Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez właśnie montują a Jagoda śpi.
Ja sie zastanawiam nad poduszka do karmienia bo nie umiem na leżąco i chyba nie chce bo potem nie wstalsbym.
Malenq jak chcesz sprzedać to ja kupie
Wiem właśnie koniec kolek to początek zębów i tak zawsze coś ale teraz skupiam sie nad teraźniejszością , jak bedą zeby to pewnie tez będę sie wam użalać.
Mam chustęmoże wieczorem jej użyje
Nieukowa, Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
A ja lubie klasycznie karmic. Mam duze cyce a niewygodnie mi tak sie na lezaco ulozyc zeby malego nie udusic piersia...
Chociaz zdarza sie w nocy ze karmie na lezaco ale pokracznie bo na krzyz, tzn na lewym boku prawa piersia i vice versa
Tez z checia odkupie rogala, bi maly rosnie wiec sie przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:13
-
nick nieaktualny
-
Misia też mam małe sutki i jadę na leżąco, jak pisała Lara poduszka się przydała tylko w ciąży, do karmienia tylko jak mi się kamień zrobił i zastój to pozycję futbolowa z nią uskutecznialam.
Nie przejmuj się, dasz sobie radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:39
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ im dzieć większy tym rogal bardziej niepotrzebny, uwierz mi...znajdziesz swoją pozycję i tyle...
ja miałam jakiś "badziewny" mały rogal, dziewczyny chwaliły poofi, ja używałam trochę ten duży rogal do spania (motherhood)Misi@ lubi tę wiadomość
-
Co do rogala, to ja orzy pierwszym karmilam na soedzaco korzystajac z poduszko czasem takiej zwyklej oraz na lezaco. Dtgi syn karmiony w dzien na siedzaco i uzywalismy poduszki do karmienia baaaardzo dlugo, a na lezaco w nocy. Przy Hani na poczatku uzywalam tech poduchy do karmienia. Kilka pierwszych tygodni.
Maniek, dasz rade. Serii! Mysl, ze wiele wiele mam orzechodzi przez to samo co ty, wlasnie teraz...gdzies tam na swiecie jest ich pare, ktore placza razem ze swoim dzieckiem. Mnie to pomoglo, takue myslenie ze nie tylko my przez to przechodzimy....
Ja szczerze powiem, ze nie wiem jak bym zareagowala gdymy moje pierwsze mialo takie kolki czy bole brzuszka, jak pozostala 2mlodego czasem brzuch pobolal,, alejakos bez szalu
Karmie Hanke i zaraz maz ja bedzie usypial. Mam nadz,ze bedzie to spokojna noc. Mnie strasznie mdli i tak sie czuje jakby na biegunkemam nadz.,zr to tylko orzemeczenie i nie bede nocy w toalecie spedzala przytulajac sue do porcelanowego, bo orzy Hanki wiszeniu na mnie, to bedzie jakas tragedia. Pocieszam sie, ze moze to ze zmeczenia.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Zapomnialam dodoac, ze mala wazy juz 3250g... maly wielkolud....
Mi lekarz w 30 TC prognozowal, ze mały w terminie porodu będzie mieć 3600 g;)
Hehe mi od wczoraj żadne buty nie pasują. Tez zaczynam puchnac. -
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Hej!
Kroko! Gdzie sie chowasz? Czemu sie nie odzywasz? Wiem, wiem.... Mała i praca.... Wszystko wiem, ale... Choc raz dziennie
Co u Ciebie?
Wiesz, ostatnio mam nie po drodze z mężem, jestem całe dnie sama z Zuzią. Nie daję rady. A męża to najpierw chciałam utłuc a teraz to mi się już obojętność na to wszystko włączyła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny