Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:AiCha. Właśnie, czas szybko leci i zaraz też nam wstawisz taki piękny brzuszek
Wszyscy juz poinformowani? Pewnie miałaś wzruszający weekendAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
A o to nasz Groszeczek z wczorajszego badania, widzieliśmy bijące serduszko ale nie zdążyliśmy sie wzruszyć bo ciezko nam było dalej uwierzyć, poza tym bylismy troche zestresowani, bo to byla pierwsza nasza wspólna wizyta, no i pierwsza mojego meza w ogole w gabinecie gin wiec byl bardzo zastresowany moj biedny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0ddcb5d733a.jpg
Wiek ciąży idealnie zgodny z tym co wyszło z usg wiec chyba jest dobrze, to jest niesamowite!! Myslalam ze jestem nieplodna !Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:05
moniczko, Annie1981, kaka470, Anulka0407, Figa8787 lubią tę wiadomość
-
Anulka twoje dzidzio dwa razy starsze a chyba 50 razy większe ! Chyba ze fotka w przybliżeniu pięknie
Fruska przegapilam twoja fotke
Przepraszam ze sie nie odezwalam ale od razu pojechalismy po wizycie do babci zeby sie pochwalićAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
Aicha cudowne informacje! Wiem jak sie czujecie ja w pierwsza ciaze zaszlam w 11cs wiec tez musieliśmy troche poczekac. Niesamowita radosc nasza i rodziny. Teraz tez sie ogromnie cieszymy, choc druga ciaza juz bardziej swiadoma. Udalo sie w 5cs, ale przynajmniej wiedzieliśmy, ze skoro udalo sie z pierwszym to i uda sie z drugim, nawet jak trzeba bedzie troche poczekac.
Gratuluje, piękny groszekAiCha4811 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziękuję Wam dziewczyny ze jesteście, ciezko by mi bylo bez Was !
Myślałam zeby napisac na OF swoją historie ale nie chce dziewczyn rozdrazniac, chciałabym dac im nadzieje ale nie chce drażnić ze mnie sie udalo kiedy tsm wszystkie czekają -
nick nieaktualny
-
Kaka na pewno przyjdziesz z dobrymi wiadomościami! czekam z niecierpliwością!
Aicha ja bardzo chętnie przeczytam jako staraczka z długim stażem. Takie historie właśnie nie będą drażnić, ale podnosić na duchu.
Ja wczoraj wieczorem złapałam takiego doła, tak zaczełam płakać mężowi w szyję. Byłam strasznie na siebie zła, że nie mogę wytrzymać z testowaniem, że nie mogę być w ciąży. Okropieństwo...
Ale za 10 minut już śmiałam się jak głupia z tekstu na filmie, który znam na pamięć zresztą.
Mąż popatrzył i powiedział, że chyba naprawdę jestem w ciąży, a ja śmiejąc się powiedziałam, że nie jestem, bo test nie wykazał.
Wariatka naprawdę.
Prawda jest taka, że szansa na pozytywny test ciążowy 8 dpo to może jakieś 20% jak nie mniej. Wiem, że zdarzały się pozytywy, ale częściej się nie zdarzają.
Wiem, że potrzeba minimum 48h po implantacji, żeby w moczu pojawił sie hormon. Wiem, że u jednej kobiety pojawia się go więcej , a u innej mniej. Czułość testu też ma przecież znaczenie. ja w teorii jestem naprawdę ogarnięta i jakbyście ze mną pogadały na żywo to może byście mnie odebrały jako rozsądną kobietę.
Ale niestety ja w stosunku do siebie zachowuję się jak wariatka, bezmyślna do tego.
Nie wiem naprawdę...
Piersi bolą, sutki bolą, podbrzusze boli, śluz jest, humorki ogromne, zmęczenie.
Objawy na @ i na ||.
Jutro sobie powtórzę test, bo przed wyjazdem chcę wiedzieć.
Przepraszam, że Was tak tym zamęczam.AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Anulka. Dzidzia już taka duża a dopiero test robiłaś przecież
Zmienić Ci datę porodu na pierwszej stronie?
PoproszęAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:Anulka twoje dzidzio dwa razy starsze a chyba 50 razy większe ! Chyba ze fotka w przybliżeniu pięknie
Fruska przegapilam twoja fotke
Przepraszam ze sie nie odezwalam ale od razu pojechalismy po wizycie do babci zeby sie pochwalić
Śliczna focia Rośnijcie zdrowo
50 razy to nieee ale 10 razy większe to chyba tak...
A czy w przybliżeniu? Pewnie troszkę tak, choć w dużym przybliżeniu to mam fotkę samej twarzy....
Twoja dzidzia też niedługo będzie tak wyglądać Czas szybko leci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 09:19