Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki! Annie trzymam kciuki! Będę miała ograniczony dostęp, ale będę sprawdzać co u Was.
Aicha wiem wiem, na szczeście ostatnio nie przepadam za alkoholem w duzych ilościach, więc będę pić na pewno, ale troszeczkę. Nie wierzę już jednak, że ciąża jest w tym cyklu. Od następnego cyklu już monitoring u dobrego lekarza i będzie supcio. Nie załamuje się.
Jak ja się załamię to nic mi to nie da. Muszę walczyć!.AiCha4811, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wrzucam tez poniżej skrót z dnia ślubu, jednak zdjecia sa martwe, nie widac na nich żadnych emocji, ja uwielbiam filmiki slubne, od Dobuski mi sie tak milo oglądało ze mogłam trochę poznać osobę
Jesli tylko możecie to wrzucajcie dziewczyny jakies swoje filmiki,niekoniecznie ślubne, chetnie Was poznam, lub na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 15:18
Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale byliśmy jeszcze na zakupach i mąż mi nie pozwalał
Płeć mam potwierdzoną badaniem DNA oraz USG i się pokryła. Moja wymarzona dziewczynka Jestem przeszczęśliwa, mąż też zadowolony
Dzieciaczek zdrowy, ale szczegółów nie znam, bo tu nic nie mówią oprócz tego, że jest ok.
spioch, AiCha4811, Anulka0407, evve, roslinka, kaka470, Lola83, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Aicha przepięknie wygladaliscie, piekna para. Wspaniale wspomnienia widac szczera radosc i milosc w oczach.
A ja juz prawie 6 lat po slubie. Nie wiem kiedy ten czas zlecial..
Annie czekamy na relacje!Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Yaaaay !! To super Annie ! Gratulacje !
Agulina u nas 2 lata po ślubie i tez nie wiem kiedy, z jednej strony czuje sie jakbyśmy od zawsze byli małżeństwem a z drugiej jakby wczoraj mi sie oswiadczal.Annie1981, spioch lubią tę wiadomość
-
Annie cudowna wiadomość
Cieszę się, że wszystko z córcią w porządku
Piękny dzień się dzisiaj zapowiada.
Miłego dnia KochaneAnnie1981, spioch lubią tę wiadomość
-
Dopiero bede miala połowkowe. Teraz mowil ze bedzie wszystko wyraznie widac tzn krocze i nie bedzie zadnych watpliwosci czy to dziewczynka. No chyba ze sie zle ułoży
Miłego weekendu kochane :**
AiCha jestes moja imienniczka moj mąż też Mateusz. Piekny film, widac ze bardzo z Was kochajaca para.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 12:34
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Nie lubię opuszczać towarzystwa po angielsku, więc zajrzałam, żeby się pożegnać... Urlop postanowiłam wykorzystać do tego, aby odciąć się od OF, co nie było łatwe bo wcześniej zaglądałam tu kompulsywnie
Wróciłam z urlopu prawie tydzień temu, ale wiedziałam, ze jak znów tu zajrzę lub co gorsza napiszę, to znów wsiąknę
Czas spędziłam bardzo intensywnie, dużo się przemieszczaliśmy, wiele odwiedzin, emocji... Były też chwile trudnych refleksji, zapaliły się świeczki w hiszpańskiej i francuskiej katedrze, poleciały łzy, porozmawiałam z Górą...
Ale wiem jedno, moja głowa musi odpocząć od różowego i fioletowego ekranu, bo ciągłe analizowanie i porównywanie działa na mnie źle.
Jak cudownie zaciążę, a Wy wciąż tu będziecie to dam znać
Życzę spokojnych ciąż i zdrowych, pięknych bobasów wszystkim ciężarówkom, a staraczkom dużo siły i rychłego stanu błogosławionego!
Będę o Was myśleć i pewnie sporadycznie zajrzę! (może wybiorę 1 dzień raz na miesiąc. Annie dobrze, że jest pierwsza strona, bo nadrobić nie da rady
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 20:12
AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Fruska o jeeej to takie miłe Mateusze są fajne buziaki dla Was imiennicy
Mi lejdi jak miło Cie "widzieć"! Trzymam za Ciebie kciuki ! Dobrze ze pogadalas z 'Górą' , to naprawdę pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 08:13
Fruska lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale byliśmy jeszcze na zakupach i mąż mi nie pozwalał
Płeć mam potwierdzoną badaniem DNA oraz USG i się pokryła. Moja wymarzona dziewczynka Jestem przeszczęśliwa, mąż też zadowolony
Dzieciaczek zdrowy, ale szczegółów nie znam, bo tu nic nie mówią oprócz tego, że jest ok.
wiedzialam! gratuluje!Annie1981 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka