Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aicha jak się dziś czujesz??
Kaka trzymam kciuki! Ciekawe jak tam u Was
moniczko jak Hanusia sobie jeszcze posiedzi, to niezła kobitka będzieale wiecie ja urodziłam się 3750 w terminie, a całe życie 36, więc to się nie przekłada
Ja wczoraj byłam na targach mamaville, piękne rzeczy, ale zachowałam rozsądek, bo wiele ludzi dzisiaj to fashion victim i inni robią na tym interes. Kupiłam tylko czapulkę,a resztę obczaiłam, może w styczniu zainteresują mnie promocjami14.04.2018 Théo
-
mi lejdi dziękuje jak na razie się kulamy jeszcze , Tomuś uparciuszek teraz mu się już nie spieszy, jutro zaczynam 39tydz nic nie zapowiada się na to oby coś się zaczęło dziać , dwa dni z rzędu było serduszkowanie , wczoraj wysprzątałam znów cały dom i nic
Jedyny plus to taki że czop odpadł .
-
Hej hej, juz czuje sie znacznie lepiej dzięki kochane :-* jeszcze nie rodzimy. Wszystko jeszcze na swoim miejscu ale bole w stawach troche odpuscily , zaczęły puchnąć mi kostki, dzisiaj WRESZCIE sersuszkowalismy ale nic sie nie zadzialo
malo sie odzywam bo mamy ferwor świątecznych przygotowań
chce zrobic ile sie da przed porodem albo zanim braknie mi sił
Kaka a jak sprawdzilas ze to czop ? W sensie nadal nie bardzo wiem czego się spodziewać, widzialas go na bieliźnie czy w jakiejś innej sytuacji sie pojawił?
Moniczko a jak Ty sie czujesz ?Hanka ma niezłą wage ! Chyba bedzie chciala wychodzić wczesniej w takim razie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 15:06
-
Hej,
Kaka, Aicha, trzymam kciuki!
Wczoraj przyszła chusta, dzisiaj się pierwszy raz motaliśmyDo tego czasu przeczytałam cały internet o wiązaniu, na co uważać, jak to robić żeby było dla Daniela kręgosłupa wszystko jak należy, przećwiczyłam też z mężem wszystko "na sucho". Samo motanie dla Daniela nie było fajne, denerwował się, ale jak było po wszystkim, wtulił się we mnie i usnął w ciągu minuty!! Wszystko robiliśmy pod czujnym okiem męża, ciągle go pytałam czy aby na pewno nóżki są w żabkę i czy plecki ma skulone, sama obejrzałam też w lustrze całą pozycję
No a Daniel śpi już dobre pół godziny, mnie plecy nie bolą, mogę coś zrobić, no i chyba polubimy chusty
kaka470, AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
Rozumiem, okej.
Kara super ze chusta wam podchodzi ! Podeslesz jakiś filmik który był Ci najbardziej pomocny w ćwiczeniach i przygotowaniu do tematu? Ja ogladalam różne ale nie wiem na którym polegać -
Annie na wizycie wszystko ok, póki co serduszko wygląda na prawidłowe
wszystkich szczegółów nie dało się ocenić bo jeszcze malutkie, ale lekarz powiedział że na spokojnie, na pewno nie będzie powtórki, więc jestem szczęśliwa
bobas jest dalej incognito
, ma wokół prawego uda zawiniętą pępowinę i macha się miedzy nogami i wszystko przysłania. oczywiście mąż twierdzi, że to nie pępowina
ja jestem cierpliwa. najważniejsze, że serduszko zdrowe
Kaka Tomek pewnie chce być prawdziwym prezentem pod choinkę
pozdrowieniakaka470, Kara93, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Kara. Cieszę się, że udało się z chustą, nawet Ci zazdroszczę
Emilka nie lubi tej pozycji, płacze, pręży się i prostuje plecki. Mnie bolą ręce i kręgosłup od noszenia, więc cieszę się, że Tobie się udało, bo to duże ułatwienie.
W przerwie międzyświątecznej dalej będziemy próbować, ale wątpię, żeby coś się zmieniło.
Margolciak. Bardzo się cieszę, że serduszko zdrowe
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Aicha, opierałam się głównie na tych trzech filmikach do wiązania kangurka, przy innych wiązanaich też się na pewno na tych paniach będę wzorować
https://www.youtube.com/watch?v=rBM2s7mvuF8
https://www.youtube.com/watch?v=0U82_CKN9gU - tu o tyle fajnie że nie na lalace tylko żywym dziecku
https://www.youtube.com/watch?v=UACF-iYyVuo
Dużo też czytałam na chustodzieciaki.pl - jaką chustę wybrać, na co zwracać uwagę, jak ubierać maluszka do chusty itp.
Annie, trzymam kciuki żeby się udało, bo naprawdę ogromną ulgę poczułam jak się udało go zamotać, prawie nie czułam, że go noszę, a on pierwszy raz od dawna w ciągu dnia przespał ciągiem dwie godziny twardym snem - aż przespał tradycyjną porę karmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 10:50
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
Emilcia dziś kończy 3 miesiące
Również dokładnie dziś, rok temu, zaczął się mój szczęśliwy cykl. 18go ostatnia @ i 18go, 9 miesięcy później, urodziła się moja księżniczka
[Cut]Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 04:02
kaka470, dobuska, yvonneSW, Kara93, mi_lejdi, AiCha4811, moniczko., Flowwer lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie faktycznie Emilka się zmienia, ale na pewno jest dalej prześliczna.
)))
U mnie jak widać, zaczyna się kolejny już cykl... znowu dużo łez. Nie mam w tej chwili siły nawet za dużo pisać... smutne święta przede mną... może nowy rok będzie lepszy...Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Hej
Faktycznie w krótkich odstępach czasu będziemy miały na wątku 3 rozwiązania. Ciekawe, która z nas będzie pierwsza? Ja raczej nie, nawet przepowiadające się u mnie uspokoiły, pewnie dlatego, że wyluzowałam, że już nie urodzę przedwcześnie
Kaka, Aicha, trzymam za Was kciuki dziewczyny
Annie, Emilka jest słodka i rośnie jak na drożdżach. A jak spacery? Jest już lepiej?
Agulineczka, jak u Ciebie?
Margolciak, cieszę się z dobrych wiadomości!
Kara, fajnie, że sobie radzicie z DanielemJa jestem pełna obaw jak będę dawała radę, ale podobno wszystko przychodzi samo?
Dobuska, z tego co pamiętam miałaś testować 21.12, może jeszcze za wcześnie na spisanie cyklu na straty? Co się stało?
Spioch, e.wela, Dobuska jak to mówią: Nowy rok, nowa ja. Jestem pewna, że 2018 będzie Waszym szczęściem. Musi się udać.
AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Kara dziękuję Ci bardzo :-*
Margolciak to super wieścinasz tez nie pokazal sie na prenatalnych, dopiero w 17 tyg dowiedzielismy sie płci
Annie ale ładnie Emilka rośnie, az ciezko uwierzyc ze to jiz 3 m-ce !
Kaka jak tam?
Dobuska jak to
Agulineczka właśnie jak Ty sie trzymasz?
Moniczko trzymam kciuki za CIebie i Hanke, zastanawiam sie która z nas pierwsza trafi na porodowke
Ja wczoraj bylam u położonej ktora będzie nas odwiedzać po porodzie, pomacala brzuch, powiedziała ze maly jest główką w dół,zrobiła ktg, jest ok, brzuch mi 2 dni temu spadł maksymalnie do dołu, na baloniku na razie 27 cm. Ja dzisiaj mam samochod takze szaleje na mieście zalatwiam ostatnie zakupy prezentowe i zakupy na ciasta. Zrobilismy z mężem 130 pierogów na wigilie ale nogi mi w tylek wchodziły już. Moi rodzice wpadli na kawe jak mialam caly salon w rozsypce bo pakowalam prezenty, ale i tak fajnie ze wpadli, bardzo rzadko to robią. Leoś przestał mieć czkawki, ale rusza sie regularnie. Ja w kosciach czuję ze to na dniach ale zobaczymy co bedzie. Jutro ostatnia wizyta !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2017, 11:02
Annie1981 lubi tę wiadomość