Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara: no co Ty! Dawaj linki podziele się z Tobą tym co ja robie
Chyba właśnie przyszła mi paczka od Malenqoł yeah
Maniek kup leżał mowie ci moja zawsze walnie kupe na nim
Wow Malenq: czas!! I kostiumik w prezencie, akurat się przyda bo za tydzień jedziemy ma wakacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:30
Malenq lubi tę wiadomość
-
Maniek, przy kolce dziec placze kilka godz.bez przerwy. Reszta, to wzdecia. Tez nieprzyjemne. U nas kolka w najorsYm czasie zdarzyla sie i 2 razy dziennie, a tak to od rana byly wzdecia a kolo 16 kolka i tak do 23-24.... Spboj nosic na samolot, przez rami, nam jeszcze chodzenie po schodach pomagalo na wzdecia,. Cieple oklady, lezenie na brzuchu.....no musisz znalezc wasz sposob....
Jaka ja dzis nieprzytomna....chybamaz bedzie spal na kanapie, bo oprocz Hanki coumkania, to jeszcze jego chrapamie mi spac nie daje...a pokoje goscinne zajete.... -
LaRa wrote:Freja, a czy to sa normy dla określonego wieku, czy dla dorosłych?
Jak psinka?
rozmawiałam z dyzurną lekarką co nas na badania kierowała i powiedziała że morfologia w miare ok ale bilirubina wolno spada i po niedzieli mam sie pokazać w przychodni - dobrze że już będzie nasza lekarka
zalecała odstawienie małego od piersi na 2 dni - wiem że to pomaga, ale na taki u pał się nie odważę -
nick nieaktualnyManiutku ja mam Tiny Love leżaczek do sprzedania jakby co:)
Zgredziu taką miałam nadzieję, że kostiumik się przyda:)
dziewczyny na bazarku Magda_lena88 sprzedaje poduszkę do spania dla kobiet w ciąży (literka C) po zdjęciu wnioskuję że to motherhood i za nią chce chyba 30zl +kw to jest okazja.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:09
-
Kochane Jahoda nie lubi leżaczka tez mam tiny love, kladl ja kilka razy i nie pasi. Nosze ja ma ramieniu najcześciej, czasem na samolot, robię jej rowerek, i masuje ten brzusio ale narazie nic nie pomaga:( poprosiłam męża zeby kupił bobotic może jej dam zamiast espumisanu?
Jejku Beszko podziwiam ze tak dzielnie znosisz kołki Hani, ja po godz zaczynam sama ryczeć z niemocynie przypuszczałam ze takie bóle bedą całe dnie, nie wiem jak wytrzymam 3 czy 4 miesiące
nie dam rady.
Maniek
-
nick nieaktualnyManiutku przeżyjesz kolki/wzdęcia to zaczną się zęby......tak w pocieszeniu....tylko teraz przyszło mi się ponad 8kg kluchę nosiź i tulić jej żal....
dasz radę, nie płacz, głowa do góry, będzie lepiej......
bobotic na moją działał, espumisan nie...więc może i u Was pomoże...MANIEK lubi tę wiadomość
-
Lara: oglądała zmianę pieluchy, daj spokój koleś użył 3 chusteczki do kupy i jeszcze całe ciało niemal nią umyl ją to dwóch do sikalca zuzywam no i gdybym tak wolno to robilam i na bok raz jeden raz drugi to by mi mała sikalca walnela parę razy..
Idę oglądać dalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Lara: oglądała zmianę pieluchy, daj spokój koleś użył 3 chusteczki do kupy i jeszcze całe ciało niemal nią umyl ją to dwóch do sikalca zuzywam no i gdybym tak wolno to robilam i na bok raz jeden raz drugi to by mi mała sikalca walnela parę razy..
Idę oglądać dalej
ja obejrzalam kilka filmikow, natomiast malz przy tym o przewijaniu wymiekl i powiedzial ze to glupoty, zasmiał sie i poszedł do malej
przygotowuje sie do wyjscia, nadal sie pocimy -
Misi@ wrote:a używałyście poduszki do karmienia? nie wiem czy kupić? i jesli tak to jaką?
bardziej sie przydala w ciazyMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Misia ją też miałam do karmienia i dupa, leży w szafie na dnie
Na lezaco najlepiej przy dużym biuscie....
nie wierze, mąż zaczął wiercić pod jednostkę wewnętrzną klimy
No to może skończy do końca upałów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe dziękuje.. dopiero zaczyna wiercić, a jeszcze musi stelaż zrobić na dach do jednostki zewnętrznej i tam przymocować i wówczas przyjedzie jakis pracownik by coś tam zrobić...nie wiem, bo ja tych rzeczy to nie kumam ;p więc trochę czasu zleci, ale lepiej późno niż później