Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:A skąd Lara masz te dzisiejsze sloiczki? Idę próbować hippa zatem
Done! Dostałas mejla potwierdzającego i aktywowalam konto
No to bez sensu, ja próbuje na swojego maila i malza i nic ;( wysyłają i nie przychodzidoooopa
Przynajmniej paczuszkę dostanieszWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 16:06
-
zgredka wrote:Sprawdzała w spamie?
Ale to że się zarejestrowałam to starczy?
Ja tak sie rejestrowałem w Bobovicie i dostałam teraz paczuszkęa jest fajna bo opisane sa krok po kroku kwestie wprowadzania pokarmówi chciałam tez spróbować tego hippa, dzis malz bedzie z tym walczył.
Moze przeglądarka? Gmail? Bez sensu, juz nie wiem o co kaman.... -
Dzien dobry witam sie popijając zimną herbatke laktacyjną
Lili spi Zuza sie bawi obiad pojedzony spacer i zakupy zaliczone
Jutro kontrola obojczyka i pierwsza wizyta u pediatry
ide poczytać co u was
a Blondik mam pytanko chciałabym tak ok 10 zdjęć taka mini sesja daj cynk jaki byłby koszt -
Melduje ze jesteśmy po pierwszym spacerze:) mała średnio lubi jak nią trzęsie
może sie przyzwyczai jeszcze .
.... Moje dziecko za 20 min będzie miało równo tydzień ...zgredka, LaRa, Pati Belgia, Smoczyca1, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Zgroza na początku to jedna dwie łyżeczki a potem zawsze można samemu zrobić
Ale moja np lubi bardzo dynie a ja nie mam
Też nigdy nie wybudzalam dziecko samo wie kiedy chce jeść tak myślę. Raz ha wybudzilam do kapania to była zła jak osa i nigdy więcej tego nie zrobiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:12
-
LaRa wrote:Ja na Rodos przyklejona do buzi Ani tzn moj (.)
Poscinalam koperek i pietruszkę do pokrojeniu i zamrożenia, no i mięte do uduszenia
Mięta oczywiście do suszeniaMisi@ lubi tę wiadomość
-
A ja serio sądziłam, że do uduszenia i myślę SE "kurde, jak ją mało wiem o jedzeniu" ja jem cebulę np w mielonym. Mojej się nic nie dzieje, ale ją ostatnio kawę popchnęła czeresniami i nic nie było, sądzę, że jej żołąd jest niezniszczalny
LaRa, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość