Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Ja poza zasięgiem nadal bo szybko z wakacji do domku wróciliśmy i zjechała do nas rodzinka na pogrzeb babci, więc nie mam czasu na nicJutro mam wizytę i może wreszcie dowiem się co mi tam siedzi w brzuszku
Blondik wiem że nie można się opalać, ale nie dałam radyZawsze uwielbiałam leżeć na słonku to i teraz poleżałam, tylko dużo krócej
Przebarwienia na twarzy już mi wychodzą więc to prawda że w ciąży nie wolno się opalać
Yasmin wrote:
Anuśka, co gdzie mam zalajkowac?
Jasminku jakbyś mogła to tu podsyłam link :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1590817804517030&set=p.1590817804517030&type=1&theater
Zbieram lajki na sesję zdjęciowąYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej,
chłodny poranek? haha mam juz 28,5 st w domu
ja tez lajka dałam
myslalam, ze uda mi sie wstac przed Ania ale postanowila wstac ze mna
moze sie wyrobie
milego dnia!Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie znowu z Niemiec.
Ehh siedze w bloku. Moge najwyzej do tesciow na wioske jechac ale mi sie nie chce. ZObaczymy jak bedzie.
Nadrobilam was troche.
Przykro mi z powodu sytuacji w waszych zwiazkach. U nas tez roznie bywa ale nie az tak zle. Wiadomo, sa spiecia bo jest wiekszy stres. Moj maz jesli chodzi o obowiazki domowe to si enei zmienil czyli sprzata raczej malo - o poprostu brudu nie widzi i jemu nie przeszkadzaja przedmioty na srodku pokoju...No coz, taki egzemplarz. Ale dzieckiem zajmuje sie wzorowo. Naprawde jest idealnym tata. Jak mnie nie ma w domu naprzyklad przez tydzien bo u rodzicow jestenm to musze mu codziennie zdjecia wysylac malego bo mi zyc nei da.
Domi jest teraz jak banka-wstanka. Budzi sie rano i fik na brzuszek. Przewracam go na plecy zeby jeszcze pospal a ten znowu na brzuch
-
Znalazlam sposob zeby wam sie pochwalic synusiem nie wklejajac zdjec na fotosika itp.
Zalozylam konto na googlach.
Daje wam linka. To ostatanei jest z przedwczoraj. A pierwsze to wiadomo, swiezo po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 10:54
beszka, Misi@, Nieukowa, Biedroneczka83, LaRa, Blondik, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
My znowu same w domku ohhhh jak miło cisza spokój nikt nie chrapie. ..ewentualnie pies
Zosia drzemie a u nas 23stopnie o tak nareszcie trochę chłodniej
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 09:56
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo,
Kotka: Domu z każdym dniem coraz ladniejszy
Ja dziś walczylam z informatykiem, bo żeby zgłosić kandydaturę na stanowisko trzeba mieć specjalny profil który trzeba potwierdzic przez pracownika sądu, no i ją od kilku dni spróbowałam się zalogować, a tam info, że hasło źle, więc generowała nowe zgodnie z procedurą i dawali nowe, które wklejalam i się okazywało, że "wygasło" porażka, doznalabym załamania nerwowego bo do dziś termin składania podań na stanowisko, które wcześniej miałam wziąć, na szczęście jakiś czas temu zrezygnowalam z niego, ale to inną historia.. Na szczęście udało się "naprawić" hasło z pomocą informatyka z ministerstwa i dało radę brrr ale że strachu będę się logowac codziennie..
Dziś siedziby w domu, po wczorajszym basenie mała spała 3h a jak ladnie główkę trzymała, polecam basenowanie.. No i moglysmy użyć majtasow od bikini od Malenq
Miłego dnia paniom życzę. Ja dziś moze poczytam jak dam rade -
Dzien dobry
Kotka, Dominik przesliczny
Za nami srednia nockamloda ciagle wisi na mnie
smoczka nie chce. Jak wyjme piers z buzi, to jest placz. Dzis jeszcze dodatkowo sie wybudzala po zasnieciu i musialam szybko piers podawac. Nie wiem czy juz tak sie przyzywczaila i chce tylko z cycem w buzi spac, czy cos jej jest.... Generalnie od szczepienia jestgorzej niz bylo.
Do tego popoludniami nadal brzuch nam dokucza
Efekt taki, ze ja ostatnio codziennie rycze wieczorami. Ona nie chce byc juz nawet przez meza noszona. Tylko mama
U nas pogoda dzis lepsza, tzn. 16 st. Czyli cieplo
Uciekam na kawusie i gofrymilego dnia
Aha PATI trzymam kciuki caly czas za Was -
hej misie- weekend u rodziców udany, nawet trochę odpoczęłam ale upałów ciąg dalszy, pół nocy nie przespane bo tak gorąco
...... masakra jakaś i jeszcze 10 dni
bo po 20 ma być chłodniej, postraszyło wczoraj ze będzie burza i rozeszła się po kościach
-
Hej Kotka synuś śliczny:)
U nas wszedł sab simplex już, bo nie wiem jak mam jej pomóc...cały dzień się spina pręży masakra jak się męczy.
beszko kurcze nie masz lekko, Hania sobie z Ciebie smoczka zrobiła:( próbowałaś różnych smoczków?? może jeszcze nie znalazła takiego dla siebie. Wykończysz się dziewczyno.Maniek
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
zalatana jestem, nie mam kiedy napisać
Dostaliśmy pierwsze ubranka dla fasolinki, od teściowej
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/8d8779ce-8718-481f-ba4c-87da5ae7fd0b_zpsdn9wr04g.jpgMalenq, Nieukowa, Arienna, Biedroneczka83, zgredka, Misi@, LaRa, justta, Pati Belgia, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaa ja do 3m używałam pajaców i super.......co komu leży.....
Beszko, oj Beszko jak czytam o Twojej H. i jej bólach i płaczu i "cycowaniu non stop".jejku żal mi Was dziewczynki..........może to się zmieni jak dietę rozszerzysz? u nas w PL czasem lekarze pozwalają wcześniej podać "coś tam" (chyba jabłko) jak są problemy brzuszkowe....marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny