Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yvonne piękny brzusio ja też czuję go zaraz po rtm jak otworze oczy i jak zasypiam, fajnie Mój mąż nawet się pytał, czy to normalne, że on taki pobudzony powiedziałam mu, że pewnie będzie wysportowany jak tata i już widziałam dumę na twarzy mojego M, no jego syn
yvonneSW, AiCha4811, evve_2.0 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Yvonne, piękny masz brzuszek! Co do ruchów dzidziusia to kocham to, że jak przyłożę rękę Hania zaczyna kopać. Najpiękniejsze uczucie.
Mi lejdi, bardzo ładne ubranka i łóżeczko dziękuję za komplement. Twój brzuszek też jest drobniutki. Mój teraz jest już większy, bo to zdjęcie było robione w 33tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 17:31
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Anulka Maja jest cudna i od razu widać, że dziewczynka czy to leżaczek babystarts? zadowolona jesteś?
MiLejdi to jest leżaczek/huśtawka hybrydowa Bright Stars. Fajny gadżet, pomocny gdy trzeba dzieciątko ulokować w innym pokoju albo kuchni i czymś zająć, a chce się mieć na nie oko.
Zabawki dołączone na liściu nie są zbyt ciekawe dla mojej Mai ale na szczęście są odczepiane. Doczepiam słonika w kolorze czerwono-czarno-białym, który jak na razie jest ulubioną zabawką Żadne inne nie przykuwają jej uwagi na dłuższą chwilę.
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
Yvonne, Moniczko ślicznie wygladacie.
Moniczko piękna kreacja, lubię takie delikatne wyglądasz bardzo zgrabnie, super, dawaj następne
Bardzo ladne wyprawki dziewczyny
Mi lejdi ubranka świetne sweet
Ja tez łechtam męża tekstami typu jest podobny do Ciebie , ma twoje to czy tamto, albo że będzie przystojniak i lamacz serc jak tata i tez uwielbiam tą dumę w jego oczach jak cały puchnie jeśli chodzi o moje cechy to z czułością dzis odkrylismy ze Leoś tak jak mama jest pieszczochem, uspokaja sie przy masażu twarzy który ja uwielbiam i przy smyraniu pleców, cudne uczucie. No i nasz maly obywatel dostal juz nr pesel, mąż przyniósł dumny i blady z USC ja mialam pierwsze wyjście zeby zawiezc dokumenty do biura odnosnie macierzyńskiego, bylismy tez na spacerze o którym marzyłam od wielu lat, tym bardziej ze oprócz męża towarzyszyła mi kawa w cudownym kubku który dostałam pod choinke od męża i pączek czyli przepyszne rarytasy ktorych nie ma na codzień mniam.
Poki co -1kg, wolno to idzie wiem paczek nie pomógłmoniczko., mi_lejdi, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki- nie wiem jak wstawic fotke- ale chciałam się pochwalic dzisiaj wysikaną drugą kreską Zdarzył się cud! Dzięki Panie
spioch2, yvonneSW, Kara93, moniczko., kaka470, Jedna_z_Wielu, Anulka0407, agulineczka, mi_lejdi, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 09:52
Kara93, moniczko., kaka470, Jedna_z_Wielu, Anulka0407, yvonneSW, mi_lejdi, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Piękne te Wasze brzuszki dziewczyny rośnijcie zdrowo.
Ja tak na chwilę pochwalić się księciuniem , w wolnej chwili nadrobię posty
Od wczoraj jesteśmy w domu a Tomuś z dnia robi sobie noc ,a z nocy dzień , na razie jest ciężko , ale wierzę że będzie tylko lepiej bo faktycznie przy 2 letniej córuni nie jest łatwo , Laurka na Tomka zadowolona pomaga i opiekuje się , ale gdy tylko tata wziął Tomka zaczęła płakać i powiedziała że Tomuś jest mamy a Laura taty , poświęcam jej jak najwięcej czasu mogę nie chce żeby czuła się odrzucona . Przepraszam za nie ład .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab3098848c57.jpg
zaraz po urodzeniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12da932b8bc1.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 22:47
moniczko., Anulka0407, Kara93, yvonneSW, agulineczka, evve_2.0, Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Dobusko! Piszesz tu jeszcze? Myślę o Tobie ostatnio. Zapraszam Cię serdecznie na wątki miesięczne ale w zakładce w oczekiwaniu na testowanie. Matką stycznia jestem ja tak się złożyło ze większość z nas stara się dluuugo i wyjątkowo się zgralysmy jeśli masz ochotę zapraszam na maxa!
Gratuluje dziewczyny i pozdrawiamevve_2.0, AiCha4811 lubią tę wiadomość