Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati wiem co czujesz mial tak samo, ale to juz sie niebawem skończy także dasz radę.
Kroko widać ze mała Cię zajmuje bo mało u nas jesteś, do tego inne obowiązki wiadomo.
A ja czekam aż mój głodomor sie obudzi i w końcu pójdę pod prysznic.
Mam takie głupie pytanie do tych dziewczyn po cc - jutro chce iść na zdjęcie szwów i chciałabym sie ogolić ale sie troche boje , jak Wy robiliście ?Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Manku, ja sie nie golilam bo sie bałam. Pojechałam do położnej i z góry ja przeprosiłam, ze nie jestem ogolona. Ona powiedziała ze bardzo dobrze, ze sie nie golilam bo łatwo mozna doprowadzić do infekcji, a nie było to wskazane.
Ogoliłam sie dopiero jak sie wszystko dobrze wygoilo.
Kroko, okczekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 12:35
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko super ze Zu siendobrze rozwija i se juz konczycie z remontem sklepu
Ari najwazniejsze ze w koncu trafilas na kogos kompetentnego. Uwazam ze te szkolynrodzenia to fajna sprawa, moja polozna srodowiskowa z sr byla rewelacyjna
Ech, makabra noc i poranek po szczepieniu. Malemu spuchly uda, brzuszek boli i maruda nawet przez sen podplakiwal... Spalam az u niego w pokoju zeby moc szybko utulic. Teraz jestem nie do zycia. Kurde, nie wyovrazam sobie go jak bedzie naprawde chory, bo szczepienie to pikus w porownaniu z infekcja...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
wymieniłyśmy się z położną telefonami i myślę że jak decyzja będzie na poród naturalny to poproszę ją ( oczywiście płacąc za jej dyżur) by przyszła jak będę rodzić
fajnie by było
Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Dzięki Lara. Stwierdzam ze poród taki czy inny jest trudny nie ze względu na ból ale to wszystko co sie wokół dzieje, milion osób tam zaglądających, dotykających itd ... Ciężkie to przeżycie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
musialam wrocic ze spaceru bo byl taaaaaaki krzyk ze masakra, nawet pies nie zdazyl sie zalatwic
przyszlam, zaczelam odkurzac (z mysla ze sie uspokoi) no i tez tak sie stalo, usnela a ja przynajmniej mieszanie odkurzylam
teraz na szybkojem zupe i skocze na rodos
wieczorem wizyta u endo i decyzja czy dalej sie faszeruje euthyroxem czy nie + pokaze wynik tsh Ani - ale sadze ze jest ok, no chyba ze sie myle bo ma zblizoney wynik do mojego
-
Blondik wrote:Arienna, ja tez mam mega wielki brzuch, przynjamniej tak mi się wydaje. nastraszylaś mnie
kochana nie stresuj się bo z tego co pisałaś to masz bardzo dobrą opiekę lekarską, miałaś prenatalne więc na bank mają wszystko pod kontrolą, ja się wystraszyłam bo mój lekarz to ostatnio lekką ręką zaczął mnie traktować i porządnych USG nie miewam ( bo ma ciulaty sprzęt) więc po to ta dodatkowa wizytanic się nie stresuj
ech... właśnie wróciłam ze sklepu i wpyliłam ćwierć arbuza.... obżarłam się straszliwie -
LaRa wrote:Pati, juz końcówka, dasz radę, bedzie dobrze
Teraz juz w każdej chwili moze sie zacząć, a malz chyba rozumie
Jak operka sie spisuje?dogadujemy sie I narazie robi wszystko tak, jak mialysmy to ustalone. Mila dziewczyna. Nie mam naprawde na co narzekac
-
Wiecie moze czy jest cos takiego jak wozek turystyczny dla dziecka? Chcemy wziac ze soba wozek ale mamy ograniczona ilosc miejsca wiec przydaloby sie zeby byl najmniejszy jak sie da.
Odkrylam ostatnio ze dosc dobrym (zalezy od stopnia placzu) uspokajaczem-analogowa "suszarka" w aucie jak sie nei ma na przyklad aplikacji na telefon albo nie chce dziecka i siebie katowac szumem - jest potrzasanie butelka wody. Tylko reka boli. W sumei gdybym miala siweze mleko to bym maslo mogla robie )
MANIEK - no co ty, nie ma sie czego wstydzic. Wlosy to natura!
PATI trzymaj sie jeszcze!
KONWI - zdrowka!
BLONDIK mam pytanie. Do jakiego wieku da sie robic takie slitasne zdjecia dzieci? Czy Domi nie jest juz za duzy?
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Domiś jest już za duży, takie zdjęcia na spiocha w wiadereczkach na pewno juz nie wyjdą... najlepsze na sesje są pierwsze 2-3 tyg życia... potem ewentualnie jak leży na pleckach w koszyczkach czy an kocykach, ale to juz "nie to". chyba najlpeiej poczekac az dzieciaczek bedzie siedział lub na sesję roczkową
Arienna, mi wszyscy też mówią, ze mam gigant brzuch. ostanio spotkałam koleżankę i ona do mnie: myslałam, ze jak cię następnym razem zobaczę to bedziesz juz po porodzie, bo masz taki duzy brzuch, a ty dopiero na pazdziernik..o rety!
także wiesz...
przyszła kurierem sukienka na sesję ciążową dla mnie :)mąz ma w sierpniu urlop więc w końcu będzie sesyjka
taka http://koronkowo.net/slub/suknia-orchidea,-zestaw-sp%C3%B3dnica-,-spodenki-i-biustonosz-kolor-do-wyboru-rozmiar-36-40-szczegoly.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:52
Biedroneczka83, Arienna lubią tę wiadomość
-
Hejo,
Ja dziś w robocie akta ogladalam, zostawilam mamie tylko 60 ml więc jak mała zjadła to się darla potem zasnęła po obudzeniu darla się i nie chciała sztucznego, więc mama się zmeczyla, a ja z ponad 50 akt wybralam tylko 35 ehh
Jutro powtórka z oglądania w innym wydziale (a mam wybrać sto akt więc ma sa kra)
Nieukowa: to ja jednak nie wezme od razu 3 szczepionek, ale rota mieć muszę, to jak Radziszewo rota + pneumokoki czy rota + 5w1??
Mam nadzieję, że Radus już w formie...
Ari: fajnie, że trafilas na taką dobrą położną..
-
Ehhh musieliśmy pogrzeb zrobic.... Wróbelka
leciał, leciał i ..... Wleciał w ściankę basenu
chwilkę poruszał dziobkiem i padł -popłakałam sie
przy pogrzebie tez
Potem malz zabrał psiaka i pojechał do domu a ja piechotką z wózkiem, i niestety musiał zaraz tatuś wracać z fotelikiem bo krzyk niesamowitynawet juz na rączkach był problem, nie wiem o co chodzi? Moze nie chce juz w gondoli jeździć? Moze to zmęczenie? Sama ńie wiem
Teraz usnela przy (.) -
nick nieaktualny