X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku like za gołą główkę:-D

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane
    Ja poza zasięgiem nadal bo szybko z wakacji do domku wróciliśmy i zjechała do nas rodzinka na pogrzeb babci, więc nie mam czasu na nic :/ Jutro mam wizytę i może wreszcie dowiem się co mi tam siedzi w brzuszku ;)

Blondik wiem że nie można się opalać, ale nie dałam rady :) Zawsze uwielbiałam leżeć na słonku to i teraz poleżałam, tylko dużo krócej ;) Przebarwienia na twarzy już mi wychodzą więc to prawda że w ciąży nie wolno się opalać ;)
    Yasmin wrote:

Anuśka, co gdzie mam zalajkowac?

Jasminku jakbyś mogła to tu podsyłam link :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1590817804517030&set=p.1590817804517030&type=1&theater

Zbieram lajki na sesję zdjęciową :)

Yasmin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry...

Jakże miły i chłodny poranek:-D

Groszku żeby nie było to ją już lajknęłam....

Buziaki i miłego dzionka

Anuśka lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lajknelam, fajna blond czuprynka :)

Ale mam zgona... Mlody spal na 3 raty i jestem padla i zdechla. A znow upal za oknem. Ech och...

Anuśka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,

chłodny poranek? haha mam juz 28,5 st w domu

ja tez lajka dałam :)

myslalam, ze uda mi sie wstac przed Ania ale postanowila wstac ze mna
    moze sie wyrobie

milego dnia!

Anuśka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie witam :-)

Anusia czekamy na poznanie plci :-)

Milego dnia zycze :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej u mnie 19C i super wiaterek:) byłyśmy z małą "na ogrodzie"...i tam zasnęła, ja trochę "posiedziałam" w warzywniaku pieląc co nieco hehehe...a teraz czas na kawkę....

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie znowu z Niemiec.
    Ehh siedze w bloku :/. Moge najwyzej do tesciow na wioske jechac ale mi sie nie chce. ZObaczymy jak bedzie.

Nadrobilam was troche.

Przykro mi z powodu sytuacji w waszych zwiazkach. U nas tez roznie bywa ale nie az tak zle. Wiadomo, sa spiecia bo jest wiekszy stres. Moj maz jesli chodzi o obowiazki domowe to si enei zmienil czyli sprzata raczej malo - o poprostu brudu nie widzi i jemu nie przeszkadzaja przedmioty na srodku pokoju...No coz, taki egzemplarz. Ale dzieckiem zajmuje sie wzorowo. Naprawde jest idealnym tata. Jak mnie nie ma w domu naprzyklad przez tydzien bo u rodzicow jestenm to musze mu codziennie zdjecia wysylac malego bo mi zyc nei da ;D.

Domi jest teraz jak banka-wstanka. Budzi sie rano i fik na brzuszek. Przewracam go na plecy zeby jeszcze pospal a ten znowu na brzuch :D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazlam sposob zeby wam sie pochwalic synusiem nie wklejajac zdjec na fotosika itp.
    Zalozylam konto na googlach.

Daje wam linka. To ostatanei jest z przedwczoraj. A pierwsze to wiadomo, swiezo po porodzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 10:54

beszka, Misi@, Nieukowa, Biedroneczka83, LaRa, Blondik, Yasmin lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)
    My znowu same w domku ohhhh jak miło cisza spokój nikt nie chrapie. ..ewentualnie pies ;)
    Zosia drzemie a u nas 23stopnie o tak nareszcie trochę chłodniej :)
    Miłego dzionka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 09:56

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka śliczny kawaler:-D

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Kotka: Domu z każdym dniem coraz ladniejszy

Ja dziś walczylam z informatykiem, bo żeby zgłosić kandydaturę na stanowisko trzeba mieć specjalny profil który trzeba potwierdzic przez pracownika sądu, no i ją od kilku dni spróbowałam się zalogować, a tam info, że hasło źle, więc generowała nowe zgodnie z procedurą i dawali nowe, które wklejalam i się okazywało, że "wygasło" porażka, doznalabym załamania nerwowego bo do dziś termin składania podań na stanowisko, które wcześniej miałam wziąć, na szczęście jakiś czas temu zrezygnowalam z niego, ale to inną historia.. Na szczęście udało się "naprawić" hasło z pomocą informatyka z ministerstwa i dało radę brrr ale że strachu będę się logowac codziennie..

Dziś siedziby w domu, po wczorajszym basenie mała spała 3h a jak ladnie główkę trzymała, polecam basenowanie.. No i moglysmy użyć majtasow od bikini od Malenq ;-)

Miłego dnia paniom życzę. Ja dziś moze poczytam jak dam rade

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Kotka, Dominik przesliczny <3

Za nami srednia nocka :/ mloda ciagle wisi na mnie :( smoczka nie chce. Jak wyjme piers z buzi, to jest placz. Dzis jeszcze dodatkowo sie wybudzala po zasnieciu i musialam szybko piers podawac. Nie wiem czy juz tak sie przyzywczaila i chce tylko z cycem w buzi spac, czy cos jej jest.... Generalnie od szczepienia jestgorzej niz bylo.
    Do tego popoludniami nadal brzuch nam dokucza :(
    Efekt taki, ze ja ostatnio codziennie rycze wieczorami. Ona nie chce byc juz nawet przez meza noszona. Tylko mama :(

U nas pogoda dzis lepsza, tzn. 16 st. Czyli cieplo ;)

Uciekam na kawusie i gofry :) milego dnia

Aha PATI trzymam kciuki caly czas za Was :)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski witam się przelotem. Mała śpi na polu w wózku. Jak się obudzi to uciekamy do domu bo skwar.

Moja też jak wanka - wstanka. Siada, ja kładę a ona znów. I jeszcze się z tego śmieje. :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie- weekend u rodziców udany, nawet trochę odpoczęłam ale upałów ciąg dalszy, pół nocy nie przespane bo tak gorąco :( ...... masakra jakaś i jeszcze 10 dni :( bo po 20 ma być chłodniej, postraszyło wczoraj ze będzie burza i rozeszła się po kościach :(

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kotka synuś śliczny:)

U nas wszedł sab simplex już, bo nie wiem jak mam jej pomóc...cały dzień się spina pręży masakra jak się męczy.

beszko kurcze nie masz lekko, Hania sobie z Ciebie smoczka zrobiła:( próbowałaś różnych smoczków?? może jeszcze nie znalazła takiego dla siebie. Wykończysz się dziewczyno.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    zalatana jestem, nie mam kiedy napisać :(
    Dostaliśmy pierwsze ubranka dla fasolinki, od teściowej ;)
    http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/8d8779ce-8718-481f-ba4c-87da5ae7fd0b_zpsdn9wr04g.jpg

Malenq, Nieukowa, Arienna, Biedroneczka83, zgredka, Misi@, LaRa, justta, Pati Belgia, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari super prezent ale ja dostawałam szału nocy przy zmianie pieluchy przy pajacu :/ jak dla mnie tylko body i portki :)
    Przepraszam za komentarz ale od razu mi się przypomniało. ...

marissith lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaa ja do 3m używałam pajaców i super.......co komu leży.....

Beszko, oj Beszko jak czytam o Twojej H. i jej bólach i płaczu i "cycowaniu non stop".jejku żal mi Was dziewczynki..........może to się zmieni jak dietę rozszerzysz? u nas w PL czasem lekarze pozwalają wcześniej podać "coś tam" (chyba jabłko) jak są problemy brzuszkowe....

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku spoko ;) wszystko wyjdzie w praniu :P

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

‹‹ 1077 1078 1079 1080 1081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ