Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dreszcze mam. Lekarka powiedziala ze jak do czwartku mi temperatura nei spadnie to da mi antybiotyk.
Mam pytanie. Jak myslicie zbijac goraczke czy nie? Mam max 38.7°C. Mi sie wydaje ze po cos ten organizm ta goraczke "produkuje". Moze to efekt uboczny walki z zarazkami ale chbya jednak ma jakas funkcje i jak goraczka nie jest za wysoka to nie powinno sie jej zbijac. Jak to jest?
-
Informuje, za Cati znow w szpitalu
trzymamy kciuki dalej. Oby szybko poszlo
Psotka, ja chlopcom daje leki p.goraczkowe gdy maja 39 ale w zw.,ze karmisz, o nie wiem jak taka temp.ciala,na mleko plywa, to moze przy 38,5 bym wzila. Zobacz jak sie ogolni czujesz. Moja mama mojmu bratu wczesnie musiala dawac, bo on przy 39 niprzytomny byl...Smoczyca1, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kurcze zaczynam sie bac ze Domi ma neurologiczne problemy po szczepionce
Od piatku czyli od dnia szczepienia ma problem z zasnieciem na noc. Zawsze byo tak ze dawalam cycusia, 5-15min i on zasypial. Dzisiaj to juz kompletna masakra bo probowalam go uspac 1,5h na dwoch piersiach. Problem jest taki ze on cal czas podczas jedzenia (od piatku) rusza raczkami. To powoduje ze nie moze zasnac a nawet jak zasnie to za parenasic esekund wybudza sie nagle i wpycha raczki do buzi, podrzuca do gory, zaczna machac nogami.
Gdyby nie woombie to bym chyby sobie w leb strzelila ale dzisiaj to juz nawet to nie dzialalo bo wil sie tym otulaczu.
Jak go karmie to musze jego raczki trzymac.
Jak sie wybudza w nocy na karmienie to jest to samo. -
nick nieaktualny
-
MISIA - nie wiem ale problemy zaczely sie wlasnie po szczepieniu w piatek (pneumococi i rota). Wczesniej nigdy nie mial problemu z zasypianiem przy cycku. nawet tu ostatnio pisalam ze my nie mamy stresow bo biore malego do lozka, karmie a on zasypia i nie trzeba noscic, odbijac, lulac. A teraz to jakas masakra.