X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fuksiary stulecia :)
Odpowiedz

Fuksiary stulecia :)

Oceń ten wątek:
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie nie-dziękuję ! :-) :-) :-)
    Oby tak było
    Agulina tez bym nie chciała przez telefon. My właśnie siedzimy u teściów i az korci ale niestety teściowa ma język do ziemi i cała rodzina jutro by wiedziała a my tak bardzo się cieszymy z tego wyczekanego i upragnionego Groszka że chcemy osobiście się pochwalić.dlatego poczekamy az szwagrowie wrócą i wtedy powiemy.
    Evve ja uważam ze walczyć warto jest sprawa jest słuszna, była burza ale moze do jakiegos serca udalo CI sie przemówić lub ktoś myślący o in vitro trafi na ten watek w sieci i zmieni zdanie po przeczytaniu. Niestety jest to ciężki temat

evve lubi tę wiadomość

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zrobiłam test i jest pozytywny. Niestety śluz mam podbarwiony na brązowo i bardzo się boję...

https://zapodaj.net/377982acc97d0.jpg.html

evve, kaka470, AiCha4811, Lola83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko- wezmiesz dupka i bedzie wszystko ok, nie panikuj.

moniczko lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AiCha4811 wrote:
    Annie nie-dziękuję ! :-) :-) :-)
    Oby tak było
    Agulina tez bym nie chciała przez telefon. My właśnie siedzimy u teściów i az korci ale niestety teściowa ma język do ziemi i cała rodzina jutro by wiedziała a my tak bardzo się cieszymy z tego wyczekanego i upragnionego Groszka że chcemy osobiście się pochwalić.dlatego poczekamy az szwagrowie wrócą i wtedy powiemy.
    Evve ja uważam ze walczyć warto jest sprawa jest słuszna, była burza ale moze do jakiegos serca udalo CI sie przemówić lub ktoś myślący o in vitro trafi na ten watek w sieci i zmieni zdanie po przeczytaniu. Niestety jest to ciężki temat
    Dziękuje AiCha- potrzebowalam tych słów

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko piękny test. Kiedy termin @? szybko do lekarza po dupka i lezeć i będzie pięknie!
    Gratuluję!

• kaka470 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczko wrote:
    Dziewczyny, zrobiłam test i jest pozytywny. Niestety śluz mam podbarwiony na brązowo i bardzo się boję...

https://zapodaj.net/377982acc97d0.jpg.html
    piękne krechy!!!!! Gratuluję

30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

201511304980.png

201801011678.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko gratulacje! Sporo kobiet plami w terminie @. Zbadaj szybko bete i progesteron i do lekarza. Trzymam kciuki!bedzie dobrze, nie stresuj sie tylko :*

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka. Ja motylki czułam już 3-4 razy od 14 tc, ale nie jestem pewna czy to TO, więc cały czas czekam na kopniaki, żeby już nie było wątpliwości ;)
    Ja w I trym na siku wstawałam 3 razy, teraz nie wstaję. Zobaczymy jak w III trym :)
    Rodzicom też nie mówiłam przez telefon, czekałam aż do mnie przylecą do UK. Akurat złożyło się tak, że mama z siostrą przyleciały w 7 tygodniu jak już byłam po wizycie serduszkowej :)

Moniczko. Wspaniała, wyraźna kreska :) Gratuluję! :) W terminie @ mogą zdarzać się plamienia. Leć do lekarza po dupka, jak mówią dziewczyny. Trzymam kciuki :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Moniczko piękny test. Kiedy termin @? szybko do lekarza po dupka i lezeć i będzie pięknie!
    Gratuluję!

Dziś termin :) bardzo boli mnie brzuch jak na @ i się martwię. Dostałam dupka 2x1, jutro zrobię betę i progesteron. Dziękuję za wszystkie miłe słowa!

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczko wrote:
    Dziś termin :) bardzo boli mnie brzuch jak na @ i się martwię. Dostałam dupka 2x1, jutro zrobię betę i progesteron. Dziękuję za wszystkie miłe słowa!
    Ja takie bóle miałam 13 dpo a potem już przeszło :)
    Dobrze, że dostałaś dupka. Musi być dobrze :)

AiCha. Ciągle czekam na priv ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• dobuska Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj dobry humor. Plamienia nie ma (ale nie zapeszam!), a śluz pięknie płodny! Mój mąż po grillu ma leciutką fazę, ale już mu kazałam szybko trzeźwieć:D.
    Testy ciążowe kupiłam teraz pozytywne więc będzie ciąża:D

moniczko, AiCha4811, kaka470, evve, Annie1981 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska, pozytywne myślenie to podstawa :)

dobuska lubi tę wiadomość

• lottinka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska, ze tez dopiero teraz te pozytywne testy kupiłaś! Miłego wieczoru haha <3 i trzymam kciuki :)

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska to super :-D
    Moniczko gratulacje!!! Nie martw sie u mnie zaczęło sie tak samo ! Objawy jak na @ właściwie caly czas do teraz, plemienia na drugi dzień zniknely więc glowa do gory :-) :-) :-)
    Annie ajj sorki nie zajarzylam

moniczko, dobuska lubią tę wiadomość

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam właśnie bujaczek dla maleństwa. Może to za szybko, ale używany i była okazja. Stan jest idealny, więc jestem zadowolona. Stoi sobie w domu i jakoś mi tak dziwnie, że prawdziwe dziecko w tym będzie leżeć ;) Cały czas ciężko uwierzyć ;)
    a92d6f8e9481fbb4med.jpg

kaka470, dobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• Lola83 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczko gratuluje. Ja to w ogole mialam ciagle plamienia w tej i poprzedniej ciazy. Sluz podbarwiony krwia to jeszcze nie duzy powod do zmartwien. Poczytaj mamaginekolog o krwawieniu w ciazy, uspokoisz sie.

Dobuska oh yeah do dziela. Zazdraszczam dzikich orgii :P ten ciazowy seks, mimo ze faktycznie mam ochote to jakis taki... ciazowy :/

Annie fajny zakup. Powoli czas na wyprawke. Wszystkie wydatki w 1 mc to bylby bol. Ja zaczynam od lipca. Poczatek wrzesnia chce byc juz spakowana i gotowa. Ostatnio porod mnie zaskoczyl mc wczesniej. W nocy odeszly wody i pakowalismy torbe na szybko.

moniczko, dobuska lubią tę wiadomość

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola. Mi się podoba seks ciążowy, libido się zwiększyło, do tego doznania też ;)
    Odnośnie wyprawki to ja też chcę po mału kupować, żeby wszystkiego nie zostawiać na ostatnią chwilę. Miesiąc szybciej to faktycznie zaskakujący miałaś poród i lepiej wcześniej być przygotowanym.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

• Fruska Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2017, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniczko gratuluje pozytywnego testu ;-)
    Annie super bujaczek. Ja az tyle wyprawki nie mam do ogarniecia bo wiekszosc mam po synku.

Dobuska trzymam kciuki kochana!!
    Ja w ciąży mam niskie libido :-( tragedia

Annie1981, moniczko, dobuska lubią tę wiadomość

4c3tgov3htj00qv5.png

mhsv20mmqsk09uwr.png
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie jaki fajny bujaczek! Nie wiedziałam, że ten z pierwszego zdjęcia potrafi się przeobrazić w tego z trzeciego zdjęcia. A to takie logiczne przecież. Ostatnio u sąsiadów widzialam taką bujaną gondolkę i podziwiałam ją. Super!

U nas seks staraniowy jest teraz zupełnie inny. Pierwszy raz tak się cieszymy sobą. Mąż nie może mi się oprzeć. Nie wiem, po tej kombinacji leków i niewielkim spadku wagi wzrosło mi libido. Oprócz tego zniknęło to tajemnicze plamienie i pojawił się płodny śluz. Najśmieszniejsze, że rano w dniu Mszy w Montserrat było plamienie, a po Mszy zniknęło. Przypadek? Może tak, a może nie. Humor tak czy siak lepszy.

Lottinka jak mi jest miło, ze Ty mi ciągle kibicujesz!:*:*:*

Ogólnie każdej z Was dziękuję. Ten wątek jest super. Niedługo wszystkie będziemy w ciąży tutaj. :)

lottinka, kaka470, AiCha4811, Lola83 lubią tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska super nastawienie, tak trzymaj!

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ