Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq, beszka, Smoczyca1, Misi@, zgredka, LaRa, Pati Belgia, MANIEK, Arienna, Krokodylica, marissith, Summerka, PsotkaKotka, konwalianka, Nieukowa, Blondik, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anusia gratuluje córki . Piękne imię wybrałaś
Beszko niech je Twoja mama zabierze ze sobą do po ( kropelki) jak Sab nie zadziała to chętnie odkupie. Narazie pouzywam tego saba chociaż do końca tygodnia i dam znać.
Mam chyba jakiś kryzys laktacyjny, dziś Jagoda zjadła 2 piersi i jeszcze mi się darła dosłownie strasznie... Dodam ze ulala dwa razy odbiła i była gotowa dalej jeść, a tu lipanarazie udało się jakoś, mam nadzieje ze jutro będzie lepszy dzień ...,.
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Zgredzia, wszystko wyprzedajesz? Ja zostawiam na drugiego dziecia.
Malz dostarczył mi wiatrak wiec mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie łaskawszy
Dobranoc, spadam bo mi sie oczęta kleją -
Dziewczyny też tak miałyście przy końcu? Mam obolale całe podbrzusze miednica biodra i dół pleców
nie umiem ani leżeć ani wygodnie siedzieć a nie chodzę tylko się przelewam z nogi na nogę tak mam wszystko obolale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:10
-
marissith wrote:Cześć dziewczyny
zalatana jestem, nie mam kiedy napisać
Dostaliśmy pierwsze ubranka dla fasolinki, od teściowej
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/8d8779ce-8718-481f-ba4c-87da5ae7fd0b_zpsdn9wr04g.jpg
Moja Zuzia miała te śpiochy z kaczuszką, są super.
Smok pajac najwygodniejszy.Do ubrania i do zmiany pieluchy też.
Maniek Zuzi nic nie pomogło, dopiero sab.
Anuśka gratuluję dziewczynki
Arienna niestety tak.marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Podbrzusze mnie lekko bolalo w 36 tyg, poza tym nic,ale mój organizm znał już taką wagę więc nie był zdziwiony i nie cierpiał (dlugo)
A wyprzedaje, bo albo nie będę mieć drugiego albo będę mieć znowu radość z kupowania
Ej a co i Ashy? Ktoś ma z nią kontakt?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:45
Smoczyca1, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Zgredka lubię za radość z kupowania
No właśnie Jagoda tak je: jedna pierś potem druga pierś odbicie płacz krzyk lulam tulam krzyk tata lula krzyk ulewa dwa razy krzyk potem ja pierś zassanie jakby cały dzień nie jadła je ok 8 min ...spokój . Tak nam dziś wieczór mijałManiek
-
nick nieaktualnyAnuśka super
gratuluję Marianny
piękne imię!
Kroko pajacyk w kaczuszki najbardziej mi się podoba
Od pn w lidlu mają być ciuszki, jutro pokażę wam body, które mi się spodobały
Malenq dziękuję za ściągęfasolka rodzi się planowo w lutym to jeszcze ciepłe ciuchy się przydadzą a na lato podobają mi się rampersy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:27
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebna mi wasza porada co do laktatora.
zdecydowalam sie jednak kupic to diabelskie urzadzenie. Potrzebuje jednak laktator reczny bo chce tego zywac tylko do swieta ze tak powiem (np. na wyjezdzie moze mi sie przydac). Mozecie mi cos polecic?
-
Beszko, bardzo co współczuję, kurcze Hania daje wam w kość.. Uważam, że jest już przyzwyczajona i na waszym miejscu bym nalegała na smoczek. Inaczej się wykonczysz..
Anuska, ja! Wiedziałam.. Śliczne imię.. Moja babcia była Marianna. Moja córka miała mieć tak na drugie.
Lara, dni kryzysowe się zdarzają, dzieci są zmęczone upałem, dorośli tez.. Na spokojnie złotko
Maniek, dotrzecie się, początki nie są łatwe a zawsze uśmiechnięte są tylko modelki i aktorki, które mają pomoc za dnia i nocy i mogą się realizować niemal od porodu..
Kotka, ja mam elektryczny, ale madela ręczny tez jest podobno dobry. Nie polecam tt ręcznego, paraszka. Miałam przy tymku, nic nie wyciągnął..
Co ja jeszcze miałam..
Patryk ma brzuch się przewraca od miesiąca, z brzucha na plecy nadal nie robi.. Spokojnie kochane, wszystko w swoim czasie, każde dziecko jest inne. Patryk nie chce siedzieć ale za to szykuje się do raczkowania. Wczoraj pani rehabilitantka mówiła mi jak to idzie niby wg. schematu.: czworakowanie, a siadanie, chodzenie razem.. Pochwaliła Patryka za postępy i oznajmiła ze puscilo napięcie w barkach.. Uff
Teraz jeszcze z Tymkiem będę chodziła na rehabilitację, bo koslawi kolanaczy któraś was orientuje się gdzie mogę kupić my ortopedyczne buty, ale żebym nie poszła z torbami?
Patryk budzi mi się ostatnio częstogorzej niż noworodek.. Liczę ze to na jakiś skok, ale to trwa już dwa tygodnie..
Aaa ja uwielbiam pajace!
Nie uzywalam śpiochów, bee.. Lubię też polspiochy
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 07:23
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
Początki sa ciężkie, bimbrze Zuza dała mega w kość, a teraz jest kochana (chociaz tez łobuzują, ale to juz trochę inaczej), nie ma innego wyjścia niz to przeżyćha! Taka mądra jestem, a ciekawe co powiem za pol roku...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka,
Wiatrak chodzi juz od ranaa my nadal w lozku
Zastanawiam sie czy nie wybyc do mamy, ma większe i przestrzenne mieszkanie i chłodniej o conajmniej 3 st niz u mnie
Z drugiej strony to Dolny Śląsk wiec podobno tempka najwyższa
Miłego wtorku!