Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja... I jak zwykle nadal w dwupaku...
Upały niemiłosiernie, nie dają za wygrana. Czuje sie coraz gorzej i coraz gorzej puchnie. Usta to juz nie jak u Angeliny tylko jak dwa banany, nogi jak dwie maczugi a o dłoniach to juz nie wspomnę... Wczoraj upieklam torcik chalwowy z przepisy kotlet.tv i drugie ciasto z kremem, owocami i galaretka licząc na to, ze coś sie ruszy ale poza masakrycznym bólem krzyża i pięt, cisza....
Malenq sto lat dla Kosi... Jej to juz 7 miesięcy
Zgredko dla małej tez 100 lat z okazji 4 miesiecznicy
Yas i dla Kini 100 lat , 6 miesięcy.
Ale dzieciaczki rosną
Edit: na dodatek odbiłam sobie guzika od jaska na policzku i wyglądam co najmniej komicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:16
Malenq, zgredka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
A unas w chwili ibecnej 13 stopni i chmury. Rano lalo.
Yas, napisz cos swiecej co u Was? Jak nowe umiejetnosci, jak niwe jedzonko? Smakuje malej?
Co do spania....hmmm jak mialam spokojniejsze pierwsze dziecko, to tez odkladalam i na noc w wieku 3 mies.juz ladnie dam zasypial. Jedynie w ciagu dnia sie meczylismyale Hanka miala kolki do 4 mies.i jak ja odlozyc po kapieli, jak ona sie drze. Bolu
nie da rady. Reszta zanim kolki sie zaczely, t tez sie z nia kladlam i musiala pocyckac troche, bo smoka nie uzywala...ale to max 30 min i sapa dalej. Teraz smoczek musi byc w buzi
tzn.cycek....bo smoczka konsekwentie odmawia
wczoraj i przedwczoraj wieczorem na widok taty (tata ja do kolyski odklada) wyjec niesamowity, wielkie lzy. Zasnela dopiero po 24..... Chociaz probowalam ja juz o 20 przy piersi uspic, to nici z tego. Zasnela na 10-20 min.i oczy jak 5 zl. Nie wiem czy ja nadal brzuch meczy (nie placze,a le moze czuje dyskomfort) czy przez te kolki przyzwyczaila sie zasypiac pozniej.
Powiem eam ze juz wysiadam. Wczoraj az sie pory zalam. Mam teraz gosci, a ja uwiazana w sypialni. Mamy tez 2 synow, ktrozy chca by mama przytulila. Zy poczytala.....ehhhh
KROKO, MALENQ, wspolczuje sytuacji z mezaminie wiem co napisac by pocieszyc. Nigdy w takiej syt.nie bylam, tzn.czesto mam ochote sie spakowac albi jego spakowac. Ba, juz nawet sie pakowalam i dzieciaki, ale to z powodu jego mniejszego zaangazowania w prace przydomowe. Jak ja nie zarzadze, to mij maz ma czas na wszystko i takim sposobem moja mam musiala wczoraj pomic nam dom malowac, bo robota stoi. On ma czas, ale zaraz nie bedzie ani jednego dnia bez deszczu i nie pomaluje, a musi w tym roku....faceci.
Pati, mam nadz.ze niedlugo napiszesz nam, ze Roxy jest juz z Wami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:30
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Witam się u nas już chodniej uff
Dzieciaczkom Wszystkiego dobrego życzymy z Zosia zdrówka i uśmiechu
Malenq za wcześnie mego starego pochwalilas! Tak mnie wkurw.. ze szok!wczoraj mala kupę zrobiła a ten się drze na mnie ze mam przyjść w tej chwili nie mogłam bo dawałam psu tablety i miałam ręce w maśle bo inaczej nie zje. Przyszłam a ten z ryjem ze co ja robię czy głucha jestem nosz kur.. powiedziałam ze ma się na mnie nie drzec i to przy małej która już płakała. A on ze dopiero może zacząć się drzec! I przegial nie rozmawiam z nim!!!!!! Jakby sam nie mógł córki umyć ale nie o to chodzi chodzi o darcie ryja na mnie i to przy małej! Dziś zapytał czy nie będę się odzywać. ..wiadomo ze nie odpowiedziałam. Ch.. mu w du..
No to miłego dnia.
P.S. kroko szczam na tozgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Beszko tulam Was mocno dziewczynki ♡
A i wczoraj Zosia była u pradziadkow fajnie było z prą babcia pogadala nadzwyczaj spokojna była
A wiecie moja teściowa na wczasach a dziadku bez opieki obydwoje pod 90 a teściowa nawet zakupów im nie zrobiła chleb ze środy! !!!! Bez obiadu bez kolacji to chociaż im kolacje zrobiłam. ..omlet z warzywami wiem szału nie ma ale nic nie było do jedzenia innego! Ale o opiekę nad kotami to bratowa poprosiła brak mi słów...chora rodzina! !!!! -
a my męczymy sie w domu :
nie wytrzymam z tymi upałami
Po 17 ide pomoczyc tyłek swój i małeja do tego czasu musimy jakoś przetrwać
Mała obraziła sie na (.) i nie chce,chyba ze do usypiania wieczorem, w dzien nie ;(
Chlodzicie jakoś dzieciaczki?
Biedronko, nie żartowałam.... Jak masz ochotę to możemy sie umówić np na następna sobotę
Moze Yas da sie namówić?Biedroneczka83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Smoku: wiem, że to smutna historia z mężem, ale się usmialam, czasem czytam mojemu Wasze posty i on się smiejez że strasznie baby po chłopach jeżdżą, (tego co ją pisze nie czytam)
Ok 2 h byliśmy ma kapielisku miejskim, jak mała się znudzila szybko do domu a potem na basen, tam popluskala się zdziwiona z godzinę, głównie ma brzuszku, tak jak facet z jutuba, którego oglądała Lara (mato tato co Ty na to) mówił, nie lubiła pozycji na plecach..
Teraz śpi
Dziękujemy za życzeniaNieukowa lubi tę wiadomość
-
Do kiedy podaje sie wit D?
Bo robię zamowienie w aptece i nie wiem ile tego kupić?
Wychodzę pokapac małamam nadzieje, ze jestem rozsądna matka i ani Ania Ańi żadne z dzieci ktore bedzie, udaru miec nie beda
No to pa
Zgredzia powiedz chłopu co tu piszesz o nim hihihihi to sie synek zdziwiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 16:21
-
Hejeczka
Przykro sie czyta o zwiazkach w ktorych sie nie ukladawszedzie zdarzaja sie kryzysy, a wiadomo jak niemowle przewraca swiat do gory nogami...
Wracamy wlasnie od babc i dziadkow. Mlody spi prawie cala droge, ma 1 pobudke na cyca i dalej wali w kime.
Zal mi troche, ze dziadki tak daleko, im tez zal i to widac. Ale przynajmniej teraz widzimy, ze maly dobrze znosi jazde i mozemy byc u nich czesciej
Aha, ogladalam zdjecia rodzinne tesciow- moj syn jest IDENTYCZNY jak swoj ojciec w jego wieku. Przezylam szok.
Poza tym moja "mamusia" jest wiekszym hardcorem ode mnie- ja bylam na nartach w 22tc i w Chorwacji w 34, a ona wspinala sie po Tatrach w 35kobieta z zelaza kurde...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 16:39
-
No moja identyczna jak ja.
My jedziemy dziś ustalać menu na zatygodniowe chrzciny
Coś miałam napisać i zapomnialam...
AAA Lara: nie wiem która czy k czy d daje się do końca 3 miesiąca, bo potem mi kazała kupić bioaron baby z kwasami dha i tam już jest tylko jedna z nichWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 16:46
-
nick nieaktualny
-
Lara, Zuzka skończyła rok, ale z racji tego, ze rodnie jak szalona, a badania pokazują, ze dzieci mąka niedobory- pediatra kazała jej nadal dawać
Blondik, ja wladnie boje sie udaru strasznie, ale mały nie był na słońcu? Biedak...
Witamina k do skończenia 12 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 18:56
-
Z wit k juz skończyłam bo do skończenia 3 miesiąca
Moja niunia dzis nie była w takim dobrym humorze jak wczoraj i kąpiel była tylko w jej małym baseniku, w dużym na pontononie nie pasowało
Jutro musze wstać przed mała i sie ogarnąć bo na 9 ide na pogrzeb (zmarła mama koleżanki) i boje sie ze nie zdążę wstając o 7. -
Malenq dlatego napisałam ze nie jestem pewna z ta Wit D
Ale zawsze powtarzalam żeś Ty specjalistka niczym królowa matka
A Zośka dziś pospala pod orzechem na dworze i UWAGA z gola głową
Spokojnej chłodnej nocki życzę u nas klima chodziMalenq, Nieukowa lubią tę wiadomość