Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
e.wela wrote:Lola dziewczyny maja racje, najwazniejsza jestes Ty i maleństwo, Twoja rodzina. Nie ma sensu zebys swoim kosztem probowala zadowolic innych. Odpocznij kilka dni a moze gdy juz wszystkie przypadlosci I trymestru przejda wrocisz do pracy.
Dobuska powodzenia na wizycie
Mi_lejdi a jednak to @ myslalam ze u Ciebie pozytyw bedzie, no ale jak to mówią, nowy cykl nowe nadzieje
Jesli chodzi o moja wizyte, no cóż podobno nawet u zdrowej kobiety raz cos takiego moze sie wydarzyc i nie znaczy to ze cos jest nie tak. Gdyby sie powtorzylo (oby nie!!) wtedy szuka sie przyczyny. Dzis jeszcze czeka mnie usg zeby sprawdzic czy wszystko sie oczyscilo bo pani dr byla troche zaniepokojona moim opisem ostatniej @. Wiec zobaczymy co tam wyjdzie. Ciekawa jestem endometrium. W ubieglym tygodniu wynosilo 5.4 to chyba troche malo, hmm...chociaz juz krwawilam to chyba juz sie zluszczalo
e.wela ja krwawilam przez 10 dni po biochemicznej, przez kilka dni jak wodospad niagara. Spadlo mi zelazo, musialam lykac tabletki i udalo sie zajsc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 10:50
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyE.wela, a uspokoiłaś się chociaż trochę po wizycie u lekarza? Zobaczysz, że teraz będzie tylko lepiej. Zajdziesz w kolejną ciążę, zanim się obejrzysz :*
Dziewczyny, a mam pytanie do Was... czy któraś z Was ma lub przed ciążą miewała brązowe plamienia przed okresem? Kilka dni najpierw beżowych, a później brązowych plamień i w końcu przychodzi właściwy okres. Jestem ciekawa o co chodzi, bo ja to mam, ale progesteron wysoki i lekarz kazał się nie martwić, że to nie jest przeszkoda w zajściu. -
moniczko wrote:E.wela, a uspokoiłaś się chociaż trochę po wizycie u lekarza? Zobaczysz, że teraz będzie tylko lepiej. Zajdziesz w kolejną ciążę, zanim się obejrzysz :*
Dziewczyny, a mam pytanie do Was... czy któraś z Was ma lub przed ciążą miewała brązowe plamienia przed okresem? Kilka dni najpierw beżowych, a później brązowych plamień i w końcu przychodzi właściwy okres. Jestem ciekawa o co chodzi, bo ja to mam, ale progesteron wysoki i lekarz kazał się nie martwić, że to nie jest przeszkoda w zajściu.
ja tez tak mam i problemow z zachodzeniem nie mialam, wiec chyba lekarz ma racje.Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
Dobuska dzięki! Ja miewam się dziś świetnie, już mnie tak męczyło to zawieszenie, że ten @ mnie ucieszył Już sobie układam plan w głowie. Na szczęście mam ekstra ginekolog, wizyta u niej to przyjemność.
Potem ku przestrodze wkleje moze moje testy ovu z 1 i 2 dni przed okresem.14.04.2018 Théo -
Dziewczyny. Przestancie pisac, ze mowicie tylko o sobie Po to jest ten watek przeciez
Dobuska. Czekam na relacje z wizyty
MiLejdi. Przykro, ze to jednak @, ale dobrze ze w koncu przyszla. To straszne jak psychika potrafi zablokowac.
E.wela. Na pewno juz sie Tobie nie przytrafi Ciekawe co tam na USG wyjdzie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie
dobuska powodzenia na wizycie, będzie dobrze
mi_lejdi tule
Lola odpoczywaj zregeneruj siły a jak będzie już lepiej możesz wrócić do pracy
Ja dzisiaj byłam u mojego gin tylko po L4 i na samo wejście mówi do mnie , że w tygodniu miał 8 kobiet które poroniły no jakaś masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc mi_lejdi ☺tez o Tobie myslalam ☺i o Annie i o Dobusce, o Spiochu, o AiCha i o wszystkich dziewczynach bez ktorych smutne sie zrobily staraczkowe strony- zdominowane teraz przez nowe staraczki. Mam nadzieje, ze bedzie ubywac tych starajactch sie a przybywac tych ktore juz czekają na ten dzien. Annie- juz widac brzuszek, ale ten czas leci...e.wela- masz racje, jak bylam w szpitalu na lyzeczkowaniu lekarze glosno mowili ze jest co raz wiecej poronien, w moim szpitalu robią 2-3 lyzeczkowania dziennie. Nie wiem czy sa dostepne statystyki liczby poronien w roznych czesciach kraju, moze dalo by to obraz wplywu zanieczyszczen na utrzymanie ciazy. Faktem jest tez to ze pula naszych genow z pokolenia na pokolenie ma co raz wiecej bledow.
dobuska, AiCha4811, Annie1981, e.wela lubią tę wiadomość
-
evve wrote:Czesc mi_lejdi ☺tez o Tobie myslalam ☺i o Annie i o Dobusce, o Spiochu, o AiCha i o wszystkich dziewczynach bez ktorych smutne sie zrobily staraczkowe strony- zdominowane teraz przez nowe staraczki. Mam nadzieje, ze bedzie ubywac tych starajactch sie a przybywac tych ktore juz czekają na ten dzien. Annie- juz widac brzuszek, ale ten czas leci...e.wela- masz racje, jak bylam w szpitalu na lyzeczkowaniu lekarze glosno mowili ze jest co raz wiecej poronien, w moim szpitalu robią 2-3 lyzeczkowania dziennie. Nie wiem czy sa dostepne statystyki liczby poronien w roznych czesciach kraju, moze dalo by to obraz wplywu zanieczyszczen na utrzymanie ciazy. Faktem jest tez to ze pula naszych genow z pokolenia na pokolenie ma co raz wiecej bledow.
evve lubi tę wiadomość