Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciaży czułam ze bede miala chłopca i sie sprawdziło. Wtedy serduszkowanie bylo i przed owu i w owu. Teraz w tej ciazy tak mowilam ze pewnie bedzie chłopak ale marzyłam o córci od poczatku bo od zawsze chcialam miec parke teraz serduszkowanie bylo rowniez zarowno przed jak i w owu bo robilaam testy owulacyjne. Bylam pewna ze bedzie chłopak wlasnie. Jedyna roznica taka ze uzywalam ten żel Conceive+ teraz i nie mam pojecia moze dzieki niemu haha. W tej ciazy dwa razy mi sie snilo ze bedzie córka i sie udało. Ciesze sie ale jakos nie dowierzam i musi mi to za miesiac potwierdzic bo to jest jakis cud dla mnie wczesniej mi mowil ze bardziej na chłopca mu wyglada ale to nie jest pewne i bym sie nie nastawiala.
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dziewczyny. Bardzo sie cieszę że u was same dobre wieści :* mocno ściskam każdą z was
Mnie od tygodnia męczy mocne przeziębienie, siedzę w pracy a po powrocie odsypiam oslabienie niedługo powinna przyjść @ wiec czekam cierpliwie, juz sie pogodzilam ze sie nie udajeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 09:50
-
Annie1981 wrote:Lady. Śliczne ciuszki. Ja też nie mogę się doczekać kupowania rożów, ale czekam na potwierdzenie, bo boję się, że będzie chłopak W intuicję za bardzo nie wierzę
-
Lady hahaha, a jak będzie Nikodem w różu wyglądał?
Annie chłopcy też są wspaniali, no tyle, że nie poszalejesz z ubrankami. Niemniej jednak życzę córeczki skoro taka wymarzona
Fruśka u mnie za pierwszym razem też był żel conceive + i chłopak Ja mam takie mieszane uczucia. Z jednej strony fajnie mieć parkę, wiadomo, że coś nowego no i w moim przypadku też pewnie oznaczałoby szaleństwo zakupowe . Z drugiej strony myślę, że przy tak małej różnicy wieku chyba jednak dzieci tej samej płci będą miały więcej wspólnego ze sobą. Wspólne zabawy, zainteresowania, później koledzy, znajomi. Sama nie wiem. Będzie co ma być, jak to się mówi, oby było zdroweAnnie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Lady hahaha, a jak będzie Nikodem w różu wyglądał?
-
Spiochu a macie jakis plan czy po prostu czekacie az fasolinek raczy zawitać? Moze czas właśnie na jakies dalsze kroki jesli macie takowe w zamiarach.
Fruska, Agulina (wybacz ze zawsze skracam ale pełna nazwa twojego nicka jest nie na moje palce na tym tel ) u nas tez byl conceive + i serduszkowanie przed owu i w owu. Ja czuje ze chłopiec, maz bardzo chciałby chłopca, ale szanse są fifty fifty wiec zobaczymy
Odebralam dzis wyniki badan bo wczoraj powtórzyłam, niestety tsh nadal rośnie, z 4,7na 5,7 mimo ze dawka eutyroxu podwojna, bede dzownic do mojej gin a niedługo mam wizyte u endo. Reszta wyników bardzo ładnie, sklad krwi, magnez potas wapn zelazo w normie ,wskaźniki nerkowe, watrobowe ok, progesteron tez urósł do 22 wiec chyba ok.
Kupiłam buciki zeby moim rodzicom dac w 'prezencie'. Drugim rodzicom damy zdjęcie z usg.
Czasem nadal ciężko mi uwierzyc ze to prawda. Mąż dziś wraca z delegacji, pisał ze już nie umie sie doczekać i ja tak samo -
Mieliśmy czekać do po wizycie 9ego ale nie umiemy sie doczekac i chcemy wykorzystać wolne w majówkę zeby wszytskich poinformować
-
Aicha Tobie TSH rośnie, a mi w pierwszej ciązy spadło do 0,005. Teraz jest ok, bo badałam tydzień temu i jest 0,99 czyli w sumie idealne Ale ja nigdy nie brałam leków na tarczycę, tylko musiałam być pod stałą kontrolą endokrynologa. Ciąża najbardziej mi namieszała. Zobaczymy jak będzie teraz.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dobuska. Dziękuję . Wpadaj chociaż na wariata, bo Cię tu brakuje
AiCha. Ja też długo nie mogłam uwierzyć, ze to prawda W zasadzie cały I trymestr i cokolwiek związane z wyprawka bylo dla mnie abstrakcja. Dopiero pod koniec I trym zaczęłam na poważnie myśleć o zakupach.
Ja też bym rodzicom powiedziała, a znajomym tylko tym najbliższym.
My serduszkowalismy dzień przed owu, dlatego też mam duża nadzieję na dziewczynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 14:15
AiCha4811 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja narazie tez sie wstrzymuje z pierwszymi ciuszkami bo jakos nie dochodzi do mnie ze bedzie dziewczynka w sensie pozytywnym dobuska dziekuje :** spiochu szybko wracaj do zdrowia trzymam kciuki za Was aby te wyczekane groszki zawitały.
AiCha rozumiem twoja radosc i nie dziwie Ci sie ze chcesz jak najszybciej podzielic sie tym szczesciem :* ze znajomymi bym poczekała po wizycie serduszkowej
Lady cudne ciuszki
Pozdrowienia kochane! -
Chciałabym się z Wami czymś podzielić, wiem że są tu osoby wierzące więc do nich kieruje tą opowieść...
W Wielki Czwartek przed Wielkanocą byłam w kościele, kiedy szłam do komunii zobaczyłam bardzo młodziutką dziewczynę którą znam, ze swoją roczną córeczką. Wiem, że to była nieplanowana ciąża, ona jest przed dwudziestką i strasznie przykro mi się zrobiło, że ja tak bardzo tego pragnę i nic z tego nie wychodzi ... do tego stopnia,że łzy stanęły mi w oczach , pomyślałam, że nie mam już więcej siły i wtedy z całych przemyśleń wyrwały mnie słowa pieśni " Panie dobry jak chleb" , to były słowa " ... życiem i OCZEKIWANIEM ". Wydawało mi się jakby to było do mnie , że mam czekać cierpliwie dalej.
Wierzycie w takie rzeczy? myślicie, że to było przesłanie ?AiCha4811 lubi tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym