Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie a co do nerwów to święta racja. Staram się bardzo, ale to jest taka huśtawka nastrojów. Starałam się nic nie mówić ostatnio o ovu i staraniach, ale jak po kluczowym seksie wypłynęło ze mnie to, co nie powinno, to sie popłakłam dla mnie najgorszy jest okres ovu, mam wrażenie, że wtedy wszystko zalezy ode mnie/nas. mam poczucie odpowiedzialności za niepowodzenie.
a potem macham ręką i tak w kółko....
Dziś mój M łykał rano dzielnie Fertilman i tak sobie westchnął, że jak on by chciał już dla mnie tej ciąży, to może wreszcie zaznam spokoju ducha...
Co prawda w ciąży też są niby humorki moja przyjaciółka miała bardzo poważny kryzys w związku właśnie w ciąży, ale jej się udało za 1 razem, a my tutaj to już się wypstrykamy podczas starań ze wszystkich złych emocji
(chyba powinnam pamiętnik założyć, tyle tu ględzę niekiedy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 13:18
Annie1981, dobuska lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Pisz pisz mi_lejdi mamy co czytać ja już wszystkie stany emocjonalne przeszłam w tym cyklu od euforii przez nerwobole do załamania i akceptacjii . Dla mnie najgorszy czas to oczekiwania po owulacji
Annie1981, dobuska, mi_lejdi lubią tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Hopeless. Kawe i herbate mozna pic w ciazy jak sie nie przekracza 200mg kofeiny dziennie. Ja wiecej bym sie nie odwazyla
A jak sie czujesz w ogole? Masz jakies objawy? Juz uwierzylas czy jeszcze nie?
Dobuska. Dobrze, ze wierzysz w swoj pecherzyk Sinusoidalne emocje sa jak najbardziej normalne przy staraniach
Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte, na ktora masz?
MiLejdi. Pisz i nic sie nie przejmuj. Od tego jest to forum
Super, ze maz wymyslil cos fajnego na urodziny Moj robi tylko to co mu pokaze palcem, wiec na niespodzianki nie moge liczyc
dobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Nie mam absolutnie żadnych objawów. W żadnej ciąży nie miałam teraz kolo 6-7 tc się zaczną mdłości
A czy uwierzylam? Tak i staram się cieszyć ale wiem ze za kilka dni zacznę myśleć o słowie na p. -
Figa8787 wrote:Była tu mowa o ciazach nas otaczających wczoraj i o zazdrosci. JA dowiedziałam się ze biurko obok moja koleżanka jest w 6 tygodniu ciazy . Będę teraz codziennie na nią patrzeć z myślą "dlaczego to nie mogę być ja "
-
A tam Hopeless, drugi p. to lux torpeda
Ja witam po 2,5 (!) godzinnej drzemce i mogłabym jeszcze... Przysięgam, gdyby nie to, ze czas i objawy ewidentne na owulacje, to objawy mam jak ciężarna jeszcze to plamienie tak by pasowało Od 4 dni zasypiam bezwiednie na kanapie w ciągu dnia, budzę się z atakiem wilczego głodu, a potem przed 22 znowu znowu lulu. Taka moja energia owulacyjna a serio to chyba jakieś przesilenie na przełom sezonów, wiosna idzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 16:33
14.04.2018 Théo -
Masz rację aicha przykro... Wczoraj to już jakieś apogeum w pracy ciaza , smsy z przyjaciółką w ciazy , w kościele koleżanka z brzuszkiem ciazowym, na koniec obejrzałam "na wspolnej" i bohaterka u gina dowiaduje się ze w ciazy to już się zaczęłam śmiać do męża ze to mnie osacza z każdej strony
AiCha4811 lubi tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Robie pyszna sałatkę buraków robie ja zawsze w okresie a ze nie planuje go dostać w tym miesiącu zrobiłam ja dziś.
Buraka ugotować najlepiej upiec w piekarniku do tego czerwona cebula ser feta i ocet balsaniczny. Przed podaniem pod spod daje sałatę kolorową jak mam
Dziś czuje lewa stronę dołu brzucha ale nie tak jak zawsze przed okresem. Jutro 8 dpoAnnie1981 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyCześć laseczki U mnie prywatnie dużo się dzieje, więc nie wchodzę teraz na forum, ale nie mogę się doczekać aż do was wrócę na "pełny etat" Jestem z wami myślami, z tymi starającymi jak i zafasolkowanymi! Ja z racji tego, że się nie udaje zafasolkować, wzięłam życie w garść. Dokończyłam pisanie pracy magisterskiej i czekam na ewentualne poprawki i potem obrona (trzymajcie mocno za mnie kciuki), dom i kredyt zajmują moją głowę totalnie. Jesteśmy tak blisko własnego kąta i do tego tak niespodziewanie... hihi ale to jeszcze po cichu. Jak wszystko się sfinalizuje to na pewno się wam pochwalę!
Jeśli chodzi o zazdrość, to mam to samo. Bardzo tego nie lubię w sobie, ale całe społeczeństwo wkoło mnie jest w ciąży tylko nie ja, więc czuje zazdrość tego stanu bardzo.
Hopeless WIELKIE GRATULACJE cudowna wiadomość!!
Lola oby ten stan minął :*
Dobuska czy to już przesądzone? Może owulacja będzie opóźniona? tule Cię :*
Mam też pytanie do dziewczyn, które faszerują swoich partnerów
mój sie skarży na ból żołądka i twierdzi, że mam mu zmniejszyć dawki a obecnie łyka:
Śniadanie: 2x fertilman plus + 1x maca
Obiad: 2 x fertilman plus + witamina C 1000 mg
Kolacja: witamina D
Zastanawiam się czy nie zmniejszyć mu na razie po 1 tabletce fertilman plus skoro się tak skarży na żołądek? Czy to może faktycznie być z tego powodu?
Ściskam Was mocno moje kochane :* :* :* :* :*
-
Spioch daj mu cos osłonowego rano, a tabletki niech bierze na pełen brzuszek mojego bolało jak łyknał na pusty brzuchol i bez osłonki
Pikselka lubi tę wiadomość
W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
Figa8787. Tak to jest, że jak się nie staramy to nie zwracamy uwagi a jak się staramy to wszędzie brzuszki Po prostu jesteśmy wyczulone na tym punkcie i wyłapujemy je z otoczenia
dobuska. Weszłam tu specjalnie po dobre wiadomości z wizyty a tu coś takiego Tak mi przykro kochana, nie umiem sobie wyobrazić jak musisz cierpieć Co gin na to? Ktoś tu pisał, że można brać inne leki, ale ja się nie znam. Ze swojej strony mogę polecić tylko Q10.
spioch. Tak jak pisze Mamao, leków nie łyka się na pusty żołądek, zwróć na to uwagę.
Trzymam kciuki za wszystkie Twoje play, szczególnie za własny kąt, którego Ci zazdroszczę
spioch lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny