Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka :*
dziewczyny przed chwilą zobaczyłam brązowe plamienie , wielkości migdala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 15:08
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Agulineczka. Świetnie. Gratulacje!!!
Jaki teraz plan? Włączasz jakieś leki?
AiCha. My czyste BLW, bez papek i gotowych pokarmów.
Figa. Mi gin mówiła, że jak pojawi się plamienie, to trzeba zwolnić, odpoczywać. Jak wtedy nie przejdzie to można wziąć progesteron.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Agulineczka. Świetnie. Gratulacje!!!
Jaki teraz plan? Włączasz jakieś leki?
AiCha. My czyste BLW, bez papek i gotowych pokarmów.
Figa. Mi gin mówiła, że jak pojawi się plamienie, to trzeba zwolnić, odpoczywać. Jak wtedy nie przejdzie to można wziąć progesteron. -
Figa ja tez mialam plamienie w 5 tygodniu a dziś moj synuś lezy tu koło mnie takze glowa do góry
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem obecnie na duphastonie, od jutra rozpoczynam przygode z zastrzykami z heparyna. No i do tego acard, ale jego biore juz od 2 m-cy. Do tego same metylowane formy witamin.
Bardzo sie cieszę, ale jednoczesnie strach z tyłu glowy jest. Staram sie, zeby nie byl dominujacym uczuciemAiCha4811 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
przestraszyłam się i idę do gina na 20:30 , może przepisze mi duphaston, a póki co mąż myje podłogi w domu pierwszy raz w życiu . 5 tydzien i 3 dzien , czego mogę sie spodziewać? bedzie cokolwiek widac?Około 2,5 roku staran
Figa8787 wrote:przestraszyłam się i idę do gina na 20:30 , może przepisze mi duphaston, a póki co mąż myje podłogi w domu pierwszy raz w życiu . 5 tydzien i 3 dzien , czego mogę sie spodziewać? bedzie cokolwiek widac?
Nadal plamisz ?
Ja dostalam na tym etapie luteine 2x1 i magnez 1x1
Pozniej mialam zmienione na duphaston 4x1Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 19:17
-
Hej Laski , nie wchodzilam juz wczoraj na forum, ciezko mi... groszka jeszcze nie bylo widac , tylko pecherzyk ciazowy, gin powiedział ze to nic złego bo jest wcześnie. Ale ... plamienia brązowe te nic groźnego gorzej jak będzie żywa krew . Mam przyjmować luteine 2x1. Kolejna wizyta dopiero za 2 tygodnie i jak to przetrwać ... Jak ja chodzę jak nieobecna:(Około 2,5 roku staran
Figa8787 wrote:Hej Laski , nie wchodzilam juz wczoraj na forum, ciezko mi... groszka jeszcze nie bylo widac , tylko pecherzyk ciazowy, gin powiedział ze to nic złego bo jest wcześnie. Ale ... plamienia brązowe te nic groźnego gorzej jak będzie żywa krew . Mam przyjmować luteine 2x1. Kolejna wizyta dopiero za 2 tygodnie i jak to przetrwać ... Jak ja chodzę jak nieobecna:(
Serduszko widzialam w 8 tc -
Figa doskonale Cię rozumiem. Mój ginekolog mówił, że w 5+0 widać zazwyczaj sam pęcherzyk, a mniej więcej w 7+0 serduszko. Dobrze, że masz luteinę. Masz piękną betę, bądź spokojna :*
Ja dzisiaj rano się zestresowałam. Piersi przestały mnie boleć, do tego temperatura aż 3 kreski w dól. Biegunka i mdłości minęły.
Wczorajsza beta (potrzebowałam potwierdzenia dla hematologa) 39,8mlU/ml.
Jutro odbieram wyniki proga i chyba powtórzę betę. Jak przyrost będzie ok to chowam termometr do szafy, bo tylko mnie stresuje.
Pierwszy zastrzyk z heparyną za mną. Wkłucie nie bolało, tylko takie rozpieranie nieprzyjemne czułam wprowadzając lek.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚