Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Łącze sie dzis w bolu krzyczących dzieci
Ochhhhh co to był za ryk Omg !
Dzis mała ma 17 tyg. Moze taki prezent mamusi daje
Anaaaa jedz na co tylko masz ochotęAnastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Byłam w lidlu uuuu po ponad miesiącu byłam w sklepie
kupiłam pampersy 2 mini i są super wielkością jak 1 mi pasi:) i jeszcze bodziaki nabyłam i bluzeczki:) ... I nogi mi zaraz w tyłek wejdą .
Moja córka teraz lubi wózek aż tak ze śpi tylko w nim ale tylko gdy jest w ruchu wiec jakbona śpi to ja nie moge i tak nic zrobićto jest lipa:(
Maniek
-
Widzę Lara polubilas 2x post Anastazji
My wrocilysmy z Leska, gdzie trzeba było jechać, żeby kupić cokolwiek do zarcia lepszego (mój wymyślił grilla)
Jeszcze pojechalismy zwiedzić zamek, a w drodze powrotnej mała się rozszalala, zmęczona już byla. Teraz szamie, a potem kapanko -
nick nieaktualny
-
Misia ja próbowałam bo koleżanka bardzo chwaliła ale jakoś nie umiem sie omotać stabilnie i czekam aż Jagoda będzie trzymać głowę sama bo teraz sie boje, ale wiem ze przy kolkach chusta jest dobra bo dziecko jest spolonizowane i blisko mamy:/Maniek
-
MISIA nas Domi juz dzien po wyjsciu ze szpitala siedzial w chuscie u taty. Chusta uspokaja go w oka mgnieniu. Teraz natomiast wkladam go do nosidla bo mi sie motac nie chce ;P
A moj dzisiaj po tych cyrkach z wrzaskami do cycka spi i spi co chwila.
Szukam wlasnie zlobka ale czy bedzie potrzebny to nie wiem bo z praca lipa.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misia u nas prawie wszyscy jak jest giraco noszą w hustach lub nosidelkach takich na szelkach.
Też byłam dziś wlidl i widziałam na promocji za 3 euro staniki dla matek karmiących, korcilo mnie bo taka cena siejuz nie trafi alejednak nie kupiłam, boje się... -
nick nieaktualny
-
Po ciężkim dniu mała usnela (mam nadzieje ze juz snem twardym, nocnym)
Powinnam teraz posprzątać, ale jestem wykończona, pozatym nadal boli mnie Dynka i chce mi sie strasznie spać ;(
Wiecie co dzis usłyszałam?
Byłam na spacerże, siedziałam na "swojej" ławce i w pewnym momencie maluszek sie obudził i zaczęła stękać, wiec wyjęłam ja z wózka i chodziłam. Po czym za moimi plecami głos kobiety: " ojjjjj nie chce babci spać" kuzwa no nie sądziłam ze to do mnie wiec zlalam pytanie, ale gdy sie powtórzyło, ze dziecko nie chce babci spać to nie wytrzymałam i pytam czy ja na babcie wyglądam? A ona mi na to, ze ńigdy nic nie wiadomo bo teraz młode babciami sa!!!!
Nosz fuck
Chyba zmienię ławeczkę bo na tamtej same debile mnie nawiedzajązgredka lubi tę wiadomość
-
No i fiasko wielorazowek... Tak odparzonego tylka to u Radka jeszcze nie widzialam. Ryczy caly wieczor ze go szczypie
a wymienialam tetre w otulaczu z 10 razy jak nie wiecej, co godzina srednio a nawet czesciej... Chyba bedzie maly atopik, bo na domiar zlego jakies uczulenie go dopadlo znowu na buzce. Ech, rodzicielstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:30
-
nick nieaktualnyOj Lara i Neukowa współczuje
Ciężki dzień miałyście ;(
Super, że tyle z Was używalo chust, to będe się Was dopytywać jak bedzie mnei nurtowac jakieś pytanie
A co do główki to słyszałam, ze można usztywnić ją pieluszką. Dziś nawet jakiś filmik widziałam na ten tematBył co prawda malo profesjonalny, ale jak bylam na szkoleniu to doradca też o tym wspomniała.
Ja bym chciała od razu zacząć motać, ale nie wiem czy dam rade...dziś znów próbowałam i mam wrażenie, że strasznie wolno mi to idzie. A co dopiero będzie z dzidziusiem. -
Dobra wypijam swój pierwszy alkohol - szklankę cydru, czyli za ile mogę karmić?
Po połowie już jestem pijana
Po przeczytaniu Was:
Lara: like za baby na ławkach
Nieukowa: biedulek ten TwójWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:44
-
Lara to Ci baba komplement strzeliła:/ niech sie buja
Nieukowi współczuje, jak widać nie można mieć spokoju każdy ma swój krzyż ja mam kołki Ty masz odparzenie , mało pocieszające ale użyje naszego motta - to minie ! Oby szybko .
Jagoda oczywiście zapewniła mi dzień wrażeń i krzyków, przy cycu wrzask i prężenie usnęła dopiero po Windi kąpieli znów cycu i w wózku aaaaaa
Idę spać bo pewnie niedługo pobudkaManiek
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Nie dam rady Was nadrobic ( tylko na szybko ze strony na kolejne skakalam ) za co z gory przepraszam.
U nas po rozpoczeciu roku szkolnego brak systemu, zamieszanie ....chaos no.ale damy rade
Hmmmm tu byl dosc dlugi post komentujacy ostatnie wpisy, ale mi ucielo
Pati, Misia, kciukam
Yes, przytulam mocno. Nawet sobie nie wyobrazam jak teraz cierpisz (nawrot Twojej choroby po ciazy). Kciuki za wizyte Kingi.
Maniek, zapomnialam mamie kropelki przekazac, ale jakby co to moge wyslac.
U nas niestety na kolki nic nie pomagalo. Dzidzius przy kolkach- kolkach a nie wzdeciach, nie chce cycka. Hanka nie jadla prEz wiele godzin. Kolo 23 dopiero zasysyala i zasypiala po zjedzeniu, przy cycku. Teraz tez tak chce...dalej walczymyz nadz.ze smoczka polubi
Nieukowa, moj mlodszy mial mega odparzenia i tez nic nie pomagalo. Niestety raz na jakis czas musialam fioletowa ciecza smarowac tylek. Nawet czasem mu krew z ranki leciala....
H tez szybko ma pupcie odoarzona, ale nie jest tak zle. Czesto zmieniamy i myjemy przy kazdej zmianie pieluchy. Kremem smaruje tylko na noc, bo wtedy rzadziej zmieniam. Aha i nie stosuje zadnych nawlzajacych gowien do przewijania (chyba ze gdzies na miescie jestem)- woda i gazik.
Fakt, mlodszy jest alergikiem i ma atopowe zapalenie skory. Hanka tez sie tak zapowiada
Tutaj pepek tez tylko woda kaza myc juz od wielu lat. Nawet jak sie H babralo i trzeba bylo wypalac, to tez tylko woda myslismy plus porzadne osuszenie. Przez pare dni masc z antybiotykiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 23:01
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ehhhh Malenq, poczułam sie staro w wieku 31 lat
a zawsze myślałam, ze wyglądam młodo, no ale cóż.... Baba sprowadziła mnie na ziemie
Dobranoc dziewczynki, obyśmy wypoczęły przed kolejnym dniem walki