WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem i czytam ale niestety humorzasta jestem i ciagle zirytowała a na dodatek zmęczona i spuchnieta przeokropnie....i nadal w dwupaku....

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Siema Nena :)

Sory ale jeszcze wam pospamuje ;)
    Słyszałyście coś o dostawce Chicco next 2 me?
    next_01.jpg
    Tu w Belgii bardzo popularne. Każdy kto miał ze znajomych, bardzo zadowolony.

marissith lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymaj się!

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnej nocy

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A coz to? Wszyscy spia? Pobudka :-)
    U mnie po calodniowym padaniu jest czym oddychac, a ja przypominam sobis bole @, ah a zdazylam juz zapomniec. Moja jak zwykle z rana w pysznym humorze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja (my) tez juz nie śpimy :) i jak na razie humorek niezły :)

Miłego dnia

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak sie witam...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry u nas nocka ok teraz leżymy i zastanawiamy sie co by tu dzis robic

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Mari snilas mi sie ;)
    Bylas w 20 tc i bylas bardzo bogata i stwierdzilas, ze musisz zamowic 9 cystern alkoholu dla swoich bliskich z okazji narodzin dziecka. No impoznalam plec. Nie zdradze, bo wiem, ze nie chcesz wiedziec. Ale jestem ciekawa czy sie sprawdzi ;)
    Milego dnia!
    Mi zostalo 30 dni do tp wow jak ten czas zlecial o.O

marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Pati trzymam kciuki!
    Misi@ co za sen! Hahaha nie mam nic przeciwko, żeby się sprawdził :D tylko 9 cystern to strasznie dużo, kto by to wypił :P

Chyba muszę kupić taką poduszkę http://bobomio.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-poofi-pure-szaro-granatowa
    Bo śpię na brzuchu i jakoś nie mogę się przestawić na lewy boczek

Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry....

Pati biedulko....

Mari Polecam poduszkę, sama miałam i mam taka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:01

marissith lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Marii, ta dostawka świetna!
    mnie ostatnio tak jakoś boli pod żebrami po spaniu...nudzi mnei już to spanie na lewym boku, kurde bele :)

no i znowu mi spuchły stopy :(
    maruda dzisiaj jestem

Pati trzymam kciuki za szybką akcję !

marissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

Mari- dostawka świetna :) , poduszkę polecam - wygodna bardzo :)

wczoraj miałam taki zły dzień, wrócił małż z treningu to mu się poryczałam że mam dość już sprzątania, że mam dość upału, ze zabija mnie nuda bo od roku siedzę w domu a teraz tylko siedzę, wszystko mnie boli a ja gotuję i sprzątam i nie ma rezultatu tego sprzątania bo małż nie szanuje i jak posprzątam to za pól godziny jest tak samo a ja nie mam siły już się schylać....

obiecał ze w weekend ( ma być chłodno) pojedziemy do ZOO i do kina ... może mi się jakoś psychika na nogi postawi ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:54

marissith, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna to już końcówka, tzw zmęczenie materiału. A chłopa goń do sprzątania, mój już wie, że ja sprzątam bez użycia chemii, czyli odkurzam i wstawiam do zmywarki jak aktualnie nie haftuje, resztę robi on!
    Kupiłam tą poduszkę na allegro, z przesyłką 120 zł ale używana :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze sprzataniem tez tak mam. ok 11 dom lśni, ale jak J wraca z pracy to tak jakby tormado przeszlo i na drugi dzień od nowa...eh.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadę na kilka dni do rodziców - on zostaje bo ma pomalować pokój i przedpokój, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale trochę odpocznę , wiem ze to zmęczenie materiału i hormony i upał na dodatek, ale musiałam się jakoś wyładować ... co prawda obawiam się że jak wrócę to dopiero będzie sprzątanie, ale może jakoś naładuję baterie i sprzątanie lepiej mi pójdzie......

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi mezczyznami tom trzy swiaty. Mnie np. Zabrania sprzatac, ale on sam nie ma czasu bo ciagle gdzies wybywa i tylko porzuca ciuchy i narzedzia...wrrr
    Wczoraj wrocil o 17 obiad, komp, potem wyszedl robic regal, wrocil, poszedl rozlozyc sprzet do podlewania trawy i tak zeszlo do 22:00 a ja nie bede w balaganie siedziec!!!

Dzis po pracy ma jakies zebranie i juz chcial przelozyc wizyte u gin...no i w zwiazku z tym nie odzywam sie do niego! Kurcze zarzad wazniejszy od synka????
    Przed chwila wstawilam serniczek do piekarnika i sie rozplywam...

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z lasu :) karmienie na kocu wsrod mrowek to niezle wyzwanie :P
    Ale trzeba bylo sie w upal ratowac chlodem drzew. No i jezyny dojrzly... Mmm... :)

Nena super ze podroz sie udala :) ja dzis pakuje malego na wyjazd do rodzinki na jutro i tez wezme kilka ciuszkow, wozek, butelke i laktator. Mam zamiar wybrac sie na krotki wypadnw gorki a maly zostaje u dziadkow. Amen!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:38

Nenaaa, Misi@, beszka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia- skąd ja to znam.... przez moje okna już nic nie widać bo mam zakaz potwierdzony przez teściową ( pielęgniarkę) bo może mi się coś stać.... im się kurna wydaje że pranie, prasowanie, zakupy, obiad same się robią , a wynoszenie śmieci i codzienne mycie podłóg są lżejsze niż umycie szyb w oknach które są dość nisko więc nawet na krzesło nie muszę wchodzić... małże wraca z pracy, obiad, musi trochę odsapnąć ( nie dziwię się bo praca męcząca i do tego w upale - pracuje w zakładzie karnym a tak klimy nie mają ;) ) potem poczyta coś w kompie, spacer z psem, potem coś zrobi albo i nie, jakieś zakupy albo i nie i nagle 22.00 a że o 6 trzeba wstać to się kładziemy i tak codziennie ... już powiedziałam że jak w urlop weźmie jakieś szkolenie to się przestanę do niego odzywać, bo trzeba pomalować mieszkanie ......

ech... jak oni mają na wszystko czas.... a wczoraj jeszcze usłyszałam ze jak mi się nudzi to może bym mu popisała trochę pracę do szkoły.... no ku*wa już mnie rwie w taki upał kiedy ja myśleć nie potrafię

Misi@ lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzzzzzzzzzzzzzzzzzz dziewczyny, przyzwyczajajcie się, bo po porodzie sprzątanie nie będzie priorytetem hehehe.....zacznie Wam dopiero przeszkadzać, jak będziecie się zaczepiały o rzeczy, a jak dzieć będzie już na podłodze na macie, to wszelkie zabawki będą wszędzie hehehe

wdech wydech i odpoczywajcie ile wzlezie, aż Wam bokiem leżenie wyjdzie, ale NIE RÓBCIE NIC..............pozwólcie sobie na końcówce ciąży na leniuchowanie, marzenie, rozmyślanie...........korzystajcie póki czas........

z moją "nerwicą natręctw" co do czystości miałam ciężko..teraz luzzzzzzzzzik...

Misi@, Nieukowa, justta lubią tę wiadomość

‹‹ 1064 1065 1066 1067 1068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ