Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobuska. W takim razie czekamy kiedy zdecydujesz sie na testowanie
Niestety kopniaczkow jeszcze nie czuje, ale mam nadzieję, ze to sie stanie lada dzień skoro juz 20 tc skończony
Figa. Alkohol pity regularnie na pewno ma wpływ na płodność, ale taka jednorazowa akcja to mi sie nie wydaje. Staraj sie i nic sie nie przejmuj. Powodzenia
Fruska. A Twój brzuszek?dobuska, Figa8787 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Woooow Annie jestem zauroczona Twoim zdjeciem, czekam z upragnieniem zeby takie wstawić, teraz to tylko tluszczyk widać ale robię zdjęcia przy zakończeniu każdego tygodnia, zobaczymy kiedy zaczną sie zmiany. Na razie to mnie wysypalo syfkami jak przed @
Annie1981, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Figa ostrzez tylko męża że ma wrócić przytomny a resztą sie nie przejmuj, cieszcie sie sobą a nie owulacja
Agulina ciesze sie ze juz lepiej !
Dobuska bardzo się ciesze i tez czekam na Twoje testyFiga8787 lubi tę wiadomość
-
Kopniaki juz czuje dosc intensywnie. Takie to malenstwo jeszcze a niezle buszuje w moim brzuchu
Prosze nie cytowac bo potem usune fotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 09:46
dobuska, spioch, Figa8787, kaka470, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje kochane :**
Annie jeszcze troche i malenstwo bedzie cie bombardowac kopniakami. W pierwszej ciazy tez ledwo czułam jakies ruchy. Ciekawa jestem kiedy bedziesz miala wyniki na płec
AiCha kciuki za wizyte czekamy na relacje.
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
Dobuska ja tak nie znoszę tego czasu po owulacji ze najchętniej to bym już chciała wiedzieć dzień po więc doskonale Cię rozumiem.
AICHA ?AiCha4811 lubi tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami Kochane
I od razu przepraszam, że od razu po wizycie nie odezwałam się...
Przedstawiam Wam moją Dzidzię Ma 7,5cm długości.
Termin porodu wg USG: 10 listopad 2017r
Na dzień dzisiejszy wszystko jest w porządku
Końcowy wynik Pappa z krwią będę znała 22 Maja
I mam L4 na miesiąc, więc już do porodu odpoczywam... Hura!!!dobuska, Annie1981, spioch, AiCha4811, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Dobuska masz testy czulosci 10? Poczekaj do 11 dpo chociaz fasolinka pewnie sie zagniezdza. Mi nawet 12 dpo wyszedl ledwo widoczny bladzioch na tescie 10 mlu.
Czekamy na relacje AiCha
Anulka super gatuluje kochana :*** sliczne malenstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 13:12
Anulka0407 lubi tę wiadomość