Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
Manku, no sie nazbierało troszkę tych dolegliwości
Co do spojenia, przy wypisie mówili ze mam iść to skontrolować do ortopedy, Ale ja sie pytam kiedy?
Najpierw musze iść do ogólnego po skierowanie i dopiero rejestrować sie do orto.
Zapewne przed planowaniem 2 dziecka będę musiała to zrobic.
Obudziłam sie z bólem gardla z jednej stronychyba uderzę zaraz po lody do zamrażalnika.
Zgredzia, fajnie sie bawiciedziecko w domu a Wy na gigancie
powodzenia dzis i czekam ńa fotki
Udanego dnia dziewczynyzgredka lubi tę wiadomość
-
Hej gangsterki
U nas nadal cisza... zaczynam sie martwic bo od 1 wrzesnia Marcel wraca do szkoly I bede musiala go wozic I odbierac... im pozniej Rox sie urodzi, tym gorzej.... aj... masakra jaki z niej uparciuch...
Milego dnia kochane -
Anastazjaaa wrote:Pati a marcelka rodzilas w terminie?
-
Witam się niedzielnie :)wreszcie chłodniej 2 burze wczoraj zaliczylismy
Byliśmy w odwiedzinach w kuzynki mowie Wam jaki ma boski tatuaż na klacie tyle dziergania i zapragnelam powiększyć swoją kolekcję ale to na zimę. A i miała wpaść teściowa ale wiecie no czasu biedna nie miała. A byliśmy na chwile u niej to to wwielki foch ze tak krótko a przed burza chcieliśmy być w domu. Mój mąż mów ze miała przyjechać 'no nie wyrobiłam sie' helol to do kogo pretensje ?!
Pati ehhhh życzę żeby się wreszcie zaczęło! !!
Zgredka gratki wolnego wieczoru
Maniek laski dobrze mówią. Ja tez wylam na początku straszne są początki i stres zmęczenie kolki nowa sytuacja istna rewolucja ale naprawdę z czasem jakoś nauczysz się z tym żyć i to będzie normalkakiedyś jak się budziła myślałam sobie boszzz musiała juz się obudzić a teraz zrywam się niczym króliczek duracella
Pozdrawiamy wszystkie ciotki i maluchy i miłego dnia życzymyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 08:20
Pati Belgia, MANIEK, Yasmin, Malenq lubią tę wiadomość
-
Włosy ponoć wypadają po 3 m-cach mnie oszczędził 3tyg od tygodnia wypadają niestety
My wczoraj z okazji przyjazdu babci i dziadka skoczylismy na clubbing 2 kluby tancowanie, przy okazji znajomego spotkalismy..
Mała nie zdazyla się obudzić
Misia:zbliża się spotkanie z malenstwem
Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ja przepuszcze b. Chetnie Pati
Boje sie tych pierwszych miesiecy. No nic musimy dac rade
Wczoraj byla burza, ale juz zaczyna byc goraco....z kikmy wylecial nam freon, ale moze dzis maz naladuje i bedzie dzialac
MuszE sobie farbe na wlosy nalozyc By przywitac malego godnie
Jutro mam wizyte u kosmetyczki ... A w piatek podcielam wlosy...moje ostatnie spa przed spotkaniem z Antonimmarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Przeraża mnie to co piszecie, ja wiem, że będzie ciężko ale wydaje mi się, że jakoś to będzie. Tyle ludzi ma dzieci to chyba i my damy radę. Ale jak was czytam to zaczynam wątpić
Pati cały czas trzymam kciuki! Roxy ma charakrer
Misi@ hahaha się uśmiałam z tego przywitania godniejednak zostaje Antoni?
Pozdrawiam i miłego dnia życzęMisi@, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDebatowalam z mezem, ale nie daje sie przekonac, bo 8 lat temu juz mielismy miec Antoniego a teraz jest moda na to imie...ech...
A Mari ja jem gorki kiszone od czerwca regularnie, ale sama robie, albo moja mama. Nie jem kupnych bo nie lubie. A przed ciaza uwielbialam kwasne rzeczyi jadlam ogorasy na potege. Do 4 miesiaca mialam jakby kwas w buzi i nic kwasnego i slodkiego nie moglam. Do teraz czekolada jest kwasna. Za to krowki sa pyszne
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Pati jedna z wrzesniowek opisywala, ze jej tesciowa byla po terminie, (ktora ma wyksztalcenie medyczne) byla zla bo ja odeslali ze szpitala, poszla do kawiarni wypila dwa razy ekspresso i wieczorem urodzila ( podobno wzroslo cisnienie i dzieki temu dziecko sie zdecydowalo) ale ile w tym prawdy tego nie wiem;D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 09:47
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Mari: ja nie mam żadnych problemów, poza tymi, które sama sobie zgotowalam typu usypianiu dziecka cyckiem..
Nie wszyscy mają ciężko, są dzieci bez kółek, boli brzuszkow, bez alergii, nie wiadomo jakie Tobie się trafiMisi@, Nieukowa, marissith, LaRa lubią tę wiadomość
-
Smoczku ta faza mi minęła tez już jestem na baczność, jak tylko kwęknie.
Mari nie przerażaj sie każdy ma swoją historie leki i obawy a ze tu większe prawdopodobieństwo znalezienia osoby podobnej to łatwiej jest gdy można sie wyżalić.
Mnie dopadła depresja przez długi i trudny pobyt w szpitalu i brak pomocy w tych monetach.
Nie martw sie na zapasMisi@ lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Mari to bardzo dobra dewiza! Nie ma sie co przejmowac na zapas
ja mialam tak jak ty, zylam ciaza i nie wybiegalam poza porod, a jak sie maly urodzil to jakos samo poszlo z pielegnacja i opieka. Byly dramaty (cyckowe i brzuszkowe) ale to faktycznie szybko odchodzi w niepamiec.
Moje pociazowe dolegliwosci: czasami bole spojenia, giga hemoroid i poki co to tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 10:32
Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
dobry
Mari, jak się urodzi to dojrzejesz w migjuż przy pierwszym wzięciu na ręce zrobisz to lepiej niż ktokolwiek inny, zobaczysz
Maniuś, włosy wypadają około 3 mcy po porodzie i to jest istny wodospad włosów (przerażające). Ale wypaść musi wszystko to co nie wypadło podczas ciąży. A inne dolegliwości? hmmm ja nie mieszczę się w statystykach bo mam tocznia układowego, więc lepiej się nie wypowiadam. nie sądziłam że można w takim stanie żyć, moja mama płacze po kątach i cała rodzina zwozi odżywkimarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny