X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jantez wole bodziaki i galotki, ale jak bywalo zimno to malemu wolalam jednak pajaca na body do spania zakladac :) przydadza sie :D

Maly lezy na mojej klacie i spi. Nie mam serca go odlozyc, lubie jal mnie przytula... Najwyzej nie zrobie obiadu. Uj z tym :P

Malenq, Blondik lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, ja jej moge kaszke sninlac dla alergikow podac z lyzeczki na kolacje. Chce wytrzymac do konca sierpnia i podac jak mala skonczy 5 mies.

No nie wiem czy to dalej brzuch czy wlasnie juz przyzwyczajenie....

Hanka tez siada, a obracanie sie na boki ma w nosie ;)
    Wiem, ze problemy brzuszkowe czesto przechodza, gdy dziecko zaczyna byc bardziej ruchliwe, dlatego mi na tych obrotach b.zalezy

Maniek, nie pociesze, ale na H gdy miala typowe kolki, nic nie pomagalo. Zadne sby ani ine. Gdy raz mimiala kolke, ale to przez cebule w zupie krem z pomidorow to espumissan pomogl...trzeba prztrwac. Rowniez probowalam wszystkiego....

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari: mialam wasnie pisac to samo co Smok. Ja wlasnie szaleje na allegro u ulubionego sprzedawcy a zostalo mi 300 zl do konca miecha..
    Najlepsze sa spodenki, polspiochy i body, a na kiedy Mari masz termin? Oczywiscie sluze ubrankami (reklamuje sie przy kazdej okazji) :)

Moja padla przy piersi oczywiscie, mam podobny prob jak Beszka, przy czym moja nie placze. Wspolczuje Ci Beszko :(

marissith lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie znajdę jakąś ściągę jak dana część garderoby się nazywa? :D Bo to są pajace tak? a body bez gaci?

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio u nas tez żar z nieba masakra

Lila spała dzis od 20 do 3 potem do 7 szok :) i wazyłam ją dzis i 5kg pokazało aaa

Mari super prezenty :)

ja mam na sprzedaż taki pajacyk z nexta 50-56 rozm za 7zł plus gratis spodenki krotkie różowe :P no i zaraz bedą bodziaki z krótkim hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Body zapinane w kroku przez głowe lub kopertowo zapinane z dł lub krótkim rekawem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://domowa.tv/ubranka-dla-niemowlat-poradnik/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari super prezent dla Twojej śliwki :)

Zgredko daj cynka na ulubionego sprzedawce ;p

Smoczyca1, marissith lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Beszko dlatego mnie to tak preraża, bo jak sab nie pomoże to już nic innego nie mam:( A obawiam się że nerwowo nie wytrzymam takiej jazdy pzez 3-4 miesiące.... i gdzie to szczęśliwe macierzyństo qrwa?

Tylko sie tak zastanawiam bo jej nie boli tylko wieczorami ale najbardziej rano i do południa potem w sumie też ale rano między 7 a 13 jest najgorzej potem też jest źle ale nie aż tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:07

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari,

Hihi, body to te bez nogawek, zapinane w kroku. Śpiochy to ze stopami takie ala ogrodniczki na szelkach, pajac ma wszystko: rękawy, nogawki, stopki, czasem niedrapki, półspiochy to takie portki ze stopkami, rampersy to takie przedłużone body, bo ma jakby krótkie spodenki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:35

marissith, Blondik lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh co za dzien ;( męczący fest ;(
    Po pierwsze gorąco w ciul!
    Po drugie prawie biegłam na pogrzeb wiec w kościele leciało że mnie do majtek, a dodatkowo małej zachciało sie być na rączkach wiec miałam zdwojona potliwość (całe szcżescie zabrałam bluzkę na przebranie - na cmentarzu pod drzewem sie przebierałam, mała nadal na rękach potem padła
    Postanowiłam wiec iść na ogrodek (blisko) no i jak doszłam to nastąpiła pobudka i ..... Noszenie na rękach ;( malz musiał przyjechać zeby nas do domu przetransportować - MA SA KRA
    W domku Cycus przy odkurzaczu i teraz ( kończę pisać posta) rykkkkk
    Ja juz nie wiem co sie dzieje, jak była grzeczna tak teraz te krzyki o byle co ;( załamałam sie ;( jestem bez śniadania nie mówiąc o obiedzie

Moze temperatura? Możliwe, plusem jest to ze idzie burza, grzmi niedaleko, wiec moze nam ulży, choc zaczynam sie poddawać ;(
    Beszko współczuje Ci ogromnie ;(

Edit: ja uwielbiam pajace ( właśnie sie zaopatrujemy na jesień/zimę) Body :)
    Nie użyłam kaftaników i śpiochów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:39

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam duzo duzych (oczywiscie slicznych) pajacy (pajacow?), ktorych nie zaloze :(
    Misia: poki co ja moge byc Twoim.ulubiom sprzedawca :p, a tak serio to polecam ichimstyle, kids_markt, rajanet

Aha: moja dzis zrobila pierwszy obrot z brzucha na plecy, ale tylko raz, oczywiscie jak wlaczylam kamerke to pozostala na boki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:23

Nieukowa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moja jest len i sie nie przewraca ;(
    Ja sie poryczalam razem z mała :( wymiękam dzis ;(

Edit: i nawet burza (której sie boje-ale dzis to zbawienie) przeszła bokiem, pinda jedna ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:50

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka gratuluje obrotu :) ja sie poschizowalam na chwile, ze moj ma miesiac a te glowe to podnosi tak se... Tesciowa mnje uspokoila ze spiko, no ale wiadomo, kazdy chcialby miec genialne dziecko :)

U nas gorac ale z wiatrem, da sie zyc...

Maniek mnie przy rykach brzuszkowych uspokajala mysl, ze wiekszosc kobiet z maluszkami przezywa to samo...
    Na pocieszenie ci powiem, ze wcale nie musi to trwac do 4mc zycia... U nas zaczelo przechodzic po 7tygodniu, w 9 bylo juz spoko zupelnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:45

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh Nieulowa tez sobie mowię ze nie jestem jedyna i dużo mam sie zmaga z bolącym brzuszkiem, marna to pociecha ale zawsze jakaś. Mam nadzieje ze albo ten sab pomoże albo minie samo ... Takie mam marzenie.

Jejku przez ten upał nie wychodzę z Jagoda na dwór :(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa moja bardzo slabo podnosila przeze mnie ale jak sie wzielam za cwiczenia to lepiej, od paru dni cwicze z nia te obroty, to moze stad zakumala l, przed chwila znow sie obrocila i znow do kamery zastrajkowala :( chyba powinna na nia miec stale kamerke ustawiona..

Dzis wydaje mi sie najbardziej meczacy upal albo moj organizm ma juz dosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:16

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez na brzuchu kiepsko głowę podnosi tylko przekłada na boki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro: Twoja nie ma miesiaca, a moja glowe podnosi dobrze moze od miesiaca dopiero a od tygodnia chetnie bo wczesniej od razu marudzenie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manik, musisz uzywac dane krople min.kilka dni, by zaczely dzialac na tego typu problemy. Ja mam jeszcze norweskie kropelki, ktore moim zdaniem sa lepsze niz te saby i inne. Moge spr.czy op.jest rozpoczete, jak nie to moja mama wraca ode mnie w nd.i moze moglaby Ci wyslac?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, po niezbyt gorącym i słoneczym dniu:)

padam.......................................................................

‹‹ 1078 1079 1080 1081 1082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ