Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻe względu na stres. Najpierw okazało się,że mąż ma kiepskie wyniki . plemniki w 100% wadliwe. Potem akcja z ZD , serduszkiem i moje schorzenie...boje się poprostu. Ale tak nnaprawdę to się jeszcze okaże. Może Antos będzie zdrów jak ryba i zmieniły zdanie
Jak naradzie próbuje myśleć pozytywnie. I czekam na czwartkowa wizyte i informacje od mojego giną co mi tam w szpitalu wygmerali znowu ;p bo od lekarzy nic sięnie mmogłam dowiedzieć to co wiem to uslyszane podczas mojego badania w czasie ich rozmowy że soba.. Całyczas mi mmówili, że później mi poinformuja. Ale kiedy później. Jak będą wyniki. Tylko one maja być 2.09 i wówczas mam dzwonić. I to tyle na temat komunikacji lekarz-pacjent. -
Malenq, nocne pytanko do ciebie:
Czy w wielorazówce dziecku nie uszkadza się kręgosłup? Jak włożyłam wkłąd w otulacz, to na pupie takie to wszystko duże się wydaje. Nie ma to jakiegoś wpływu na plecy malca? Nie jest niewygodne na dłuższą metę?
Ps. Mam onesize Milovii i zapowiada się sympatycznie.
-
Nieukowa: choć mnie nie pytasz ;p też się nad tym zastanawiałam ale bardziej nie nad kośćmi a skórą czy jej nie gniecie bo zawsze ślad, z drugiej strony jak słabiej zapne, siku wylatuje plecami.. Może nie że niewygodne, ale u mnie przy otulaczu węglowym to wydaje mi się, że jest w tym gorąco strasznie. Milovia super, też chciałam, ale ceny mnie nieco odstraszyly, miałam kupić taki cool w łowicki wzór, ale odlozylam zakup na później..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 23:07
-
nick nieaktualnyNie nie szkodzi na kręgosłup, a w dysplazji zalecają wręcz wielopieluchowanie...
Dzieciaki nie odczuwają tego "odwłoku" i wcale nie jest on ciężki....
Nasze oczy robią nam psiukusa i nam się wydaje że to bardzo niewygodne....
A co do odcisków to normalne są jak schodzą po zdjęciu pieluchy....
Moja mała już kilka miesięcy na wielorazówkach i Heli mały też i dzieciaki maja się świetnie hehehe
Dzień dobry,
Misi@, Pati jak tam????justta, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja nadal w dwupaku I nie zapowiada sie na zmiane sytuacji wiec opcja gina chyba bedzie. W czwartek na wywolanie. Tylko szkoda, ze tak pozno bo dopoero na 19 mamy sie stawic z calym ekwipunkiem. Ja wczoraj zaplanowalam obiady do konca nastepnego tygodnia dla Natalii, dzis jade z lista na zakupy. Marcelowi naszykowalam komplety ubran na czas kiedy bede w szpitalu. Wiec mysle, ze jestem gotowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam chyba 7 pieluch i otulaczy (3 i 4) ja wolę otulacze a nie pieluchy z kieszonka. Ja kupowałam na allegro, z firmy babyland i bambams czy coś w tym stylu wkładów mam 12 ale może lepiej ze 20 mieć, mam wkład węglowojakis taki szary, bo inne są białe
-
Ja uzywam tetry i otulacza. Podobno wklady sie zuzywaja i zaczynaja walic srechlizna po jakims czasie (?). A tetra tania, wielofunkcyjna, latwa do prania
Tetra to byla z poczatku koniecznosc bo malymwciaz ten tylek sobie odparza. I doszlismy z mezem do wniosku ze nie ma z tym tragedii- i tak sporo pierzemy bo maly ulewa, wiec wsad dodatkowo co 2-3 dni nie bedzie az tak klopotliwy.
Mari ja kupilam na razie jeden otulaczek, jeszcze by sie ze 3 przydaly, z tym ze ja po prostu jak otulacz jest w praniu to w samej tetrze Radka trzymam, spietej snappim. Malo dekoracyjne, ale funkcje spelnia
Misia a chociaz fajny ten sen?
Mozemy sie kiedys wybrac z maluchami na spacer jak urodzisz
Pati do czwartku jeszcze sporo czasu! A nuz...
Ale mnie wqrwiaja ludzie z olx. Wystawilam w.idealnym stanie komode z ikei za pol ceny z opcja negocjacji. I dzwonia barany non stop, czy zejde z ceny jeszcze o polowe, albo w ogole oddam za darmo to oni laskawie przyjada odebrac ode mnie z wioski. Jedna babe to autentycznie opieprzylam ze moze jeszcze gratis doloze druga! Wiara to ma pomysly -
hej misie
kurde ale mi się nic nie chce
boję się tego ze Misia tak strasznie przyspieszyła, małż działa, więc może zdążymy ... ech ale boję się że nie doczekam terminu
Nieukowa- ludzie to by jeszcze chcieli żebyś im przywiozła i zapłaciła ze wezmąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 10:34
-
Nieukowa: nas kiedys prosili zebysmy im zawiezli a jedni przyjechali i z fochem ze mamy pomagac znosic a moj mial akurat skrecona noge wiec targalam
Ja rzadko uzywam wiec jeszcze nie stechlo nic ale bede miec na uwadzei nad snapim pomysle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej u mnie się uspokoiło. ale dziś nic nie robię za bardzo, bo chcę do tego czwartku wytrwać
Mari fajne zakupy.
Dziewczyny podziwiam za wielorazowe pieluchy
Neukowa, nie pamiętam, wiem, że mi sie śniłaśw nocy jeszcze pamiętałam, a rano tylko to, że byłaś w moim snie
marissith, Anastazjaaa lubią tę wiadomość