Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha. Tak sie ciesze, że u Was wszystko w porządku Mam nadzieję, że ten wyrostek to nic poważnego.
Mi nie podawali wtedy tętna, ale wiem z wrzesniowek, że to raczej loteria jeżeli chodzi o przepowiadanie płci
Ja wiem, że chce się wiedzieć jak najszybciej, ale na tym etapie płeć może się zmieniać kilka razy. Bardzo trudne jest przestawianie się z jednej na drugą, więc ja nawet jestem zadowolona, że w UK nie podawali wcześniej niż w 20 tc i nie musiałam przeżywać tych zawirowań
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Aicha super!!!! A brzuszek wystrzelił? Najważniejsze, że wszystko dobrze
Annie kochana glukoza faktycznie jest niezbyt fajna. Niektórzy jednak prawie wymiotują, mi po prostu obrzydliwie słodko sie robi po niej.
Tak to moja prawdopodobnie pierwsza owulacja. Ciagle albo pęcherzyki nie rosły, nawet po clo u poprzedniego lekarza, albo robiły sie torbiele. Wczoraj lekarz pokazal mi na monitorze (tak jakby mi to cos mówiło:P) ciałko żołte i gotowe na przyjęcie bobasa endometrium.
-
Dobuska. W takim razie teraz to prawdziwy przełom Trzymam kciuki
Właśnie wypilam glukoze. Z tego co słyszałam to w UK jest inna niż w PL i faktycznie. Byla bardzo dobra, smakuje jak zimna, nie stężała galaretka i wcale nie jest słodka Za godzinę pobierają kolejną próbkę krwi.dobuska lubi tę wiadomość
Witajcie Kochane. Trochę mnie nie było, ale powoli wracam do ovuf. Cały czas myślami jestem z Wami, widzę że nowe fasolki się pojawiły z czego bardzo się cieszę i bardzo mocno z serca gratuluję.
Postaram się być, aktywna, ale nie obiecuję na 100, zaglądać będę
Kochane które mnie pamiętają trzymam kciuki za same dobre wiadomości i gratuluje fasoleczek
Pozdrawiam serdecznie :*dobuska, Anulka0407, kaka470 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna_z_Wielu wrote:Witajcie Kochane. Trochę mnie nie było, ale powoli wracam do ovuf. Cały czas myślami jestem z Wami, widzę że nowe fasolki się pojawiły z czego bardzo się cieszę i bardzo mocno z serca gratuluję.
Postaram się być, aktywna, ale nie obiecuję na 100, zaglądać będę
Kochane które mnie pamiętają trzymam kciuki za same dobre wiadomości i gratuluje fasoleczek
Pozdrawiam serdecznie :*Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Dzieki Agulinko
Dobuska super, twoja walka o owu wreszcie wygrana
Jedna z wielu witaj!
Annie ja wiem wiem nie mam zamiaru wrozyc płci wrecz odwrotnie chce wytrzymac najdluzej jak umiem zanim poznamy płeć bo właśnie nie chce takich zmian po 5 razy o tętno pytam z ciekawosci tylkoJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Nie wiem !! 4ty miesiąc jak to brzmi ! A jeszcze tak nie dawno myślałam jak bede sie opalać z blizna po laparo !
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu. Fajnie, że wróciłaś. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami. Co u Ciebie?
AiCha4811. To dobrze, że nie spieszysz się z płcią. Zaoszczędzisz sobie stresu
klina. Faktycznie cud. Gratuluję i rośnijcie zdrowo
Ja już po glukozie. Żadnych sensacji, oprócz wzmożonych ruchów Emilki, nie było Wyniki za tydzień, ale będą się kontaktować tylko jak coś będzie nie tak.
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Jedna z Wielu witaj!
Dobuska tak się cieszę, że u Ciebie do przodu!
Pamiętam jak ja w szczęśliwym cyklu miałam monitoring i jak po owu lekarz też pokazywał ciałko żółte, radość była tak wielka jak bym już była w ciąży
Trzymam mocno kciuki za dwie kreseczkidobuska, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Klina dziwne to życie ze takie historie pisze, jaka była wasza reakcja ?pewnie ogromny szok co ? Czy mogę spytać ile masz lat ?
-
Dobuska to czekam na 13dpo, ale gdyby byl negatyw to bez zalamki proszę ! Pamiętaj ze minimum te 3 cykle z owulacjami musicie sobie dać najlepiej nastaw się że pozytyw zobaczysz w sierpniu i czekaj do testowania w sierpniu Wiem jak to brzmi ale tak będzie łatwiej czekać, tak myślę
Annie1981 lubi tę wiadomość