Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Witam się w DRUGIM TRYMESTRZE! Strasznie jestem szczęśliwa, że ten pierwszy, najbardziej niebezpieczny się skończył
Wrzucam Wam fotkę brzuszka z dzisiaj i brzuszek startowy
Jak zrobiłam tą fotkę, to trochę się zdziwiłam, bo byłam pewna, że on jest cały czas taki sam, ale po fotkach widać, że jednak nie W tym tygodniu nabrał kształtu ciążowego, bo wcześniej było widać, że to taki tłuszczyk Ciekawe jest to, że na żywo tego nie widać, brzuch jest miękki i ciągle noszę te same spodnie
Hopeless. Trzeba było od razu nam mówić, że plamisz. Przykro mi, na pewno się stresujesz, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze, bo wiele donoszonych ciąż też tak się zaczynało. Ja trzymam kciuki
Fruska. Trzymam kciuki, żeby mdłości odpuściły jak najszybciej, bo to już na nie czas Ja się czuję bardzo dobrze, bez zmian generalnie, oprócz powyższego brzuszka, z którego bardzo się cieszę
Lola83. Współczuję mdłości. Już niedługo chyba powinny się skończyć, bo do drugiego trymestru też już niedaleko
mi_lejdi. Powtórz test ciążowy Szyjce nie ma co ufać
gratuluje wkroczenia w II trym! Ja jeszcze jakies 10 dni
brzuszek juz niezly wyhodowalas, u mnie na razie widac troche w dole brzucha. Ale mam problem ze spodniami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 21:06
Annie1981 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Połowa mojego brzuszka to tłuszczyk
Ja się nie mogę nadziwić, że on tak wygląda, bo macica sięga tylko kości łonowej i tam ją czuję. To wszystko co powyżej to chyba tylko wnętrzności, a maleństwo siedzi na dole
W każdym razie ucieszył mnie dziś ten brzuszek i poprawił humorAiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Lola83 wrote:jestes medykiem i chyba powinnas zaczac sie diagnozowac testami ciazowymi, nie owulacyjnymi ja mialam otwarta szyjke dluuugo po tescie. Taka dziwna w ksztalcie rozciagnietej wargi.
Haha, Lola bardzo słusznie! Wydaje mi się, że jestem dość rozsądnym lekarzem i przyjmuję często postawę wyczekującą... ale w stosunku do siebie tracę cały obiektywizm, emocje biorą górę
Trzeba się było Wam nie przyznawać...14.04.2018 Théo -
Annie ale fajny brzusio ja nie robilam zdjec na poczatku a szkoda bo bym widziala moze roznice. Mi sie wydaje ze moj sie w ogole nie zmienil mam wrazenie ze sam tluszcz na nim jest.
Mi lejdi moze cos jest na rzeczy jak prawie pozytyw ovu wyszedl. trzymam kciukiAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś owu test mniej pozytywny, jak będę wracać z pracy to kupię ten test i zrobię, o ile wcześniej małpa mie zaskoczy. Strasznie mnie pokłuwają jajniki... no przecież kurde nie mogłam mieć owulacji teraz z takim bolacym biustem...
Albo trwa dopiero zagnieżdżanie? Dam znać. Chcę rozwiązania, bardzo.14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyWitam was dziewczyny w ten ponury poniedziałek (przynajmniej u mnie).
Roślinka ale morfologia piękna!
Hopeless kochana wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :*
Lola trzymaj się tam, oby mdłości ustąpiły. Czytałam coś kiedyś o piciu imbiru na mdłości ciążowe. może spróbuj?
Fruska trzymam kciuki aby II trymestr był o niebo lżejszy :*
Mi_lejdi wcale Ci się nie dziwię,że odnośnie siebie wyłączasz myślenie lekarskie hihi jak się czegoś chce i mocno na to czeka to człowiek się chwyta wszystkiego co da mu nadzieje a potem puka się w czoło co za głupota kochana pędź po normalny test i mam nadzieję, że będą to pozytywne wieści :* mocno Ci kochana tego życzę bardzo bardzo bardzo :* :* a jeśli nie powalczymy w kolejnym cyklu!!
Annie jaki piękny brzuszek ciążowy
e.wela a co u Ciebie? byłaś u lekarza?
dobuska kochana jesteś tu jeszcze z nami? wszystko dobrze? bo dawno Cię tu nie widziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 08:34
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Fruska. Zacznij robic zdjecia jak najszybciej. Gdyby nie fotki to tez bym do dzis sadzila, ze brzuch w ogole sie nie zmienia. Tym bardziej, ze dzis zalozylam te same spodnie, ktore nosilam przed ciaza i wcale nie sa ciasne. To chyba jest sam tluszcz, ale zmienil ksztalt
MiLejdi. Ja w szczesliwym cyklu w 13 dpo mialam niby bol miesiaczkowy, ale bardziej przypominal p owulacyjny, bo wlasnie czulam jajniki.
Roznie moze byc, nie chce nakrecac, ale bardzo trzymam kciuki i czekam na test
E.wela. Jak sie czujesz?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej kochane!
Pzepraszam za kilka dni nieobecności. Jakoś automatycznie się wyłączyłam. Od wczoraj plamię już, testy negatywne więc czekam na rozwój wydarzeń. Jutro mam ginekologa i się troszkę już denerwuję. Jakbym miała takie plamienie jak dzisiaj to pewnie by mnie zbadał, ale zobaczymy.
Kaka super, że z optymizmem zaczynasz nowy cykl!:0
Mi_lejdi daj sobie spokój z tymi owulacyjnymi, zrób ciążowy.
Annie jaki pięęęęęęęęękny brzuszek! Ależ pieknie! Cieszę się, że nowy semestr się zaczął i już nie będziesz się tak stresować.
Hopeless mocno trzymam kciuki! Daj znać co u Ciebie!
Mi_lejdi ja również dużo powierzam Bogu, aczkolwiek co rusz upadam w tej wierze....
Kurcze od listopada nie badałam tarczycy, a na kwiecień wypada mi wizyta u endokrynologa. Ciekawe...
Annie1981, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Annie jakie piękne fotki ! Az serce ściska!
Mi lejdi oby to było to ! Choć ta otwarta szyjka hmmm, stay openminded , moze opóźniona owulka, może ciąża, moze po prostu pomyłka organizmu. Kupuj test i czekaj cierpliwie, trzymam kciuki
Hopelesiu bardzo kibicuję twojej fasolce oby dała rade !
Ja dzisiaj 26dc, jakies 3 dni do @ dopiero dzis spuchly piersi więc zrobiłam test pro forma ale biel vizira niestety można było sie spodziewać jak było jedno zbliżenie przed owulką.
Zaczynamy za chwilę cykl kwietniowy a po nim chcemy podjąć trudniejsze kroki czyli inseminacja. Mam dzis wolne i właśnie siadam do informacji na ten temat,bo nie wiemy prawie nic.kaka470 lubi tę wiadomość
-
No nic, przyjdę tu już z konkretami, ale napiszę tylko, że martwię się. Annie kłują bardziej niż na ovu, czuję jakby skurcze...
Nie mam dziś dużo pracy, a moje myśli biegną od torbieli, po ciąże pozamaciczną, wreszcie może tylko opóźniony cykl z atrkacjami... wiem, że to na nic, ale wiecie jak to jest.
Taki długi cykl miałam tylko pierwszy po odstawieniu antyków.
Ale mam plan w głowie.14.04.2018 Théo -
mi lejdi przy cp tak szybko byś nic nie czuła Mi zrobiła się torbiel w tym szczęśliwym cyklu i zaczęłam ją czuć gdy miała ok 4cm, a było to w ok 5-6tc. Jako lekarz nie masz możliwości gdzieś się podłączyć do usg?
Trzymam kciuki :*W 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
nick nieaktualnyFruska nie znam płci bo na ostatniej wizycie maluch się skulił i nic nie pokazał liczę że 14 na połówkowych już się dowiemy
Annie jaki śliczny brzusio, u mnie jeszcze nic nie widać z profilu, tylko delikatne wybrzuszenie widać na dole i ja czuje malucha jak głaszcze brzusio
mi lejdi trzymam kciuki, żeby to była ciążuniaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
kurcze przez to zle samopoczucie nie nadazam za Wami
Powiedzialam dzisiaj szefowi, ze nie daje rady i potrzebuje ze 2 tyg zwolnienia, bo po prostu jestem u granic sil... Jeszcze sie przeziebila i boli mnie glowa i gardlo. Czuje sie naprawde fatalnie. Zaczynam popadac w jakas ciazowa depresje. Codziennie placze, ze nie mam na nic sily, ani na dom ani na dziecko, gotowanie, a gdzie porod, drugie dziecko. Naprawde zyc sie nie chce. Teraz mam jeszcze wyrzuty sumienia, ze ciaza przeciez nie choroba, a ja biegne na zwolnienie w 12 tygPiotruś
Helenka
-
Hej dziewczyny bardzo dawno mnie nie było ...Nie wiem czy jesCze któraś pamięta że się tu udzilalam trochę . Pisze o radę . Ostatnio często boli mnie lewy jajnik już od dłuższego czasu w różnej fazie cyklu. Dwa dni temu bolał mnie też podczas ♡ w klasycznej pozycji i to dość mocno .(dzień po owulacji) Co o tym myslicie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 13:45
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym