Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aicha gratulacje! Ucaluj Leosia od cioci śpiocha :*
Kaka trzymam kciuki żeby się zaczęło :*kaka470, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz nie jesteś przegranym
Październik 2017 HSG -> oba jajowody drożne
Luty 2017 morfologia 2% -> Czerwiec 2017 morfologia 8% -
Dziękuję dziewczyny
Przedstawiam mojego księcia zaraz po porodzie i badaniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccb579b8b9d0.jpg
Trzymam kciuki za kake i moniczko !mi_lejdi, kaka470, Annie1981, moniczko., spioch2, Jedna_z_Wielu, evve_2.0, yvonneSW, dobuska, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Ważył 3560 g dzis rano niestety 3350 g wiec spadł ale nikt nie wspominał o mm, póki co karmię piersią, urodził sie z miarą 33cm główka, 55cm wysokość. Spodziewaliśmy ze bedzie wiekszy ale to dobrze ze taki jest, przynajmniej moje pranie i prasowanie rozmiaru 56 miało cel Wczoraj mial podwyższone crp ale dzis juz w normie wiec liczę ze jutro do domu pójdziemy. Mi lejdi czy to prawda że wit k doustna nie jest skuteczna i nie daje takiej gwarancji przeciwdziałania krwotokom jak ta domięśniowa? Czy ta domiesniowa nie obciąża ukladu nerwowego?
Annie1981, dobuska lubią tę wiadomość
-
Aicha nie obciąża. Nic doustnego o takich maluchów nie daje gwarancji (niedojrzały p.pokarmowy, niepewność połknięcia), a ch.krwotoczna to zbyt duża cena.
Mój dzidziuś będzie miał wit K i.m, zabieg Credego i szczepieniaAnnie1981, dobuska, moniczko., AiCha4811 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
AiCha. Spadek wagi po porodzie jest normalny, nic się nie martw. Emilka się urodziła 3320g, a jak wychodziliśmy ważyła 3060g. To jest ok. 8% i mówili, że w porządku. W normie jest do 11%.
Do wagi urodzeniowej wróciła w 2 tygodnie na samym KP i to też jest w normie
Emilka miała podaną domięśniową wit K, nie chciałam doustnej.
Kara, Anulka, LadySavage. Co u Was?
LadySavage. Mam nadzieję, że się nie gniewasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 15:54
AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Aicha gratuluję! Pięknie sobie poradzilas, a zdjecie slodkie. Jeszcze raz gratuluję :*
My przez podwyzszone crp u malego siedzielismy az 6dni w szpitalu przy calkowitym braku odwiedzin przez epidemie grypy. Na szczescie w koncu samo spadlo do 5, bez antybiotyku, wiec wpisali nas do domu. Przykro mi bylo, bo dziewczyny obok urodzily pozniej i wychodzily szybciej do domu. Gdy przychodzili po nie mezowie z fotelikami to ja lezalam i plakalam do sciany. No ale bylo, minelo... Zycze szybkiego wyjscia do domu!:*AiCha4811 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:A ja otrzymalam wyniki z testdna. Wyszla mi mutacja obu genow MTHFR hetero i PAI-1 homo...
3 stycznia wizyta u nowego lekarza. -
Agulineczka. Bardzo mi przykro, że byliście tak długo w szpitalu. Dobrze, że CRP w końcu spadło. Przykre święta miałaś w tym roku, wierzę że kolejne już będą radosne
Jak dobrze, że zrobiłaś te badania genetyczne. Przy tej mutacji dziewczyny zdaje się brały aspirynę już przy staraniach. Na pewno lekarz powie Ci co dalej robić.
Dobuska. Szkoda, że nie ma pęcherzyka. Rozumiem, że musiałaś się podłamać. Jednak zobaczysz, 2018 rok będzie Twój
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔