Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:Dobuska to czekam na 13dpo, ale gdyby byl negatyw to bez zalamki proszę ! Pamiętaj ze minimum te 3 cykle z owulacjami musicie sobie dać najlepiej nastaw się że pozytyw zobaczysz w sierpniu i czekaj do testowania w sierpniu Wiem jak to brzmi ale tak będzie łatwiej czekać, tak myślę
Moje siostry, które miały owulację zaszły w ciążę od razu. Moja szwagierka tez od razu. Wszystkie trzy wierzyły i ja też tak się nastawiam. Ale wiem, ze niektórzy wola się przygotować na gorszy scenariusz i mile zaskoczyć, ja niestety nie z tych. Jestem ogolnie pesymistką, ale jak powiedziałam lekarzowi, że owulacja mnie cieszy jak ciąża to mnie pochwalił. Jak przyjdzie okres to popłaczę przez chwil pare i będzie ok.
-
Ja tego nie traktuję jak pierwszy cykl. To jest mój 11 cykl, poprzednio nikt nie potwierdził mi owulacji, ale prawda jest też taka, że nie każdy cykl był monitorowany.
Leczę się od ponad pół roku.
I naprawdę już chcę uwierzyć, że się uda. Wierzę w to i ja i mój mąż.
A jak się nie uda to nie będę Wam stękać, spokojnie.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Hehehe no i dobrze Dobuska masz rację, rób po swojemu, ja to siedze jak na szpilkach do Twojego testu i mocno wierze po prostu nie chciałam Cie nakręcac
I nie chodzi o to czy nam bedziesz stekac czy nie tylko sie martwimy o Twoje ewentualne samopoczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 11:21
dobuska lubi tę wiadomość
-
Wiem kochana Aicha, wiem. Ja po prostu tez mam troche wahania nastrojów i czasami reaguję aż zanadto.
Liczę się z porażką, na pewno sie nie załamię, obiecuję
Annie masakra! Jak? kiedy? Ledwo co zaszłaś w ciążę, a teraz juz setka. Zleci oj zleci.. -
Na pewno zleci Mam tylko nadzieję, że będzie tak samo dobrze jak do tej pory, chociaż mówią, że III trymestr najtrudniejszy
Właśnie wyczytałam, że są jakieś najnowsze badania, które mówią, że dzieci które od urodzenia do 3 miesiąca życia śpią na futrze i skórze zwierząt, mają mniejsze szanse na zachorowanie na astmę i alergie, aż o 80%.
Dla mnie to są dobre wiadomości, bo mam dwa koty a moja mam ciągle panikuje co ja zrobię jak dziecko urodzi się na nie uczulone i każe mi cały dom sprzątać z sierści. Badania potwierdzają, że nie muszę tego robić, wręcz przeciwnie
AiCha. Jak Ty się czujesz? Chyba nie masz mdłości, co?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
A ja właśnie rozpoczęłam zwolnienie ciążowe i czuje sie wspaniale mimo migreny i akurat dzisiaj mdłości Annie miewam je rzadko ale dzisiaj zjadlam sledzia na sniadanie i jakoś tak mnie mdli caly dzień, ale jaka ulga ze w poniedziałek juz nie muszę męczyć kręgosłupa na stołku 8 godzin ojjj tak bardzo na to czekałam !
-
AiCha4811. Super, że zaczyna Ci się zwolnienie, wiem jakie to fajne uczucie Teraz będziesz mogła sobie odpocząć
Lady Savage. Ja nie mam takich rąk po igłach. Teraz miała glukozę, czyli dwa wkłucia w jedną rękę i mam takiego siniaczka zielonego. Jak mam jedno wkłucie to przeważnie nie ma śladu.
Może Tobie żyłę przebiła i zrobił się krwiak. Chyba raz też coś takiego miałam i wtedy mama mi tak powiedziała.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
hejka przypominam o sobie. Ja tez od teraz jestem na wolnym. Na razie urlop, od lipca zwolnienie. I dobrze, bo bylam z twardym brzuchem na ip i w prawdzie wszystko ok, ale szyjka sie m8cno skrocila. Piotrus wazy 769 g, jest bardzo aktywny i na razie ladnie rosnie do wieku ciazy. Ze mna juz jest troche lepiej, zaczynam kompletowac wyprawke.
Dobuska ja tam testy za kazdym razem trzaskalam codziennie od 8 dpo wiec rozumiem jak najbardziej. Czekam dziewczyno z niecierpliwoscia.
Lady wygladasz jak ofiara przemocy w rodzinie, a nie po pobraniu!!! Ja zwykle w ogole nie mam sladu.
dobuska lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Hej dziewczyny, pomyślałam co u Was, wydawalo mi sie ze moze to juz 13dpo Dobuski a tu dopiero 11dpo, czekam niecierpliwie
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Jak dobrze czytać ze u was wszystko dobrze
Dobuska mocno trzymam kciuki :-*
Ja juz po owulacji, teraz najgorsze czekanie. Będę wdzięczna za modlitwę za mnie, bardzo mocno tego potrzebujeAiCha4811, kaka470, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Rano dodawałam wpis, ale chyba się nie dodał....
Lola uważaj na siebie teraz! Odpoczywaj na maksa. Mdłości już minęły??
Spioch moja modlitwę masz, trzymam kciuki!
Aicha ja 11 dpo i coraz bardziej boję się testowania. Najchętniej w ogole bym nie testowała tylko czekała na @ albo mi urosnie brzuch;p -
Dobuska Jesli sie zbyt denerwujess to może faktycznie poczekaj na @
Ja właśnie wypilam 75g glukozy i nie bylo az tak źle, troche cytryny i dało radę, jak ktos umie wciągnąć prawie całą tabliczkę czekolady to co taka glukoza, wstyd sie przyznać, przytylam juz 3 kg prawie a to dopiero 13 tydz !