Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie Wszystkiego najlepszego , spełnienia najskrytszym marzeń ,dużo uśmiechu na twarzy , miłości , zdrówka dla Ciebie i Maleństwa i pociechy z męża
dobuska bardzo mi przykro z powodu kuzynkiAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie, wszystkiego najpiękniejszego Kochana
Dobusia, straszna tragedia, dobrze, że w domu czekają na kuzynkę dzieciaczki...
Spioch, tulę, w następnym miesiącu się uda! Zobaczysz :*
E.wela, właśnie, małpiszon nie przyjdzie
Ja czekam na wyniki drugiej bety i się boję.
Nie bolą mnie w ogóle piersi, a plamienie całe szczęście po duphastonie praktycznie ustało.
Buziaki dla wszystkichAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję kochane za życzenia
Moniczko. To czekamy na bete Piersiami się nie przejmuj. Mam książkę o ciąży i tam pisze, ze nie ma takiego objawu, który wskazywałby na prawidłowo rozwijające sie dziecko. Można nie mieć wcale objawów a mimo to dziecko zdrowe
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Annie ! Kochana wszelkiej pomyślności i miłości przede wszystkim w Twoim małżeństwie a zaraz potem w Twoim brzuszku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ca155e032be.gifAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Dobuska, tak, mialam problem z owulką, diagnoza lekki pcos , leniwe jajniki, ewentualnie ten zespół w którym pęcherzyk dojrzewa i nie pęka,chyba z Folwarku o tym pisała. Mialam monitoringi czasem był pęcherzyk ale nie czułam objawow owulacji (wiec nie pekal) albo bylo kilka wiekszych bez dominującego. Mialam wlaczone Clo ale moje jajniki zle zareagowały wiec od razu odstawiłam (przy okazji mam do osprzedania za symboliczną cene clo jak ktoras ma przepisane), pomogl mi dopiero inofem, pol roku po rozpoczęciu regularnych owulacji zaskoczyło.
-
Lusia witaj u nas! Opowiedz o sobie, długo staraliście się o pierwsze dzieciątko?
Aicha na mnie tez słabo działał clo, prawie w ogóle. Ale spoko, ja już jestem w ciąży:D:D
Kuzynka urodziła, ale sam opis porodu zachowam dla siebie. Horror. Cieszę się, że Wasze maluszki tak Wam dają popalić w brzuszku! Niech rosną zdrowe!
Ale muszę się zapisać do dentysty, powiedzieli jej, że nawet chory ząb mógł to spowodować. -
Moniczko. Wspaniała beta! Kiedy masz pierwsze USG? Nie wiem czy pisałaś, ale ja już się gubię w tych datach. Może powinnam zapisać na pierwszej stronie.
LusiaM. Witaj u nas. Powiedz coś więcej o sobie
AiCha. Dziękuję za kotki
Twoja historia daje nadzieję innym staraczki, że mimo problemów z owu można w końcu zajść
Dobuska. Ja chyba bym sie nie pozbierala po takiej sytuacji jaka spotkała Twoja kuzynke. Mam nadzieję, że ona jest silniejsza.
Na forum też była dziewczyna, u której wykryli malowodzie. Nie bede opisywać szczegółów, ale też musiała urodzic w 17 tc i potem zniknęła z forum. Nie wiem jak można sie po czyms takim pozbierać. Czasami lepiej nie wiedzieć. Ja przez to sama miałam filmy, że macica mi nie rośnie i dziecko sie nie rozwija. Całe szczęście wszystko jest w porządku.
A zęby ważna rzecz. Wiele lat temu wyczytałam, że mogą prowadzic do wielu powikłań w tym np do przedwczesnych porodów. Wyleczylam wszystkie zanim zaczęłam się starać, co nie bylo dla mnie łatwe, bo potwornie boję sie dentysty.
Annie i ja sie dołaczam do zyczen urodzinowych Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i obys miala corcie tak jak marzysz
Moniczko gratuluje bety
Dobuska biedna ta twoja kuzynka. Taki porod musi byc straszny. Ja chyba bym nie poradzila sobie na sama myśl ryczec mi sie chce. Tak bardzo szkoda tego aniołka
LusiaM ja rowniez witam
Annie w sumie to mogłaby byc lista z wizytami bo mi czasami sie plącze a cieżarnych bedzie przybywac, prawda dobuska ?AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Fruska. Dziękuję
Właśnie, ja też sie poplatalam. Zrobię taka robocza listę, zobaczymy jak będzie sie sprawdzać. To jak to było? AiCha 9 maja, Kaka 11 maja, ja 12 maja, agulinka 29 maja?
Proszę mnie poprawić i zgłaszać kolejneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 09:15
Witajcie Kochane po mojej małej przerwie
Trochę mnie tu nie było i niestety nie nadrobię Was...
Ale...
Annie wszystkiego najlepszego!
Gratuluję wszystkim staraczkom, którym się udało
I tulę wszystkie, którym "na razie" się nie udało ale na pewno się uda!
Ja jestem w końcu na zwolnieniu, co prawda na razie kilka dni, ale we wtorek idę do gina na wizytę i mam nadzieję, że już dostanę L4 na dłużej...
W poniedziałek mam test Pappa i USG 11-14 tydzień i już nie mogę się doczekać, bo swojej kruszynki nie widziałam od prawie miesiąca... I co jakiś czas pojawiają się myśli czy oby wszystko jest w porządku...
Niestety na wyniki testu trzeba poczekać... po dwóch tygodniach wizyta u genetyka.Annie1981, kaka470 lubią tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Moja sie zgadza chyba najdluzej musze czekac
Anulka. Cieszę się, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że dostaniesz L4 i będziesz częściej z nami
Trzymam kciuki za pappeAnulka0407 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔