Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
heja.
jeszcze raz dzięki za wsparcie:) od razu lżej na duszy.
Co do czapek czy opasek ja nic nie zakłądam, bo gorąco więc dziecku jeszcze bardziej.
Mi nareszcie chłodno, mam klime od wczoraj wieczorem i od razu lepiej a i mała śpi łądniej.
Dziś z rana wysłałam męża po bobotic dałam pierwszą dawkę. Tam jest napisane żeby nie przekroczyć 18 kropli...ile Wy dawałyście??? Mam nadzieję że ten specyfik pomoże...i to szybkoNieukowa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Hej hej
U nas tez upały, ze wytrzymać sie nie da. Małż mnie wkurza bo ciagle sie pyta czy to juz... Nosz gamon jedenciagle powtarza, ze chce juz córeczkę zobaczyć... Jakby nie wiedział, ze to nie jest tak na pstrykniecie palców... Narazie kosi trawę ale jak skończy to musimy pojechać kupić torbę do wózka bo nam smierć zapomniałam jej kupić
Anusia witamy sportemzaraz śmigne za stronkę i zalajkuje
Edit : Anusia zalajkowalamP.s śliczny brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 10:57
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej no ja nie mówię tak jak jest teraz jak powietrze stoi ale wczoraj się wieczorem zastanawiałam bo był wiatr u nas .
Przepraszam ost raz serio mam nic nie zakładać? ???? Nawet tej opaski? ??
Zgredzia zawsze i tylko przegotowana. Malenq pochwal mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 11:54
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane
Brak czasu na wszystko wiec szybko pisze nowosci, Leos ma zeba, a nawet drugi obok juz sie przebil, a zauwazylam dopiero dzisiaj, tez pije wode z kranu przegotowana, upaly nas wykanczaja, dobrze ze klimatyzator jest to duzo daje
Milego likendu laseczkiMisi@, Blondik, Malenq, beszka, marissith, Pati Belgia, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustta leos musi slicznie wygladac z tymi zabkami
Anuska zalajkowalam
Maniek, ale masz dobrze. Moj wczoraj wiercil pod ta jednostke wewnetrzna i trafil na kable. Wiec pradunie bylo i zamiast robic klime to musial naprawiac awarje. Zal mi chlopaka ;/ caly mokry byl i zdenerwowany.
Ja dzis obiadu nie robie, meza nie ma bo pojechal do kumpla cos tam spawac wiec leze w sypialni bo najchlodniej
Kroko i inne dziewczyny wspolczuje sytuacji. Ja boje sie tego, ze maz nie bedzie mial dla nas czasu, ciagle gdzies biega cos robi i w zasadzie spotykamy sie w lozku...no na objedzie tez, ale zje i znika, ale moze sie cos zmieni...
Milego dnia!Anuśka, justta lubią tę wiadomość
-
Dotarłam do domu, jest ogieńńń
Teraz wyjdę po 17, malutka spała ale cała spocona ( w domu tez sie pocimy) wczoraj w domu w najgorętszym momencie miałam 31 st ;(
Kroko, jak po dobroci nie rozumie, to drastyczne kroki musza być
Powodzenia w sprowadzaniu chłopa na ziemieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 14:05
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane..
Ja też czapki nie używam. Ostatni raz chyba w czerwcu.. Co z tego ze wieje.. Przecież od wiatru takiego nic usxom nie będzie.. Zresztą, jak macie jedna watpliwości to patrzcie na siebie, tylko noworodek ma mieć jedna warstwę więcej.. Dziś Patryk śpi w samym pampersie.. W domu 26st. Na dworze 40 masakra..
Współczuję sytuacji z facetami.. Ech, tez przerabialam różne akcje z Pawłem, dwa razy wyjechałam do rodziców, przy patryku jest już inaczej, dużo robi, może też dlatego ze ja chodzę na angielski dwa razy w tygodniu na 4h.. Sprząta łazienkę, odkurza, śmieciwynosi i czasem coś ugotuje.. Nie jest źle.
Gratuluję Leosiowego zęba.
Kroko dobrze zrobiłaś
Anuska, like"nelam
Malenq, Anuśka, justta, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko, Malenq doczytałam właśnie... No co te Wasze chłopy wyprawiają???? Już uchylam wieko od szamba (bo studnia to za mało) dawać mi ich tutaj, pobawią się klockami kilka dni to pójdą po rozum do głowy
A tak poważnie to tulamOby szybko wszystko wróciło do normy.
Dzięki za lajkiNieukowa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość