Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie cisza wszyscy bliscy piszą i dzwonią co tam u Mnie i powiem wam szczerze że mimo że miłe to jest, to bardzo mnie to denerwuje , sama też się już niecierpliwie a jak już słyszę że teraz to już do 1 muszę wytrzymać to mnie szlak trafia , nie mam wpływu na to kiedy Tomuś zechce przywitać świat , ważne żeby było zdrowe a nie kiedy ma się urodzić . Jeżeli nic się nie wydarzy w najbliższych dniach to 1 mam zjawić się w szpitalu na wywołanie , choć jak to mój dr napisał myślę że pani wcześniej sama urodzi ( chciałabym ) dziś kazałam kupić mężowi ten olejek rycynowy jakby nic się nie ruszyło to 31 zacznę działać ja .....
-
Ja nie pisze bo rodze
Niestety juz ponad dwie godziny od odejscia wód a akcja skurczowa nie bardzo sie kręci i chcą podac oksytocyne a moje szanse na porod w wodzie z każdą minutą maleją. Trudno. Rano byliśmy na mszy za matki oczekujące potomstwa i mąż powiedział pare dni temu ze Leon czeka na tą msze i po niej bedzie chcial wyjść, ledwo z kosciola wrocilismy chlust wody wykrakal
Odezwe sie potem jak bede mogła :-*spioch2, mi_lejdi, dobuska, kaka470, evve_2.0, Annie1981, Kara93 lubią tę wiadomość
-
Aicha jestem z Tobą sercem trzymaj się tam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 15:59
AiCha4811 lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz nie jesteś przegranym
Październik 2017 HSG -> oba jajowody drożne
Luty 2017 morfologia 2% -> Czerwiec 2017 morfologia 8% -
Kaka współczuje sytuacji, wykańczająca psychicznie. Podtrzymuj się myślami, że jeszcze górka kilka dni i Tomuś będzie z Tobą, to na prawdę niewiele w porównaniu do całej ciąży
Aicha trzymamy kciuki za łagodny poród, mam nadzieję, że Cię Leoś nie wymęczykaka470, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
AiCha. Czekamy na relację i dobre wieści!
Kaka. Słyszałam od ciężarnych, że to dopytywanie się, kiedy zacznie się poród, już na końcówce jest irytujące. Trzymaj się.
Mój mąż ma aktualnie 2 tygodnie wolnego, więc jest mnie mniej w sieci. Dziś wybraliśmy się do dużego sklepu dziecięcego położonego w innym mieście. Było to nie lada wyzwanie, bo Emilka płacze w samochodzie, tak jak na spacerach, a tu 30 min jazdy w jedną stronę. Dziś jednak zrobiła wyjątek i spała całą drogę!
Kupiłam sobie staniki do karmienia, sukienkę sylwestrową do KP oraz zabawki i gryzaczki dla Emilki. A to wszystko przecenione 65%.
Dzień uważam za bardzo udany. Na dodatek dobre wieści od AiChy to już w ogóle super
kaka470, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie fajnie, że macie taki czas dla siebie Może Emilka przejdzie zmianę z Nowym Rokiem
My też wychodzimy na sylwka na imprezę pełną parą z jedzeniem i openbarem. Liczę na virgin mohito postaram się podesłać fotę w sukience sylwestrowej
Kaka takie gadanie musi być irytujące, bo raz, że nie masz na to wpływu, a dwa to Ciebie akurat najbardziej to interesuje, reszta to sobie.może czekać jeszcze chwila
A ja siedzę na obciążeniu glukozą. Spoko, ja jestem zdyscyplinowany pacjent, wypiłam duszkiem
Ciekawe jak Aicha... Mam nadzieję, że pród bardzo ją nie wymęczył i już tuli maluszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 08:43
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
podziwiam mi lejdi za glukozę , ja jestem raczej z tych co do tego badania podchodzę kilka razy , a kiedyś słodziłam kawę z 4 łyżeczkami cukru , teraz to już tylko plaska łyżeczka bo inaczej się nie da .
Annie no to korzystajcie i cieszcie się Sobą
Też jestem bardzo ciekawa jak Aicha się czujeAnnie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Hej kobity ! Dzięki za kciuki mocno trzymalyscie bo poszło dobrze ! Wstrzymali sie z oksytocyna skurcze rozkrecily się o 16 a o 19 maly sie urodzil, bez znieczulenia tzn tylko gaz rozweselajacy, nez nacięcia, parte skurcze koło 15 minut, to dzięki balonikowi, polecam dziewczyny każdej ciezarnej !!! 0pozwala sie przygotować również psychicznie, jak mi sie lepiej wypycha. No polecam, najbardziej oplacalna moja inwestycja w tej ciąży.
Za jakis czas wstawię zdjecia Leosia bo musze teraz informowac dociekliwa rodzinke, w kazdym razie dalismy rade i wcale nie bylo tak źle ! Całuję was gorąco i bede zaglądać w wolnych chwilachevve_2.0, Kara93, kaka470, dobuska, spioch2, mi_lejdi, e.wela, yvonneSW, Annie1981, agulineczka, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
AiCha4811 gratuluję i całuski dla małego
AiCha4811 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml