Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej Cati ale się nacierpiałaś. Dobrze że to już za Wami.
Lara ja dziś też już ryczałam bo Jagoda dziś jest mega marudna ani na rękach ani w łózeczku a jeszcze sie spina brzuszek ją boli i ten upał ....załamana jestem, nie mam siły i już mi się macierzyństwa odechciało.Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dolaczam do klubu marudy, maly dzis ma focha ze hoho.
Bylam na spacerku w ogrodzie botanicznym z druga wozkowa mama. Maly o dziwo chwilowo grzeczny, tyle.ze.obudzil sie glodny w aucie w drodze powrotnej. 10 minut jechalam na sygnale  najsmieszniejsze, ze prawie.policja mnie zlapala za przekroczenie o 10km/h  zatrzymali kolesia przede mna. Ale siara by byla jakby uslyszeli i zobaczyli malego -
To moja jest złoty dzieciak, dziś się stale śmieje albo soi, nawet do roboty na chwilę skoczylam i mam już 100 akt
Szkoda że z konkursu zrezygnowałam, bo ponoc jest pewny kandydat ehh ciężkie to jest
Malenq: to przedostatnie fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:15
-
nick nieaktualnyNieukowa ją Ciebie pomeczę jeszcze o ten wózek na priv
Nie wiem od kiedy zacząć kompletować wyprawkę? Ciuchy będę miała używane ale dostawkę do łóżka i wózek muszę kupić. Trochę kasy na to pójdzie i wolałabym rozłożyć to w czasie.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cati, takie historie sprawiają, ze jestem zadowolona, ze miałam cesarkę. Ale najważniejsze, ze wszystko dobrze sie skończyło...dzielna kobitka z Ciebie;)
Kurde, te rzeczy dla bąbli sa tak ładne, ze mimo, iż mam po Zuzi, ciagle szaleje na zakupach;( a widm, ze to bez sensu, bo mała zaraz wyrośnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:44
-
Co do ubranek ja szalała w ciucholandach i na allegro, mam swoich ulubionych sprzedawców, jakby co mogę polecić, sama też slużę ubraniami, bo mam i dla babkini dla kolezki..
Ja starałam się wydać 100 zł co miesiąc a potem raz na miesiąc duży wydatek a to wózek a to lozeczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:46
-
Dobry wieczór!
Przeleciałam Was troszkę... wybaczcie, że tak pobieżnie ale z czasem jest lekko kulawo i ogólnie z możliwością siedzenia przed kompem. Oooo i niedawno mnie wspominałyście...telepatia
Moje dziecko ma misję: wykończyć matkę. Przepieronek niedobory jest, łobuziak nadpobudliwy i chcący wszystko mieć, złapać, dotknąć, zjeść, chodzić, latać...i najlepiej to wszystko naraz.
Jesteśmy w Pl i jeszcze trochę pobędziemy, przyleciałam, między innymi, po to aby odpocząć od upałów, a tu taki piekarnik....skandal.
Młody wcina już owocki, warzywa, zaraz wprowadzimy jakieś obiadki...no i cyc, najlepszy amigo, nadal oczywiście jest konsumowany
Gratuluję z całego serca nowym mamusiom! Zdrowia i wytrwałości dla Was
"Stare" matki i ich duuuże dzieciaki gorąco pozdrawiam i ślę buzioleMisi@, zgredka, marissith, Malenq, LaRa, Nieukowa, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaa super że sie odezwalas
buziaki dla Diego
No i fajnie ze podróż niezle zniósłzastanawiam sie tylko jak dałaś radę spakować go do jednej walizki? Ja planuje wyjazd do mamy i sadze ze małej rzeczy zajmą cały bagażnik :]
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Większość rzeczy jest zbędnych Lara
Serio. Ubranka i kilka niezbędnych gadżetów pielęgnacyjnych i tyle. Pieluchy i tym podobne wiadomo, że do kupienia na miejscu, zabaweczki jakieś tu są, śpimy razem, łożeczko niepotrzebne, wózek i fotelik pożyczone na czas pobytu od rodziny...także luzzzz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:26
Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość