Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:Zgredka współczuje, ja jutro męża wyślę do księdza na ustalenie daty itd.
Jej dziś moje dziecko prawie w ogóle nie śpi i jest nieodkladalna:( w dodatku mimo ze maź w domu i moja mama to obiad musiałam sama zrobić bo oni rozwaleni na kanapie odpoczywają.... Nie komentuje, ja przecież wypoczęta i wyspana jestem.
Pati jak sytuacja u Ciebie ? -
nick nieaktualny
-
Malenq masz św racje. Ja wciąż czekam na szczęśliwe macierzyństwo bo od narodzin wciąż tylko ból i łzy
Będzie inaczej ? Jestem dziś cały dzień z mężem i mama i dziecko wykończyło nasza 3 ... Co będzie jak sama zostanę ... Już sie boje.
Pati trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje ze już Roxi będzie z Toba .Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Malenq masz św racje. Ja wciąż czekam na szczęśliwe macierzyństwo bo od narodzin wciąż tylko ból i łzy
Będzie inaczej ? Jestem dziś cały dzień z mężem i mama i dziecko wykończyło nasza 3 ... Co będzie jak sama zostanę ... Już sie boje.
Pati trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje ze już Roxi będzie z Toba .
Jak zostaniesz sama to nic Cię nie wykończy, a znajdziesz sposób na ten ogarniający chaos, swój sposób i będziesz z tego dumna:-D
Czy będzie lepiej, już jest, a to w jakim natężeniu będziesz zmęczona zależne jest od wielu czynników, ale podobno jak dziecko nie wraca na noc to też rodzic nie śpi hehehe masz małą obok, zmęczenie to normalka, nauczysz się z tym żyć
Tak misia to może być czop..justta lubi tę wiadomość
-
Tak Misia to czop
Malenq już miesiąc mija a ja dalej taka rozmamłana, mam wrażenie ze ciagle trwa ten sam dzień
Ale jak mówisz ze sie ogarnę to będę sie tego trzymać i już.
Idę pod prysznic póki mama ma warte przy małej i może z godz uda mi sie pospaćManiek
-
nick nieaktualny
-
Czy po porodzie poza wypadającymi włosami miałyście jakieś dolegliwości ? Bo mi włosy jeszcze nie wypadają, jeszcze chyba za wcześnie, ale skóra mi schodzi ze stop i to bardzo
Yas, pewnie masz racje łatwo nigdy nie będzie tak zupełnie, ale ja bym tak chciała żeby ja przestało bolec:/ obecnie to jedyna myśl jaka zajmuje moja głowę .Maniek
-
Misi@ wrote:Czy czop moze byc przezroczysty? Na wkladce znalazlam dwie galaretowate grudki, ale przezroczyste, bez krwi. O srednicy ok0,5 cm???
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Maniek, włosy lecą mi niesamowicie ;( najbardziej przeraża mnie gdy co chwile widze je w rączce Ani. Choc często myje jej rączki chusteczkami ;(
Dodatkowo bola mnie biodra, jesli dłużej siedze lub leze to mam zastój, i musze to rozchodzić, boli spojenie po dłuższym spacerze.
Często mam zawroty głowy.
Aha i łamią mi sie strasznie paznokcie (ale nigdy nie miałam twardych) teraz jakoś tak pękają...
Uciekam spać bo padammmmmmm
Spokojnej nocy :* -
nick nieaktualnyManiek na wypadanie włosów za wcześnie, schodzenie skóry stóp wiele styczniówek o tym pisało, łamliwe paznokcie i wychodzące siniaki na skórze, do tego bóle głowy itp, to wszystko hormony .... Z czasem się uspokoją....
Będzie lepiej naprawdę.....będzie ciężko, a szczęśliwie macierzyństwo to po latach się tak myśli....albo po miesiącach...ją JUŻ NIE pamiętam początków małej, jak przez mgłę kokarzę jej płacze dniami i nocami....
Roxy hop hop pokaz Nam się już!!!!! -
Hej, Malenq ja mam wrażenie ze tego nie da sie zapomnieć
Lara sporo masz tych dolegliwości a ortopeda uprzedzał ze będzie bolało Cię to spojenie tez po porodzie ?
Poza wypadaniem włosów ( które zapewne nadejdzie ) bóle głowy i zawroty są do tego uczucie rozbicia
Nicka u nas średnia maź miał warte od 22 do 3 potem ja i teraz czekam aż Jagida zaśnie ale ciagle stęka choć baki były przy karmieniu i teraz chyba kupa poszła ale dalej walczy .... Masakra tak patrzeć jak sie dziecko tak meczy i nie moc mu pomocze wszystkich boli ten jest zdecydowanie najgorszy.
Misia powoli chyba sie zbliżasz do finału tylko daj szanse jeszcze Roxi, może to dziś będzie ten dzień.Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek