Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię was czytać , bo zawsze ktoś jakis pocieszy. Jak mi dziś ta mała ryczała to mi rożne myśli po głowie juz chodziły łącznie z taka : po co mi to dziecko było..... Ale poszłam z psem oddychnelam wyłapałam i troche przeszło. Jutro męża wysyłam po bobotic zobaczymy może pomoże.
Kroko , Malenq nie wiem w sumie co powiedzieć bo mój maz narazie mi pomaga choć wraca dopiero ok 19 lub 20 do domu wiec tez cały dzień siedzę sama. Wsparcie jest ważne, szkoda ze faceci tak mało wiedza o kobietach zwłaszcza młodych mamach. Czasem myśle ze powinni mieć takie elektryczne obroże a my piloty i jak żniw cis bezmyślnie robią to robisz on i go prąd wali po łbie zeby wiedział jak ma sie zachowywać .. Ale to takie marzenia
Pati waga jest b dobra w Twoim terminie:) tym bardziej ze zawsze jest jakis margines błędu.
Dobrej nocy wszystkim .Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
Maniek
-
Lara zabije Cie, sama zaczelam oglądam filmiki i był taki o rozwoju i pokazywali typical i atypical development dla różnych miesięcy i ten atypical chłopczyk Owen był taki biedniutki. Płakać się chciało. Jego kolezka Marty (typical) siadał trzymany stał prosto, a tamten wil się jak węgorz biedulek
-
Kroko, nie wiem co powiedzieć ;( :*
Malenq :*
Ja w takim razie narzekać ńie będę choc tez czasami chciałabym utłuc ;( to sa TYLKO faceci ;(
Moj właśnie sprząta swój dział, zeby jutro w tym upale nie robić (mi i tak przyjdzie sprzątać właśnie w temp 31 st w domu)
Jestem dzis wykończona, jak nigdy...
Dobranoc
Zgredzia, jak mnie zabijesz to pójdziesz siedzieć
A co do wagi to nie przesadzajcie! Ania ważyła 3620 i 57 długa i wcale ńie była i nie jest klockiem
Dzis ja wazylismy, to waga wynosi 6200-6300gWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 22:58
Malenq lubi tę wiadomość
-
a ja mam az dwa banany czyli duze poduszki do karmienia. W ciazy super mi si ena nich spalo albo do ogladania filmu tez rewelayjnie sie nadawaly na kanape. Teraz karmie na nich a kolanach albo tez na lezaco (podpieram plecki), odgraniczam lozko, robie "tron" dla malego po jedzeniu zeby mu sie ulozylo.
MANIEK dasz rade. Musisz. Najlepiej tego nie rozkminiaj bo co to da. Bedzie lepiej
Ufff jutro bedzie ciezki dzien (najgoretszy). Oby go przetrwac i moze bedzie choc troszke z gorki. -
Kroko moze jak znow zaczniecie pocinac razem na motorach to cos sie zmieni na lepsze? Trudno mi ogarnac jak bardzo dziecko zmienia zwiazek... Nasz raczej scementowal, ale tarcia tez sa,nbo w konvu zmeczenie sie udziela obojgu...
Zgredzia ja z wielka fascynacja te filmiki o rozwoju w 2, 4 i 6 mc obejrzalam, wczoraj sprawdzalam jak tam moj maly rozwojowo wyglada i troche ma slabsza szyje, mimo codziennych cwiczen. Nie podnosi sie jeszcze tak wysoko jak ten typowy z filmiku. Mam nadzieje ze to jest ok...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Cóż Malenq ja bym chciała się spakować i wyprowadzić z Małą do rodziców. Nie robię tego tylko dlatego że wiem że rodzice mnie odesla do domu bo moje miejsce jest przy mężu... A więcej nie mam gdzie pójść.
Nadal żyje marzeniem że się poprawi, ale noży podbijanych w plecy nie wiem czy da się tak łatwo usunąć...mam nadzieję że u Ciebie coś się zmieni na lepsze, bo wiem że mimo "szczania" to i tak pada na psyche....
Nie rozumiem facetów
A ją nie oglądała i nie zamierzam oglądać żadnych filmików typical or not... Każdy maluch rozwija się w swoim tempie i tyle....
Maniutku po to jesteśmy aby sobie pomagać...a dzieci wynagradzają wszystko, Twoje myśli teraz są typowe dla po porodzie, przypomina sobie jak każda z nam płakała itp. Pamiętasz Kotka swoje początki????
Lara no ją też uwielbiam ciepelko ale nie aż takie...
Znowu nawiedziło mnie Šwiadkowie J. Chyba muszę psy spuszczač.... -
Witam się dziewczęta
Kroko mam nadzieje ze wszystko z czasem się ułoży! Ze faceci wjurwiaja to normalneja w sumie też wolę jak mojego nie ma bo mam spokój
ale jakiś wielkich zgrzytów nie ma.
A aaa tez mam klime tylko przenośna
Mnie to bardziej teściowa wnerwia. No powiem Wam...no muszewleciala wczoraj.mogla zoske pobujac bo akurat spala pod orzechem. To ja w tym upale piekę muffinki czekoladowe z wiśniami bo nic nie miałam do poczestowania. Ładnie podałam z kawusia na tarasie a ona z tekstem ze nie chce bo nie lubi ciemnego ciasta!!!!!!!myślałam że wybuchne!!!!
A wczoraj mieliśmy z mężem rocznicę hmm wiecie co dostałam? Kawał drewna z dedykacją ha dobrze ze chociaż sam strugal
Aaaa i bluzkę tylko szkoda że już mam taką a tyle razy mowie żeby mi ciuchów nie kupował bo gustu to on nie ma
Trzymajcie się w ten upał! !!Malenq, MANIEK, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Maniutku po raz 103 conajmniej przyznaje racje Malenq początki zawsze są trudne. Też wylam prawie non stop chyba hormony bo z czasem przeszło.
Problemy brzuszkowe są straszne tez nosiłam mala na zmianę z mama po 3-4 godziny codziennie i tez miałam chwile zwątpienia. Kochana naprawdę przejdę wszystko i dasz rade
Malenq a myślałam że już jest dobrzeMANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej, u nas tak gorąco w nocy, ze malz poszedł spać do drugiego pokoju. I chyba na czas upałów tam zamieszka. O 3:30 nastąpiła przeprowadzka a my mogłyśmy szaleć po lozku
Kroko, moze jego spakuj, prościej bedziewiadomo,ze i tak nie pójdzie ale moze sie " kapnie" ze coś jest nie tak.
Powodzenia kochana!
Miłego dnia -
nick nieaktualnySmoku my też mamy rocznicę 9ta, boszzżz i mam nadzieję z go q delegację wyślą....
Ech jest dobrze, bo już nożami nie rzucały w siebie , taki kompromis....
I w obronie małża Twojego, to chociaż chęci się liczą...Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejo,
Mój też dziś spał w drugim (nadal śpi) bo gnojek twierdzi, że zasypia może przy TV, to niech se tam śpi.
Mała leży sobie obok i zaraz kupe trza będzie sprzatnac, od kilku dni wali jak stary człowiek z rana
Też slyszalam, że upały do 20.08 ale częściowo mnie to cieszy bo 18go jedziemy nad jezioro więc 3 dni ciepła by się przydały
Dziś też wybieramy się na miejska plażę, ale zobaczymy jak długo, bo mój to by leżał i leżał a chyba nie wie, że jak mała się wkurzy na upał to będzie wrzask -
Smoku, ja ńie ubieram Ani opaski ani czapki, nic (chyba ze wieje i wyciągam ja z wózka to wtedy cieniutka opaskę) jest tak gorąco ze zakładając jej coś na główkę nie miałabym sumienia
Ja wybiorę sie zaraz na Rodos, tak do 12, a potem po 17. -
No właśnie chodzi mi nie w wózku to ostatnio też opaskę zakładam. Bo przeważnie na dworze jest noszona a nie wozona
A pytam bo widziałam Kajtka Kasi na fb golusienkiego i się zaczęłam zastanawiać.
Ej zapomniałam nicka Kaski
Tamka! !!!! Musiałam się cofnąć do 1 posta źle ze mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 08:28
zgredka lubi tę wiadomość
-
Jeśli nie ma mocnego wiatru to nie zakładam wcale
W taki upał to tylko pampers a nawet bez (oczywiście w cieniu)
Ja zakładam cieniutki i przewiewny rampers lub bawełniane bodki, co jakiś czas wyciągam ja z wózka bo plecki ma mokre i główkę -
Hej kobietki
Witam się po wakacjach
Tak się spaliłam, że spać w nocy nie mogęI wiem że to nie zdrowe i że przebarwienia itp, ale nie mogłam się powstrzymać żeby się troszku powylegiwać na plaży
Co ciekawego się działo? Urodził ktoś? Pati chyba teraz się zbiera...
Dziewczynki moje kochane mam prośbę. Biorę udział w konkursie i potrzebuję trochę lajków pod fotką na FB. Moja Gameta organizuje konkurs, w którym można wygrać sesję z maleństwem lub ciążową, trzeba wstawić fotkę z wakacji i ta, która zbierze najwięcej lajków wygra sesjęPLIZZZZZZ lajkujcie
Tu jest link do konkursu: /a moja fotka to oczywiście ten wieloryb na plaży/
https://www.facebook.com/porody.gameta/photos/a.722269501219728.1073741828.718749878238357/823992867714057/?type=1&fref=nf&pnref=storyPati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My sie dzis szykujemy nad jezioro ale nie wiem moze max 2h, myslicie, ze powinnam kupic dla malej wode czy moje mleko prosto z piersi wystarczy tam?
Chce tez kupic taka budke namiocik w decathlonie i basenik pompowany