Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobuśka taki piękny pozytyw musi skończyć się takim samym pozytywem za dwa tygodnie :-* !!
E.wela kochana w 2018 musi nam sie udać, nie widzę innej opcji! :*
U mnie dziś negatyw z rana, więc luteina idzie w odstawke i czekam na @
Kaka mi też byloby przykro, ale wydaje mi się ze nikt nie chciał celowo Cie zasmucić mimo że tak to zabrzmialo. Laurka na pewno kocha Cie najmocniej na swiecie :* ps. Widziałam że mialas udana inseminacje. Gdybyś miała chwile to bylabym wdzięczna za informacje jak to dokładnie wygląda, więcej szczegółów. Czy twoj mąż mial slabsze nasienie, czy bylas stymulowana. Bede wdzięczna bo powoli wglebiam sie w temat
Agulineczka mocno zaciskam kciuki za fasolinke :*
dobuska, kaka470, e.wela lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz nie jesteś przegranym
Październik 2017 HSG -> oba jajowody drożne
Luty 2017 morfologia 2% -> Czerwiec 2017 morfologia 8% -
Agulineczka. Brakuje słów. Wiadomo, że nic Cię nie pocieszy. Tak mi przykro. Dobrze by było zacząć diagnostykę odnośnie poronień.
Dobuska. Kiedyś gdzieś znalazłam info, że owu może wystąpić nawet 9h od pozytywu, więc mógł dobrze pokazywać.
A tu mój Mikołajek
[Cut]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 19:10
dobuska, moniczko., yvonneSW, e.wela, AiCha4811, Anulka0407 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Agulineczka bardzo mi przykro
Spioch o tym właśnie pisałam post jak byłam w szpitalu ale 5 razy mi się usunął , teraz mam komputer , wiec jak wieczorem będę miała chwilę to napiszę .
Annie śliczna ta Twoja mikołajka .spioch2, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Agulineczka bardzo mi przykro...
Annie Emilka wygląda obłędnie jako mini Mikołaj
Napiszcie mi jeszcze raz proszę co to za testy owulacyjneAnnie1981 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz nie jesteś przegranym
Październik 2017 HSG -> oba jajowody drożne
Luty 2017 morfologia 2% -> Czerwiec 2017 morfologia 8% -
Dzięki dziewczyny
Dobuska. Ja też zawsze miałam 2 dni pozytywny test owu, ale liczy się ten pierwszy oczywiście.
U mnie dziś znowu negatyw Pewnie jeszcze się ich sporo naoglądam
Ewela. Pozytywne myśli jak najbardziej działają. Pisałam o tym nie raz, że sama robiłam wizualizcje zapłodnienia i ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 20:45
dobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Agulineczka bardzo Ci współczuję ciężko wyrazić słowami jak musisz sie czuć życzę Ci szybkiej diagnozy tych niepowodzeń i szczęśliwej ciąży w 2018
Margolciak pewnie masz dużo racji, ja tez dopiero w praniu sie dowiem co mi najbardziej odpowiada
Dobuska to dobrze ze wczoraj były staranka. Jeśli dziś sie począł to chyba bedzie Mikołaj tak na pamiątkę? Hehe byłoby cudownie gdybyś przejęła mój brzucho. Ale ostrzegam, moj ma rozstępy
Annie mikolajka twoja słodka jak miód.
Ja dzisiaj bylam na "mojej" porodowce na konsultacji anestezjologicznej, pech chciał że mam potworna migrene, ale dalam radę. Mialam okazję zobaczyć personel położniczy na wyczerpaniu bo dzisiaj mają 4 porody sn i 7 cc, ale nawet na zmęczeniu panie były dosyć miłe i pomocne. Ale płacz noworodków wyzwalal we mnie instynkty i nie mogłam tam za długo wytrzymać
Mi lejdi wiem ze sklanialas się ku koszuli porodowej jednorazowej tak jak ja, otóż pani położna mi to odradzila. Mowila ze lepiej wziac cienką, spraną, bawelniania tunike w którą za przeproszeniem bede mogla sie spocic itp, bo taka jednorazowa bedzie mi niekomfortowa po prostu skora w tym sie ukisi. Wiec jakąś koszulkę długą do ud wezme z domu, mam takie tuniki sprane w których chodzę po domuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 21:07
dobuska, Annie1981 lubią tę wiadomość