Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
spioch ja Cię doskonale rozumiem!!! czasem jest tak, że mam wiele dni spoko, fajnych, i nawet cieszę się tą niezależnością we dwoje, a wystarczy jedno wydarzenie, spotkanie koleżanki w ciąży i kompletnie rozwala mi system jakby nagle te kilka miesięcy zgromadzonych rozczarowań wybuchało
U mnie było spoko spoko, a właśnie chyba ruszył PMS, czuję tak okrutne rozdrażnienie i taki niepokój. Az mi dziś kołatało serducho.
Lola, Fruska tule :* moja koleżanka przy drugiej ciąży tez miała takie załamki i często łzy się lały. Mam nadzieję, ze w duzej mierze to hormony, no i zmęczenie ciązowe i wszystko wkrótce wróci do normy! Bo przecież potrzeba Wam teraz więcej odpoczynku, a przy dziecku nie zawsze się da. dużo siły!Lola83 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
A jeszcze dziewczyny się pochwalę wagą znowu schudłam kilogram i ważę 112 kg, a przed ciążą ważyłam 121, w dniu testu 120 kg więc 9 kg na minusie, cieszę się bardzo
mi_lejdi, dobuska, AiCha4811, agulineczka, Anulka0407, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
No właśnie zlecialo nawet szybko. Annie nie wiem czy sie nie wstydze pokazać mojego brzuchola
-
No dobra wytne facjate hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72610efb61c8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe1f0c53e0fc.jpgLady Savage, Anulka0407, dobuska, kaka470, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Mi_lejdi kochana chcialabym! Ale chyba mam jakąś nadkwasotę, nie wiem, bo nawet po kilku łykach alkoholu mam ostatnio taki dziwny posmak, który wydobywa się z przełyku. Ni to gorzkie, ni to kwaśne. Nie wiem, tylko po alkoholu. Więc odpoczywam;p;p;p;p
Gratuluję Lady Savage!!! Brawo Ostatnio mama ginekolog mówiła, że kobiety ze startwą wyższą wagą mają prawo schudnąć w ciąży.
Aicha pooookaaaż!Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Mega się cieszę, ja wiem, mówi się, ważne że zdrowe, a nie ważne jaka płeć, ale w głębi serducha każda z nas ma jakieś tam zachcianki płciowe. Chciałam mieć parkę, co prawda w odwrotnej kolejności ale tak też jest idealnie, mam cudownego młodszego brata Kamila, natomiast Zuzia będzie będzie mieć równie cudownego brata Nikodema . W domu będą 2 kobiety, i 2 mężczyźni, 2 lwy i 2 strzelce
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny :*
Aicha czasami myślałam o tym inofemie, ale mąż łyka juz profertil, mace, witamine c i witamine d. Nie wiem czy jeszcze mu dokładać. Powiem wam, że już sama nie wiem co robić.
Dobuska i mi lejdi ciągle jestem z wami i trzymam kciuki mocno, mam nadzieję, że w końcu nam się uda.
Lola i Fruska jesteście cudownymi mamami, odpoczywajcie dużo :*
Lady super, gratuluję. Też marzy mi się parka
Aicha ale ładny brzuszek, powoli nabiera tego pięknego kształtu :*dobuska, AiCha4811, Lola83, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Lady gratuluję synka!
Dobuska, Spioch i mi_lejdi trzymam za Was kciuki :*
Aicha widac juz lekko brzuszek, a bedzie co raz szybciej rósł. Pod koniec pewnie da sie we znaki, ale i tak bycie w ciazy to wspaniale uczucie.dobuska, AiCha4811, Lady Savage lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No AiCha przyznaję, że dla mnie byłaś pierwszą taką sensacją Tak to zapamiętałam, jak na początku mojej bytności na OF, jakoś w grudniu był u Ciebie 12 cs (wiem, że teraz też jest, ale wtedy może jakoś inaczej liczyłaś? ), u mnie wtedy był 4 cs i wtedy to 12 cs wydawało mi się taaaaak długo, a tu nadszedł taki wyjątkowy dzień a ja już 10 cs i taka jestem oswojona z ta liczbą...AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Tak mi lejdi wtedy mialam podpis rok starań, ale to bylo rok od kad zaczelismy się kochać z myślą o dziecku, czyli takie jak wyjdzie tak wyjdzie, dopiero później zaczęło sie celowanie w owulacje, monitoringi, leki itd, teraz udało sie w 12 cs z tymi wszystkimi udziwnieniami czyli tak pełną parą z czego ostatnie 3 cykle były odpuszczeniem z zachowaniem sersuszkowania co 2 dni i najważniejszych supli.
Od kad podjelismy decyzje ze chcemy powołać dziecko na świat mijają juz prawie 2 lataWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 21:56
mi_lejdi, dobuska lubią tę wiadomość
-
Ok, u mnie było w sumie wiele cykli "na oko". A 5 staraliśmy się z testami ovu. A teraz właśnie co 2 dzień od 10 dc, ale nawet nie umiem powiedzieć czy miałam owulacje. jajniki mnie kłuły ponad tydzień. Teraz jakiś wodnisty śluz, nawet nie kremowy... będzie co ma być nie smęcę!
AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Lady Savage wrote:Ja po wizycie u gina, zostało potwierdzone będzie synuś Nikodem Mikołaj dziś miał 8 cm
Gratulacje Lady, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie z wątku testowego. Maj był dla mnie łaskawy , dziś wizyta
Lady poczytałam o Twoim spadku wagi. Jesteś na jakiejś diecie redukującej? Pytam, bo ja mam od ostatniej ciąży na plusie 12 kilo i też chciałabym jak najmniej przytyć. Lekarz sie nie niepokoi że chudniesz? Jeteś pod opieką dietetyka?
-
Dzieki dziewczyny za słowa otuchy, jestescie kochane moze faktycznie to hormony. Brzuch rosnie i coraz ciezej mi przy moim maluchu. Plus taki ze teraz wiecej sie ruszam i nie ma czasu na lezenie przy malym wiec i mniej przybieram na wadze w porownaniu do pierwszej ciazy.
Lady gratulacje synka :** u mnie tez bedzie parka.
Trzymam kciuki staraczki i czekam na Wasze dwie kreseczkiLady Savage, AiCha4811 lubią tę wiadomość