X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fuksiary stulecia :)
Odpowiedz

Fuksiary stulecia :)

Oceń ten wątek:
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie nie-dziękuję ! :-) :-) :-)
    Oby tak było
    Agulina tez bym nie chciała przez telefon. My właśnie siedzimy u teściów i az korci ale niestety teściowa ma język do ziemi i cała rodzina jutro by wiedziała a my tak bardzo się cieszymy z tego wyczekanego i upragnionego Groszka że chcemy osobiście się pochwalić.dlatego poczekamy az szwagrowie wrócą i wtedy powiemy.
    Evve ja uważam ze walczyć warto jest sprawa jest słuszna, była burza ale moze do jakiegos serca udalo CI sie przemówić lub ktoś myślący o in vitro trafi na ten watek w sieci i zmieni zdanie po przeczytaniu. Niestety jest to ciężki temat

evve lubi tę wiadomość

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zrobiłam test i jest pozytywny. Niestety śluz mam podbarwiony na brązowo i bardzo się boję...

https://zapodaj.net/377982acc97d0.jpg.html

evve, kaka470, AiCha4811, Lola83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko- wezmiesz dupka i bedzie wszystko ok, nie panikuj.

moniczko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AiCha4811 wrote:
    Annie nie-dziękuję ! :-) :-) :-)
    Oby tak było
    Agulina tez bym nie chciała przez telefon. My właśnie siedzimy u teściów i az korci ale niestety teściowa ma język do ziemi i cała rodzina jutro by wiedziała a my tak bardzo się cieszymy z tego wyczekanego i upragnionego Groszka że chcemy osobiście się pochwalić.dlatego poczekamy az szwagrowie wrócą i wtedy powiemy.
    Evve ja uważam ze walczyć warto jest sprawa jest słuszna, była burza ale moze do jakiegos serca udalo CI sie przemówić lub ktoś myślący o in vitro trafi na ten watek w sieci i zmieni zdanie po przeczytaniu. Niestety jest to ciężki temat
    Dziękuje AiCha- potrzebowalam tych słów

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko piękny test. Kiedy termin @? szybko do lekarza po dupka i lezeć i będzie pięknie!
    Gratuluję!

• kaka470 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczko wrote:
    Dziewczyny, zrobiłam test i jest pozytywny. Niestety śluz mam podbarwiony na brązowo i bardzo się boję...

https://zapodaj.net/377982acc97d0.jpg.html
    piękne krechy!!!!! Gratuluję

30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

201511304980.png

201801011678.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko gratulacje! Sporo kobiet plami w terminie @. Zbadaj szybko bete i progesteron i do lekarza. Trzymam kciuki!bedzie dobrze, nie stresuj sie tylko :*

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka. Ja motylki czułam już 3-4 razy od 14 tc, ale nie jestem pewna czy to TO, więc cały czas czekam na kopniaki, żeby już nie było wątpliwości ;)
    Ja w I trym na siku wstawałam 3 razy, teraz nie wstaję. Zobaczymy jak w III trym :)
    Rodzicom też nie mówiłam przez telefon, czekałam aż do mnie przylecą do UK. Akurat złożyło się tak, że mama z siostrą przyleciały w 7 tygodniu jak już byłam po wizycie serduszkowej :)

Moniczko. Wspaniała, wyraźna kreska :) Gratuluję! :) W terminie @ mogą zdarzać się plamienia. Leć do lekarza po dupka, jak mówią dziewczyny. Trzymam kciuki :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Moniczko piękny test. Kiedy termin @? szybko do lekarza po dupka i lezeć i będzie pięknie!
    Gratuluję!

Dziś termin :) bardzo boli mnie brzuch jak na @ i się martwię. Dostałam dupka 2x1, jutro zrobię betę i progesteron. Dziękuję za wszystkie miłe słowa!

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczko wrote:
    Dziś termin :) bardzo boli mnie brzuch jak na @ i się martwię. Dostałam dupka 2x1, jutro zrobię betę i progesteron. Dziękuję za wszystkie miłe słowa!
    Ja takie bóle miałam 13 dpo a potem już przeszło :)
    Dobrze, że dostałaś dupka. Musi być dobrze :)

AiCha. Ciągle czekam na priv ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj dobry humor. Plamienia nie ma (ale nie zapeszam!), a śluz pięknie płodny! Mój mąż po grillu ma leciutką fazę, ale już mu kazałam szybko trzeźwieć:D.
    Testy ciążowe kupiłam teraz pozytywne więc będzie ciąża:D

moniczko, AiCha4811, kaka470, evve, Annie1981 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska, pozytywne myślenie to podstawa :)

dobuska lubi tę wiadomość

• lottinka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska, ze tez dopiero teraz te pozytywne testy kupiłaś! Miłego wieczoru haha <3 i trzymam kciuki :)

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska to super :-D
    Moniczko gratulacje!!! Nie martw sie u mnie zaczęło sie tak samo ! Objawy jak na @ właściwie caly czas do teraz, plemienia na drugi dzień zniknely więc glowa do gory :-) :-) :-)
    Annie ajj sorki nie zajarzylam

moniczko, dobuska lubią tę wiadomość

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam właśnie bujaczek dla maleństwa. Może to za szybko, ale używany i była okazja. Stan jest idealny, więc jestem zadowolona. Stoi sobie w domu i jakoś mi tak dziwnie, że prawdziwe dziecko w tym będzie leżeć ;) Cały czas ciężko uwierzyć ;)
    a92d6f8e9481fbb4med.jpg

kaka470, dobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• Lola83 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczko gratuluje. Ja to w ogole mialam ciagle plamienia w tej i poprzedniej ciazy. Sluz podbarwiony krwia to jeszcze nie duzy powod do zmartwien. Poczytaj mamaginekolog o krwawieniu w ciazy, uspokoisz sie.

Dobuska oh yeah do dziela. Zazdraszczam dzikich orgii :P ten ciazowy seks, mimo ze faktycznie mam ochote to jakis taki... ciazowy :/

Annie fajny zakup. Powoli czas na wyprawke. Wszystkie wydatki w 1 mc to bylby bol. Ja zaczynam od lipca. Poczatek wrzesnia chce byc juz spakowana i gotowa. Ostatnio porod mnie zaskoczyl mc wczesniej. W nocy odeszly wody i pakowalismy torbe na szybko.

moniczko, dobuska lubią tę wiadomość

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola. Mi się podoba seks ciążowy, libido się zwiększyło, do tego doznania też ;)
    Odnośnie wyprawki to ja też chcę po mału kupować, żeby wszystkiego nie zostawiać na ostatnią chwilę. Miesiąc szybciej to faktycznie zaskakujący miałaś poród i lepiej wcześniej być przygotowanym.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• Fruska Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko gratuluje pozytywnego testu ;-)
    Annie super bujaczek. Ja az tyle wyprawki nie mam do ogarniecia bo wiekszosc mam po synku.

Dobuska trzymam kciuki kochana!!
    Ja w ciąży mam niskie libido :-( tragedia

Annie1981, moniczko, dobuska lubią tę wiadomość

4c3tgov3htj00qv5.png

mhsv20mmqsk09uwr.png
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie jaki fajny bujaczek! Nie wiedziałam, że ten z pierwszego zdjęcia potrafi się przeobrazić w tego z trzeciego zdjęcia. A to takie logiczne przecież. Ostatnio u sąsiadów widzialam taką bujaną gondolkę i podziwiałam ją. Super!

U nas seks staraniowy jest teraz zupełnie inny. Pierwszy raz tak się cieszymy sobą. Mąż nie może mi się oprzeć. Nie wiem, po tej kombinacji leków i niewielkim spadku wagi wzrosło mi libido. Oprócz tego zniknęło to tajemnicze plamienie i pojawił się płodny śluz. Najśmieszniejsze, że rano w dniu Mszy w Montserrat było plamienie, a po Mszy zniknęło. Przypadek? Może tak, a może nie. Humor tak czy siak lepszy.

Lottinka jak mi jest miło, ze Ty mi ciągle kibicujesz!:*:*:*

Ogólnie każdej z Was dziękuję. Ten wątek jest super. Niedługo wszystkie będziemy w ciąży tutaj. :)

lottinka, kaka470, AiCha4811, Lola83 lubią tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska super nastawienie, tak trzymaj!

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ