Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wracam od diabetologa, cukry super, ale łożysko i do szpitala, muszą sprawdzić je dokładnie, mam nadzieje że to tylko takie straszenie, a nie że zostanę tam do końca, boje się żeby dalo radę do listopada pociągnąć.
-
kaka470 wrote:Dziękuje wszystko jak na razie wskazuje że nie będzie lekko jest mi strasznie ciężko i nie mogę na kręgosłup. Czuje się jakbym była na ostatnich nogach a tu jeszcze tyle czasu . Wiem że każda ciąża jest inna , ale nie myślałam że można się tak fatalnie czuć w ciąży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bbfb0d81544.jpgkaka470 lubi tę wiadomość
-
Kaka, ale wyglądasz kwitnąco!
Lady, o co chodzi z łożyskiem? Wszystko musi być dobrze.
Mi też doskwiera co chwila coś, nie mogę dojść do siebie po tym zatruciu, schudłam trochę i jak zjem coś nieodpowiedniego to zaraz odzywa się żołądek... mam nadzieję, że nie będzie tak, że do końca ciąży będę miała co chwile problemy żołądkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 15:36
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Lady nie mi-lady
Wiem tylko tyle że za szybko mi się starzeje, III stopnień, mają kobiety przed porodem, a nie w 30 tyg, wiem że takie łożysko nie jest w stanie już pracować tak jak inne, i mały może być niedożywiony i to trzeba sprawdzić (ostatnio 12.09 miał 1500, dzis miał 1600 g) powiedziała że za mało przybrał, zbyt mało, i musimy to zbadać, bo za tym jest ryzyko że mi się rozpadnie łożysko bo jest zbyd dojrzałe, i wtedy sn nie wchodzi w grę, muszą to wszystko zbadać teraz w szpitalu, w najlepszym przypadku, potrzymają mnie tydzień, wypiszą i co 2 dzień będę musiała KTG robić, by mieć kontrolę nad małym oraz wizyty ginekologiczne co tydzień, w najgorszym szpital, wczesny poród przez cc. -
Hejka, bede nadrabiac zaraz, chociaz jednym okiem zerkalam na forum. Poniewaz pazdziernikowki niemal w 100% przeniosly sie na fb, tu juz zagladam sporadycznie...
Agulineczka za Ciebie kochana trzymam mocno kciuki!
Annie jestem z Ciebie dumna! Jestes dowodem, ze przygotowanie i pozytywne nastawienie do kp dzialaja cuda!
kaka wygladasz super, a czas niezle zachrzania!
My sie kulamy dalej. Mlody wazy okolo 3 kg wiec nie ma tragedii, raczej mniejszy, ale na razie nie wyglada zeby mial hipotrofie. Szyjka skrocona i miekka, ale na razie porodu nie ma dla mnie nowosc taki etap ciazy. Do terminu 10 dni, trzymajcie kciuki zeby sie samo zaczelo i nie trzeba bylo klasc sie na patologie!Annie1981, kaka470, Anulka0407 lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Moniczko dziś studniowka !
Lola trzymam kciuki żeby już sie maluszek sam wybrał na światmoniczko. lubi tę wiadomość
-
Annie dziękuję za uzupełnienie ! Az weszłam na pierwszą strone zobaczyć. Ach pekam z dumy wczoraj przeplakalam caly wieczor a dzisiaj jestem szczesliwa. Zaczely sie sławne hustawki emocji? Przesrane
-
Lola. Dziękuję. Też uważam, że jak się chce to można
No ładnie, już tylko 10 dni Trzymam kciuki, żeby samo się zaczęło
LadySavage. Łożysko to poważna sprawa, koniecznie trzeba sprawdzić. Trzymam kciuki, żeby było ok.
U nas dziś była położna. Blizna mi się ładnie goi, Emilka przybiera na wadze, pępowina dziś odpadła
Wszystko jest ok, tylko jeszcze musimy 'dopracowac' noceAiCha4811, Lady Savage, Anulka0407 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Czesc melduje ze wczoraj poźnym wieczorem urodziłam córcie Marysię siłami natury. Wazy 3420 g jest kochaniutka porod w miare poszedl sprawnie ale swoje nacierpialam pozdrawiam :-**
Annie1981, AiCha4811, Lady Savage, mi_lejdi, moniczko., Lola83, kaka470, yvonneSW, Anulka0407, dobuska, Jedna_z_Wielu, Kara93 lubią tę wiadomość