X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem i czytam ale niestety humorzasta jestem i ciagle zirytowała a na dodatek zmęczona i spuchnieta przeokropnie....i nadal w dwupaku....

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Siema Nena :)

Sory ale jeszcze wam pospamuje ;)
    Słyszałyście coś o dostawce Chicco next 2 me?
    next_01.jpg
    Tu w Belgii bardzo popularne. Każdy kto miał ze znajomych, bardzo zadowolony.

marissith lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymaj się!

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnej nocy

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A coz to? Wszyscy spia? Pobudka :-)
    U mnie po calodniowym padaniu jest czym oddychac, a ja przypominam sobis bole @, ah a zdazylam juz zapomniec. Moja jak zwykle z rana w pysznym humorze

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja (my) tez juz nie śpimy :) i jak na razie humorek niezły :)

Miłego dnia

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak sie witam...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry u nas nocka ok teraz leżymy i zastanawiamy sie co by tu dzis robic

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Mari snilas mi sie ;)
    Bylas w 20 tc i bylas bardzo bogata i stwierdzilas, ze musisz zamowic 9 cystern alkoholu dla swoich bliskich z okazji narodzin dziecka. No impoznalam plec. Nie zdradze, bo wiem, ze nie chcesz wiedziec. Ale jestem ciekawa czy sie sprawdzi ;)
    Milego dnia!
    Mi zostalo 30 dni do tp wow jak ten czas zlecial o.O

marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Pati trzymam kciuki!
    Misi@ co za sen! Hahaha nie mam nic przeciwko, żeby się sprawdził :D tylko 9 cystern to strasznie dużo, kto by to wypił :P

Chyba muszę kupić taką poduszkę http://bobomio.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-poofi-pure-szaro-granatowa
    Bo śpię na brzuchu i jakoś nie mogę się przestawić na lewy boczek

Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry....

Pati biedulko....

Mari Polecam poduszkę, sama miałam i mam taka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:01

marissith lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

Marii, ta dostawka świetna!
    mnie ostatnio tak jakoś boli pod żebrami po spaniu...nudzi mnei już to spanie na lewym boku, kurde bele :)

no i znowu mi spuchły stopy :(
    maruda dzisiaj jestem

Pati trzymam kciuki za szybką akcję !

marissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

Mari- dostawka świetna :) , poduszkę polecam - wygodna bardzo :)

wczoraj miałam taki zły dzień, wrócił małż z treningu to mu się poryczałam że mam dość już sprzątania, że mam dość upału, ze zabija mnie nuda bo od roku siedzę w domu a teraz tylko siedzę, wszystko mnie boli a ja gotuję i sprzątam i nie ma rezultatu tego sprzątania bo małż nie szanuje i jak posprzątam to za pól godziny jest tak samo a ja nie mam siły już się schylać....

obiecał ze w weekend ( ma być chłodno) pojedziemy do ZOO i do kina ... może mi się jakoś psychika na nogi postawi ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:54

marissith, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna to już końcówka, tzw zmęczenie materiału. A chłopa goń do sprzątania, mój już wie, że ja sprzątam bez użycia chemii, czyli odkurzam i wstawiam do zmywarki jak aktualnie nie haftuje, resztę robi on!
    Kupiłam tą poduszkę na allegro, z przesyłką 120 zł ale używana :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze sprzataniem tez tak mam. ok 11 dom lśni, ale jak J wraca z pracy to tak jakby tormado przeszlo i na drugi dzień od nowa...eh.

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadę na kilka dni do rodziców - on zostaje bo ma pomalować pokój i przedpokój, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale trochę odpocznę , wiem ze to zmęczenie materiału i hormony i upał na dodatek, ale musiałam się jakoś wyładować ... co prawda obawiam się że jak wrócę to dopiero będzie sprzątanie, ale może jakoś naładuję baterie i sprzątanie lepiej mi pójdzie......

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi mezczyznami tom trzy swiaty. Mnie np. Zabrania sprzatac, ale on sam nie ma czasu bo ciagle gdzies wybywa i tylko porzuca ciuchy i narzedzia...wrrr
    Wczoraj wrocil o 17 obiad, komp, potem wyszedl robic regal, wrocil, poszedl rozlozyc sprzet do podlewania trawy i tak zeszlo do 22:00 a ja nie bede w balaganie siedziec!!!

Dzis po pracy ma jakies zebranie i juz chcial przelozyc wizyte u gin...no i w zwiazku z tym nie odzywam sie do niego! Kurcze zarzad wazniejszy od synka????
    Przed chwila wstawilam serniczek do piekarnika i sie rozplywam...

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z lasu :) karmienie na kocu wsrod mrowek to niezle wyzwanie :P
    Ale trzeba bylo sie w upal ratowac chlodem drzew. No i jezyny dojrzly... Mmm... :)

Nena super ze podroz sie udala :) ja dzis pakuje malego na wyjazd do rodzinki na jutro i tez wezme kilka ciuszkow, wozek, butelke i laktator. Mam zamiar wybrac sie na krotki wypadnw gorki a maly zostaje u dziadkow. Amen!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:38

Nenaaa, Misi@, beszka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia- skąd ja to znam.... przez moje okna już nic nie widać bo mam zakaz potwierdzony przez teściową ( pielęgniarkę) bo może mi się coś stać.... im się kurna wydaje że pranie, prasowanie, zakupy, obiad same się robią , a wynoszenie śmieci i codzienne mycie podłóg są lżejsze niż umycie szyb w oknach które są dość nisko więc nawet na krzesło nie muszę wchodzić... małże wraca z pracy, obiad, musi trochę odsapnąć ( nie dziwię się bo praca męcząca i do tego w upale - pracuje w zakładzie karnym a tak klimy nie mają ;) ) potem poczyta coś w kompie, spacer z psem, potem coś zrobi albo i nie, jakieś zakupy albo i nie i nagle 22.00 a że o 6 trzeba wstać to się kładziemy i tak codziennie ... już powiedziałam że jak w urlop weźmie jakieś szkolenie to się przestanę do niego odzywać, bo trzeba pomalować mieszkanie ......

ech... jak oni mają na wszystko czas.... a wczoraj jeszcze usłyszałam ze jak mi się nudzi to może bym mu popisała trochę pracę do szkoły.... no ku*wa już mnie rwie w taki upał kiedy ja myśleć nie potrafię

Misi@ lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzzzzzzzzzzzzzzzzzz dziewczyny, przyzwyczajajcie się, bo po porodzie sprzątanie nie będzie priorytetem hehehe.....zacznie Wam dopiero przeszkadzać, jak będziecie się zaczepiały o rzeczy, a jak dzieć będzie już na podłodze na macie, to wszelkie zabawki będą wszędzie hehehe

wdech wydech i odpoczywajcie ile wzlezie, aż Wam bokiem leżenie wyjdzie, ale NIE RÓBCIE NIC..............pozwólcie sobie na końcówce ciąży na leniuchowanie, marzenie, rozmyślanie...........korzystajcie póki czas........

z moją "nerwicą natręctw" co do czystości miałam ciężko..teraz luzzzzzzzzzik...

Misi@, Nieukowa, justta lubią tę wiadomość

‹‹ 1064 1065 1066 1067 1068 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ