Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka! Lola, ale ekstra! No to komplet jest, można zakończyć rozród
żeby nie smęcić tylko, to Wam powiem, że dziś po wytuszowaniu jednego oka, złamała mi si mascara i szczoteczka zaklinowała w środku. Mimo licznych prób moich i męża, niestety musiałam paradować wśród przed moimi pacjentami z jednym umolawanym okiem, a drugim nieAiCha4811, stay lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Parka! Lola, ale ekstra! No to komplet jest, można zakończyć rozród
żeby nie smęcić tylko, to Wam powiem, że dziś po wytuszowaniu jednego oka, złamała mi si mascara i szczoteczka zaklinowała w środku. Mimo licznych prób moich i męża, niestety musiałam paradować wśród przed moimi pacjentami z jednym umolawanym okiem, a drugim nie
hahahaha usmialam sid )Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyAicha dzięki,że pytasz, dalej fatalnie, ale nie chce wam smęcić
U nas odwrotnie, mąż chodzi za mną a ja nie mogę, po prostu nie mam siły psychicznie...
Lola gratulacje, super wieści
Kaka trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie tego cyklu :*
kaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola, bardzo się cieszę! To teraz tylko imię wybierać dla chłopca
Spioch, trzymaj się, jak nikt rozumiem Cię, bo też mam podły humor. Napisz coś więcej? Skąd taki podły nastrój? Może jak wylejesz to wszystko na ''papier'' będzie lepiej...
Mi lejdi, rozwaliłaś mnie z tym tuszem, ciekawe czy któryś pacjent zauważył :D:D
Aicha, trzeba się wspierać. Teraz Ty mężula komplementami obsyp
Kaka, to będzie Twój cykl
Dobrego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 20:26
-
nick nieaktualnyMoniczko nie wiem ostatnio ciągle pod górkę, do tego wiecznie niepowodzenie. Jestem już tak zmęczona i rozżalona. Boje się tego co przyniesie przyszłość, że nigdy się to nie uda Tak bardzo chce być mamą, uściskać swoje dziecię a nie jest mi to dane i nie wiem czy będzie jest mi strasznie przykro i strasznie źle
Wiosna dodaje mi otuchy, bo wracam z pracy i chodzę na spacery trochę ochłonąć. Ale to za małoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 21:24
-
nick nieaktualnyJak ja Cię doskonale rozumiem... takie myśli o przyszłości są chyba typowe dla doła starających się. Czasami wydaje się, że będziemy czekali bardzo długo, czasami przychodzą myśli, że może nigdy nie będzie nam dane. Całe szczęście nie jest to nieustanne, ale od czasu do czasu dopada więc wiem co czujesz.
Nawet nie wiem jak pocieszyć. Może więcej słońca faktycznie pomoże? Długie spacery, świeże powietrze.
Jedno jest pewne Spioszku Ten dołek minie - jak wszystkie dołki. I poczujesz się dużo, dużo lepiej. Trzeba to przeżyć. Każda na swój sposób.AiCha4811, spioch lubią tę wiadomość
-
Lola ale gol ! Zazdroszcze chlopaczka i gratki !
Mi lejdi uśmiałam sie jak sobie to wyobrazilam
Spiochu , patrząc od strony osoby chcacej prosze Cię zmus się jakoś dla dobra waszego małżeństwa (chyba ze Cię cos boli czy jest jakies zagrożenie), uzyjcie zelu zeby uniknąć dyskomfortu, to napewno meza odstresuje i podniesie pod sufit będzie mial wiecej siły żeby Cie wspierać. Trzymam kciuki za chęci.
Tez jestem wykonczona staraniami o pierwszego fasolka, tez mi bardzo smutno i boje sie czy doczekamy ale musimy wierzyc ze sie uda ! Zrob cos dla siebie, idz do kosmetyczki czy fryzjera, dodaj sobie energii bo myślę że radosne nastawienie sprzyjaspioch lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mnie znowu szczypie pęcherz zaraz polecę do apteki przed pracą
Moja kuzynka oświadczyła niedawno ze w kwietniu wychodzi za mąż. Cos czuje ze zaraz sie dowiem o kolejnej ciąży w rodzinie i to nie naszej, no ale.. Wiem ze kuzynka kocha dzieci a jest rok starsza, poza tym miala ciężkie doświadczenie w życiu, myślę ze jest dobrym człowiekiem i bedzie wspaniałą matką więc mimo uscisku zazdrości z przyjemnością pogratuluje jej dzidziusia -
Witajcie Kochane
Jak mi miło gdy dzisiaj zajrzałam do Was a Wy o mnie pamiętacie To takie miłe
I od razu usprawiedliwię się dlaczego tak nagle zniknęłam i nie odzywam się... Otóż z kilku godzin pracy tygodniowo zrobił się cały etat i nie mam ani czasu ani sił na cokolwiek Oczywiście to, że cały etat to dobrze na przyszłość, ale na prawdę nie mam sił na nic. Dodatkowo bezsenność mnie wykańcza, a potem chodzę jak zombie...
Niestety nie nadrobię juz Was i będę zaglądać na razie bardzo rzadko ale to się zmieni jak pójdę na zwolnienie, no ale to jeszcze troszkę...
U mnie i dzidziusia chyba dobrze. Piszę, że chyba, bo lekarz nie może dobrze go zobaczyć. Wczoraj byłam na drugim usg i przez pochwowo nic nie zobaczył, a przez brzuch "coś tam widać" i chyba widział serduszko ale "chyba"
Jak zapytałam kiedy już bezpiecznie powiedzieć rodzince, to powiedział, żeby jeszcze poczekać 2 tygodnie do następnego usg...
Więc czekamy... I na razie nikt nie wie o ciąży -
Lola. Gratuluje chlopca, ale przepowiadanie w 12 tc moze sie jeszcze zmienic
Spioch. A jak z mieszkaniem zdecydowaliscie? W miescie czy dom poza?
Anulka. To wywolalam Cie w pore Tylko staraj sie troche oszczedzac z ta praca w ciazy.
AiCha. Dziekuje u nas dobrze Od ostatniej klotni jak sobie wszystko wyjasnilksmy, poki co nie bylo nastepnej Mam nadzieje, ze juz tak zostanie.
U mnie teraz na tapecie pierwsze ruchy. Czuje mrowki, gilgotki, musniecia, ale nie wiem czy to TO. Mowia, ze jelita tez sie przesuwaja teraz, wiec nie wiem czy sie cieszyc Tym bardziej, ze poczulam juz w 14 tc a to dosc wczesnie jak na pierwsza ciaze.
W kazdym razie obserwuje siebie non stop
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, to mogą być już pierwsze ruchy
Przede wszystkim zastanów się, czy kiedyś przed ciązą miałaś takie odczucie, choćby podczas niestrawności ..
Najlepiej zjedz jakieś lody i połóż się na płasko. Maluszek powinien się rozbudzić..
I teraz z tygodnia na tydzień będziesz go czuć coraz intensywniej i lepiej..spioch, Annie1981 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hej Wam! Dziewczyny czy któraś z Was spotkała się z taka sytuacją?
Skończył mi sie okres w niedzielę. Plamiłam jednak tak na brunatno cały czas, takie resztki okresu, a dzisiaj rano w toalecie jak się podtarłam to było spooooro krwi. Teraz jest leciutkie plamienie, ale krew zniknęła. Wystarszyłam się. Lekarz na urlopie... Nic mnie nie boli, ani nic.
Annie ale fajnie!!! :D To musi byc przecudowne uczucie.
Lola gratulację! Chłopak!
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wsparcie :* :*
Aicha posluchalam Twojej rady i dzisiaj rano jak sie ubieralam do pracy mąż mnie dopadł z dobrym skutkiem. A jaki szczęśliwy, aż mi lżej na sercu
Anulka w takim razie trzymam kciuki, za 2 tyg napiszesz nam tu dobre wiadomości :*
Annie wybraliśmy dom na wsi. Wplacilismy zaliczkę ale czekamy jeszcze na odbiór domu i trochę idzie pod górkę... Nawet jeśli sie uda to jeszcze 2 lata zajmie nam wykańczanie. Ale zawsze to swoje. No zobaczymy
Annie super, maluszek chyba zaczyna dawać znak że tam jest
Annie1981, Lola83 lubią tę wiadomość
-
Najmlodsza. Chyba tak zrobie, zjem wieczorem cos slodkiego i bede wyczekiwac
Nie mialam nigdy takich odczuc, oprocz pulsowania, ktore sie zdarzalo.
A jak Ty sie czujesz??
Dobuska. Nie mialam nigdy takiej sytuacji. Po plamieniu krew juz nie przychodzila, ale czytalam na forum, ze to sie zdarzalo dziewczynom.
Spioch. Fajnie miec wlasny dom. Pewnie wykanczanie zajmie troche, ale potem jaki komfort
E.wela. Tempka nie pokaze Ci ciazy. Sluzy do potwierdzania owu i nic wiecej. Ja na Twoim miejscu juz bym nie mierzyla, zeby sie nie stresowac.
Dzieki dziewczyny. Radosc z ruchow bylaby duza gdybym miala pewnosc, ze to TO. Tak glupio byloby sie cieszyc z ruchow jelit, wiec jeszcze sie powstrzymuje, chociaz mam duza nadzieje, ze sie nie myledobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny na doz.pl jest teraz w bardzo fajnej cenie pregna plus. Ja sobie kupiłam żeby dostarczać wszystkiego co trzeba do organizmu w ramach przygotowania, z dostawą darmową do apteki