Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana o tej porze to już spałam:D
Ale bardzo mnie wzrusza to jak mnie wspierasz, to ogromnie mi pomaga. dziękuję:*
Bardzo się cieszę, że u Ciebie juz końcówka i wszystko dobrze, szkoda tylko, że jakaś choroba Cię dopadła, ale najwazniejsze, że to leczysz.
Pogłaskaj ode mnie Nelkę!
Buziaki!!!!
Kaka jak się cieszę, że wszystko dobrze! Zdrówka!:*kaka470, lottinka lubią tę wiadomość
-
Kaka cudowna wiadomosc!
Zobaczymy kto siedzi u Ciebie w brzuszku. Jakies przeczucia?
U mnie pozostaje czekac 3 cykle i dopiero starania. Nie wiadomo tez jak szybko sie uda. Takie bezczynne czekanie przy pragnieniu dzieciatka jest najgorsze. Ciesze sie, ze juz mamy synka, nasz najwiekszy Skarb, tym bardziej, ze to naprawde złote dziecko. No i do tego lato za pasem wiec moze jakos ten czas minie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka kompletnie żadnego przeczucia mam już córeczkę więc nie ukrywam że mógłby być synek
najgorsze jest to czekanie, ja poroniłam w lutym i w marcu już zaszłam z tym że ja miałam poronienie samoczynne i po @ mogliśmy już wrócić do starań .
Życzę Ci z całego serca aby te 3 miesiące bardzo szybko zleciały i obyś ujrzała II kreseczki i wszystko zakończyło się pomyślnieagulineczka lubi tę wiadomość
-
Dobuska robiłaś 100 stronę! To znak
Annie1981, dobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Agulineczka. Na pewno to bezczynne czekanie musi być trudne. Niestety nic na to nie można poradzić. Masz rację, masz synka i teraz jest najpiękniejsza pora roku. Postaraj się ją wykorzystać na maksa, naładować akumulatory i potem będziesz mogła zacząć się starać. Na pewno się uda, bo już dwa razy się udało, także to tylko kwestia czasu
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dobuska, kochanie !
Cieszę się niesamowicie, że sprawy ruszyły u Ciebie do przodu !
I z całej siły zaciskam kciuki żeby to był Twój cykldobuska lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Na różowej stronie kolejne ciąże z cykli teoretycznie bez szans. Tylko jak sobie wmówić samemu, ze w tym miesiącu nie mamy szans na ciążę. Myślę, że to u mnie klucz do sukcesu. Tylko że ktoś musiałby mnie wkręcić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 16:14
spioch lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Haha mi lejdi wiesz co po twoich objawach ja myśle ze u Ciebie nie bylo owu i w tym cyklu nie ma szans !!
spioch, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Dobuska, kochanie !
Cieszę się niesamowicie, że sprawy ruszyły u Ciebie do przodu !
I z całej siły zaciskam kciuki żeby to był Twój cykl
Ale mnie strasznie wzrusza ile mam w Was wsparcia.... -
Kochane!! Byłam u ginekologa! Miałam owulację! Piękne ciałko i grubiutkie endo! Lekarz trzyma kciuki!
Mam w sumie brać 12 dni dupka i jak obaczę pozytyw to szybciutko do niego, bo przy tylu lekach musze byc pod kontrola.
Przy pozytywnym teście absolutnie nie odstawiać dupka i metforminy.
Moja pierwsza owulacja chyba od starań..... jaka ja jestem szczęśliwa. Mogę w końcu wierzyć. Ale jestem bardzo spokojna.Lola83, kaka470, AiCha4811, Annie1981, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Kochane!! Byłam u ginekologa! Miałam owulację! Piękne ciałko i grubiutkie endo! Lekarz trzyma kciuki!
Mam w sumie brać 12 dni dupka i jak obaczę pozytyw to szybciutko do niego, bo przy tylu lekach musze byc pod kontrola.
Przy pozytywnym teście absolutnie nie odstawiać dupka i metforminy.
Moja pierwsza owulacja chyba od starań..... jaka ja jestem szczęśliwa. Mogę w końcu wierzyć. Ale jestem bardzo spokojna.
trzymamy kciuki za II!
Jednak nowy lekarz daje rade?
Piotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:trzymamy kciuki za II!
Jednak nowy lekarz daje rade?
Taaak jest super! Od razu podał leki i zlecił leczenie w punkt. Przy pierwszej wizycie powiedział, że dieta i metformina jego zdaniem załatwia caly temat. A poprzedni lekarz na slepo dawał CLO i w ogóle na mnie nie działało.
-
Dobuska bardzo sie cieszę !
Ja rowniez z dobrymi wiesciami, dostałam wczoraj na urodziny wymodlony prezent : dzidziuś rozwija sie książkowo, ryzyko wad minimalne, NT w normie, kosteczka nosowa obecna, za 10dni wyniki badan krwi. Bardzo jestem szczęśliwa mimo ze ostatnio niestety gorzej sie czuję, męczą mnie migreny, duszności i zawroty głowy, jestem ciągle zmęczona a wczoraj bolał mnie brzuch tak jakby wyrostek ktory juz parę razy sie odzywal wcześniej więc mialam ciężko zasnąć ze strachu.
Dziewczyny zaciazone ktore robiły prenatalne kolo 12 tyg mam pytanie do Was jakie tetno ud/min mialo wasze dzieciątko ai jaka potem okazala się płeć? Zbieram dane do doświadczeniadobuska, agulineczka, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
W końcu udało mi sie zalogować. Przez kilka dni strona sie nie ladowala. Nie wiem jak Wam udało się cokolwiek napisać
Dobuska. Na prawdę pierwsza owulka? Wspaniała nowina W końcu wszystko weszło na dobre tory
Jadę właśnie na glukoze. Straszne opinie słyszałam o tym badaniu, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, ze słodki płyn może być tak okropny. Zobaczymy za chwilę
dobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔