Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lejdi ja mam huśtawkę bright stars deluxe. Jest droższa, ale ładowana akumulatorowo, więc nie trzeba wymieniać co chwile drogich baterii (niestety większość z tych huśtawek jest na baterie, czasami nawet 5 baterii wchodzi) Ja z leżaczka długo korzystalam i byłam bardzo zadowolona (tym bardziej, ze Wojtuś ją polubił, a mamusia mogła się napić kawki ) ale wg mnie dla dzieci od 2-3 m-ca życia (mniejsze za bardzo wpadają w leżaczek, mozna co prawda podłożyć poduszkę, ale nie wiem czy to takie dobre rozwiązanie dla takiego maluszka).
Taką dokładnie:
https://moleo.pl/product-pol-7894-Bright-Starts-Ingenuity-Hustawka-Hybrydowa-Owieczki-Deluxe-60360.html
mi_lejdi, Figa8787 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
moniczko. wrote:Kaka, Tomuś jest prześliczny. Mam pytanie, u Ciebie akcja rozkręciła się po masażu szyjki, czy podawali oxy?
moniczko. lubi tę wiadomość
-
Z usg.
OM praktycznie zawsze przyjmuje tę samą regułę- zapłodnienie w połowie 28 dniowego cyklu, czyli 14 dc. Bo gin rzadko pyta o długości cyklów, ale to i tak nie ma znaczenia, bo jak wiadomo ovu wcale nie musi być długość cyklu minus 14 dni.
Np u mojej ciężarnej koleżanki sex był tylko w 30 dc, więc OM ma się już w ogóle nijak.
Usg 1 trym prawdę Ci powieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 12:33
moniczko. lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
pozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a793cdfee1f8.jpg
dumna siostra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfcd04f48203.jpgyvonneSW, mi_lejdi, Kara93, moniczko., roslinka, evve_2.0, Flowwer, Annie1981, Jedna_z_Wielu, Enii lubią tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:No waśnie co tam u naszych pozostałych staraczek? Dobuska, spioch, jednazwielu, e.wela?
U mnie ciemna d.... Mam dość, jest mi źle i smutno, najchętniej bym krzyczała z tej bezsilności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 09:38
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dziękuję dziewczyny za informacje dotyczące terminu
Ja w piątek rano mam się wstawić na oddziale w szpitalu, jeżeli nic się nie zacznie. Zaczną od cewnika. Nie powiem, że się tego wszystkiego nie boje. Chciałabym urodzić bez tych wszystkich interwencji medycznych, ale nie mam na to wpływu
Kaka, piękny Tomuś.
Właśnie, staraczki coś ostatnio się nie odzywają. Co tam słychać dobrego dziewczyny? Ja nieustannie trzymam za Was kciuki i miejmy nadzieję, szybko zwolnię brzuszek. Aicha zwolniła dla Dobusi, to może mój powędruje do Śpiocha? Mam taką nadzieję :*:*:*
AiCha4811, spioch2 lubią tę wiadomość