Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jantez wole bodziaki i galotki, ale jak bywalo zimno to malemu wolalam jednak pajaca na body do spania zakladac
przydadza sie
Maly lezy na mojej klacie i spi. Nie mam serca go odlozyc, lubie jal mnie przytula... Najwyzej nie zrobie obiadu. Uj z tymMalenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malenqu, ja jej moge kaszke sninlac dla alergikow podac z lyzeczki na kolacje. Chce wytrzymac do konca sierpnia i podac jak mala skonczy 5 mies.
No nie wiem czy to dalej brzuch czy wlasnie juz przyzwyczajenie....
Hanka tez siada, a obracanie sie na boki ma w nosie
Wiem, ze problemy brzuszkowe czesto przechodza, gdy dziecko zaczyna byc bardziej ruchliwe, dlatego mi na tych obrotach b.zalezy
Maniek, nie pociesze, ale na H gdy miala typowe kolki, nic nie pomagalo. Zadne sby ani ine. Gdy raz mimiala kolke, ale to przez cebule w zupie krem z pomidorow to espumissan pomogl...trzeba prztrwac. Rowniez probowalam wszystkiego.... -
Mari: mialam wasnie pisac to samo co Smok. Ja wlasnie szaleje na allegro u ulubionego sprzedawcy a zostalo mi 300 zl do konca miecha..
Najlepsze sa spodenki, polspiochy i body, a na kiedy Mari masz termin? Oczywiscie sluze ubrankami (reklamuje sie przy kazdej okazji)
Moja padla przy piersi oczywiscie, mam podobny prob jak Beszka, przy czym moja nie placze. Wspolczuje Ci Beszko
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nio u nas tez żar z nieba masakra
Lila spała dzis od 20 do 3 potem do 7 szoki wazyłam ją dzis i 5kg pokazało aaa
Mari super prezenty
ja mam na sprzedaż taki pajacyk z nexta 50-56 rozm za 7zł plus gratis spodenki krotkie różoweno i zaraz bedą bodziaki z krótkim hehehe
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem Beszko dlatego mnie to tak preraża, bo jak sab nie pomoże to już nic innego nie mam:( A obawiam się że nerwowo nie wytrzymam takiej jazdy pzez 3-4 miesiące.... i gdzie to szczęśliwe macierzyństo qrwa?
Tylko sie tak zastanawiam bo jej nie boli tylko wieczorami ale najbardziej rano i do południa potem w sumie też ale rano między 7 a 13 jest najgorzej potem też jest źle ale nie aż tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:07
Maniek
-
Mari,
Hihi, body to te bez nogawek, zapinane w kroku. Śpiochy to ze stopami takie ala ogrodniczki na szelkach, pajac ma wszystko: rękawy, nogawki, stopki, czasem niedrapki, półspiochy to takie portki ze stopkami, rampersy to takie przedłużone body, bo ma jakby krótkie spodenkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:35
marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ehhhh co za dzien ;( męczący fest ;(
Po pierwsze gorąco w ciul!
Po drugie prawie biegłam na pogrzeb wiec w kościele leciało że mnie do majtek, a dodatkowo małej zachciało sie być na rączkach wiec miałam zdwojona potliwość (całe szcżescie zabrałam bluzkę na przebranie - na cmentarzu pod drzewem sie przebierałam, mała nadal na rękach potem padła
Postanowiłam wiec iść na ogrodek (blisko) no i jak doszłam to nastąpiła pobudka i ..... Noszenie na rękach ;( malz musiał przyjechać zeby nas do domu przetransportować - MA SA KRA
W domku Cycus przy odkurzaczu i teraz ( kończę pisać posta) rykkkkk
Ja juz nie wiem co sie dzieje, jak była grzeczna tak teraz te krzyki o byle co ;( załamałam sie ;( jestem bez śniadania nie mówiąc o obiedzie
Moze temperatura? Możliwe, plusem jest to ze idzie burza, grzmi niedaleko, wiec moze nam ulży, choc zaczynam sie poddawać ;(
Beszko współczuje Ci ogromnie ;(
Edit: ja uwielbiam pajace ( właśnie sie zaopatrujemy na jesień/zimę) Body
Nie użyłam kaftaników i śpiochówWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:39
-
A ja mam duzo duzych (oczywiscie slicznych) pajacy (pajacow?), ktorych nie zaloze
Misia: poki co ja moge byc Twoim.ulubiom sprzedawca :p, a tak serio to polecam ichimstyle, kids_markt, rajanet
Aha: moja dzis zrobila pierwszy obrot z brzucha na plecy, ale tylko raz, oczywiscie jak wlaczylam kamerke to pozostala na bokiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:23
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
No to moja jest len i sie nie przewraca ;(
Ja sie poryczalam razem z maławymiękam dzis ;(
Edit: i nawet burza (której sie boje-ale dzis to zbawienie) przeszła bokiem, pinda jedna ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:50
-
Zgredka gratuluje obrotu
ja sie poschizowalam na chwile, ze moj ma miesiac a te glowe to podnosi tak se... Tesciowa mnje uspokoila ze spiko, no ale wiadomo, kazdy chcialby miec genialne dziecko
U nas gorac ale z wiatrem, da sie zyc...
Maniek mnie przy rykach brzuszkowych uspokajala mysl, ze wiekszosc kobiet z maluszkami przezywa to samo...
Na pocieszenie ci powiem, ze wcale nie musi to trwac do 4mc zycia... U nas zaczelo przechodzic po 7tygodniu, w 9 bylo juz spoko zupelnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:45
-
Ehh Nieulowa tez sobie mowię ze nie jestem jedyna i dużo mam sie zmaga z bolącym brzuszkiem, marna to pociecha ale zawsze jakaś. Mam nadzieje ze albo ten sab pomoże albo minie samo ... Takie mam marzenie.
Jejku przez ten upał nie wychodzę z Jagoda na dwórManiek
-
Nieukowa moja bardzo slabo podnosila przeze mnie ale jak sie wzielam za cwiczenia to lepiej, od paru dni cwicze z nia te obroty, to moze stad zakumala l, przed chwila znow sie obrocila i znow do kamery zastrajkowala
chyba powinna na nia miec stale kamerke ustawiona..
Dzis wydaje mi sie najbardziej meczacy upal albo moj organizm ma juz doscWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:16
-
Manik, musisz uzywac dane krople min.kilka dni, by zaczely dzialac na tego typu problemy. Ja mam jeszcze norweskie kropelki, ktore moim zdaniem sa lepsze niz te saby i inne. Moge spr.czy op.jest rozpoczete, jak nie to moja mama wraca ode mnie w nd.i moze moglaby Ci wyslac?
-
nick nieaktualny