Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki, doczytam was później
nie wiem czy dobrze kojarzę...czy któraś z Was ma wykształcenie prawnicze? mam jedno małe pytanko (zanim wybierzemy się do prawnika, czy w ogóle jest sens)...
Zgredka, przykro mi z powodu szynszylka...one sa takie kochane -
FREJA, CATI - trzymam kciuki! Cisnijcie
!
U mnie choroby ciag dalszy. Co za beznadzieja. Ide dzisiaj do lekarza bo i tak mam wizyte umowiona (chce zeby mi dala skierownie na fizjoterapie bo mi plecy wysiadaja). Ale watpie zeby lekarz mi w czyms pomogl bo niby co mi przepisze.
Odebralam dzisiaj paszport DOminika -
Jak robicie krupik to kasze i ziemniaki razem z warzywami wrzucacie? BO ja gotuje najpierw mieso, odzumowuje, potem dodaje warzywa i gotuje jakies 20min a nastepnie dopiero kasze z ziemniakami i znowu 20min. Troche roboty w sumie przy tym krupniku, No i jeszcze miecho obrac.
-
nick nieaktualny
-
A u mnie jak w bolywood
czasem słońce, czasem deszcz
I tak musze sie szybko przemieścić z Rodos do domu jakiś obiad wytworzyć bo mi zamiast waga w dół to cholera urosła o kg od ostatniego ważenia (a wszystko to wina rurek nadziewanych czekolada zamiast normalnego obiadu ;(
Niedobre rurki ;(
Niedobra ja ;(
W co ja sie wcisnę ???? -
Blondik: i ve jest accepted..
Nie mam wieści od Frei, no chyba, że ten dźwięk SMS-a sprzed paru sek, ale na razie karmie..
Udało się wyjść na spacer w gondoli. Był mocny sen, tak, że zdazylysmy obskoczyc dwa ciucholandy..ja mam bluzki, mama też i dla małej
.
.
.
Aha: Adaś urodził się 8:50, waży 3,99 i 57 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 13:48
MANIEK, Pati Belgia, Arienna, konwalianka, Misi@, justta, Smoczyca1, beszka, LaRa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
jej dziewczyny zaraz mi kręgosłup pęknie.Ugotowałam 2 obiady w sumie czekam aż wystygną i zamrożę, umyłam okno
pościerałam kurze, poodkurzałam i pozmywałam podłogi i jeszcze machnęłam łazienkę uff...Chwilę odpocznę i muszę wciąć prysznic i się zrelaksować
Lara słodycze zawsze się mszczą..niestety.Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny