Fuksiary stulecia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . AICHA pisz jak najbardziej , właśnie brakuje takich historii bo jak komuś się udaje to zazwyczaj ucieka z forum bo już mu nie jest potrzebne a właśnie takie szczęśliwe finały są potrzebne staraczka . Cała wasza droga co zrobiliście żeby się udało .
Dobuska jak ja Cię doskonale rozumiem.. . Teoria i wiedza swoją droga, ale tu na forum tak naprawdę otwieramy swoje serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 11:32
dobuska, spioch, Fruska lubią tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Dobuska. Niczym nas nie zameczasz Trzymam kciuki za jutrzejszy test Który to będzie dpo?
Figa. Ja bym chętnie się udzielała w temacie staraczkowym, ale nie chce dziewczyn drażnić swoim brzuszkiem. Dlatego stworzyłam ten wątek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 11:55
dobuska, AiCha4811 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dobuska zameczaj, od tego jestesmy, kazda ma gorszy dzien czasem. Trzymam kciuki za pozytyw, niekoniecznie w 10 dpo bo to wcześnie ale moze później będzie.
spioch, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
To napisze ta historie i dam wam znac gdzie. A tymczasem przyznam Wam sie ( Annie juz wie) ze nagralam moment przekazania informacji mężowi, a ponieważ większość osob w moim otoczeniu juz wie to moge Wam w koncu pokazac swoją twarz chociaz akurat na filmiku niewiele widać, ale potem wstawię nasze fotki ze ślubu. Filmik bede wam wysyłać na priv, proszę aby kazda ktora chce zobaczyć filmik polubiła ten post, w ten sposob bede was miala w jednym miejscu i nikogo nie pominę
spioch, Fruska, Figa8787, Lola83, kaka470, evve, dobuska, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Dobuska mi nie wychodzil test o czulosci 25 w 10 dpo wiec jak zamierzasz jutro robic 25-tka to sie nie zalamuj jak bedzie biel (zawsze jest jeszcze szansa) Ja bardzo ci zycze tego pozytywu bardzo dobrze ze nam ,,smecisz'' bo od tego tu jestesmy zeby sie wspierac
Kaka trzymam kciuki za wizyte
AiCha ja tez sobie z mila checia poczytam o Waszych staraniachkaka470 lubi tę wiadomość
-
No właśnie tak mi się wydawało AICHA ze pisałaś kiedyś ze wrzucisz fotki jak już Wam sie uda , chciałam się nawet o to upomnieć ale nie byłam pewna czy to Ty .
Czekam na filmikAiCha4811 lubi tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Figa8787 wrote:No właśnie tak mi się wydawało AICHA ze pisałaś kiedyś ze wrzucisz fotki jak już Wam sie uda , chciałam się nawet o to upomnieć ale nie byłam pewna czy to Ty .
Czekam na filmik -
Jestem i ja z dobrymi wieściami z moją dzidzią wszystko dobrze , serduszko ładnie biło , jestem taka szczęśliwa , termin porodu 25 grudzień , a tym czasem odezwie się do Was dopiero coś koło wtorku ponieważ jutro wyjeżdżamy na Śląsk na komunie .
moja kruszynka
spioch, Figa8787, AiCha4811, dobuska, Annie1981, Anulka0407, Lola83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 23:21
evve, spioch, dobuska, Annie1981, Anulka0407, kaka470, Figa8787, agulineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AiCha slicznie wygladaliscie piekna ta sesja. Ciesze sie ze w koncu doczekaliscie sie malenstwa. Bedziecie super rodzicami
Kaka gratuluje serduszka. Fajnie ze wszystko dobrze u Ciebie :**
Dobuska ja nadal trzymam kciuki poki małpy nie ma to jest nadzieja
Annie powodzenia na wizycie!!!
Miłego dnia kochane!Annie1981, AiCha4811, dobuska lubią tę wiadomość
-
Kaka. Wspaniała kruszynka
Zmienić datę z 23 na 25 grudnia?
AiCha. Śliczne fotki
Dobuska. Może za szybko na test. A jak nie to uda się w następnych cyklach. Z takim Twoim, nowym podejściem MUSI być dobrze
Dziękuję dziewczynki za kciuki Wierzę, ze wszystko będzie dobrze
Jadę teraz do pracy, o 14 się zwalniam i na USG
Dam znać wieczoremAiCha4811, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dzięki za miłe słowa kobitki wiadomo ze w makijazu każda wyglada inaczej, na codzien sie nie maluję nie jestem aż taka piekna ale uwazam ze tak dlugo jak sie da skora powinna odpoczywać od makijażu, teraz sie podkladem często mazne bo syfki sie pojawiają, chociaz musze przyznać ze juz trochę lepiej niz w 5-6 tyg. Dzisiaj zaczal sie juz 8 o rany !
Dobuska tylko nie zalewaj fasolki alkoholem na wyjeździe pamietaj ze testy mogą wyjsc późno, a nawet jesli fasolka pojawi sie w następnym cyklu to im mniej alk tym lepiej dla Twojego organizmu
Annie to czekamy na relacjeAnnie1981 lubi tę wiadomość