Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj moj maly DOmi dzisiaj cos w zlym humorze. Czy to jest to slawne odrzucenie piersi jesli dziecko sie drze jak opetane kiedy sie je chce nakarmic? Takiego numeru mi nie moze zrobic bo co on bedzie jadl jak butli tez nei chce?
Ale si ewkurzylam wczoraj. W piatek upatrzylam sobei super bikini w triumphie. Nie kupilam bo za drogie ale w niedziele stwierdzilam ze jednak kupie. Poszlam wcuoraj a tam puste regaly! Nie ze ktos wykupil tylko poprostu juz sezon zamkneli i bikini schowali
-
nick nieaktualny
-
Mari- to ponoć nie zależy od naszych wielkości, tak mi mówił lekarz, jakby zależało to miałabym wskazanie na cesarkę z powodu wielkości dziecka
kurde ale mnie oblewają poty jakieś , gorąco mi jak nie wiem co , mała mnie tłucze w podwozie i w pęcherz, ale dziś się już tak nie rozpychaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:43
-
dzień dobry
szukam rehabilitacji wzroku dla Kingi ale to piekło jest jakieś. nie pozostało mi nic tylko siedzieć, wyć i czekać na miesięczne terminy kserokopii kartotek, orzeczeń i badań żeby spróbować w ogóle umówić termin oczekiwania na rehabilitację (co aktualnie czynię, z naciskiem na siedzieć i wyć)
misiu, raczej bym teraz już bohaterki nie strugała i latała co chwila na położnictwo po tym jak rodziłam chodząc po ikei narzekając że coś się dziś kiepsko czuję. do szpitala trafiłam przypadkiem z ciekawości co to jest ktg, z 4cm rozwarciem zaskoczona że zostać mi na oddziale każąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:01
-
nick nieaktualnyYas wiem, najważniejsze jest dzidzia. Ale dziś jest naprawde lepiej niz wczoraj. W toalecie byłam tylko dwa razy. Siedzę sobie przed kompem dziś i wybieram firanki ;p
Ech a mnie teściowa wkurzyła ja jej mówie, że nie chce by do mnie codziennie przychodziła po narodzinach małego, a ona , że przyjedzie i koniec.Będzie brać małego na spacer a ja wówczas będe mogła sobie sprzątać i gotować...normalnie nerw taki...spacery to najprzyjemniejsza cześć to ona jak chce pomóc to niech mi ugotuje a ja na spacerku się będe relaksować....ona chyba nie słyszy co ja do niej mówie, kompletnie. I cały czas, że mam się nie bać porodu. To jej mówie, że się nie boje, a ona swoje i te opowiesci...bardziej się zestresowałam niż przed rozmową tym wszystkim.
I ja jej nie pozwole by była u mnie codziennie. bede jej to powtarzać, aż zrozumie!
Yas ja może poszukam materiałów z podyplomówki odnośnie wzroku i może coś Ci się przyda, to prześlę tobie na maila.
Tylko podaj mi proszę namiar.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYas a jak masz poczte na gmailu to udostepnie Tobie cały folder ze wspomagania wczesnego rozwoju dzieci z słabowidzących i niewidomych.
przepraszam, że poprzedni post jest niestylistyczny, ale jak się zdenerwuje to dla podkreślenia zawsze przedstawiam wyrazy. Nie wiem dlaczego tak robię, ale tak mam ;pYasmin lubi tę wiadomość
-
Witam. Misia Ty sie teściowa teraz nie stresuj urodzie zdrowego Antka wrócisz do domu wyłączysz tel i zamkniesz drzwi i tyle. Ja tak zrobiłam, tel odbierał maź i mówił ze przez pierwszy tydz nie przyjmujemy nikogo bo potrzebujemy mieć czas dla siebie. Nikt sie nie obraził .
Psotka moja Jagoda dziś ma to samo najpierw krzyk bo głodna po 2-3 min zaczęła sie prężyć i trzymając cyc w buzi wykrzywiać głowa i płakać dzięki czemu znów brodawki strasznie mnie bolą. Teraz moja mamacwxiela ja na spacer a ja zrobiłam obiad i upiekłam biszkopt i zaraz idę spać bo dziś od 3 było już niefajnie a moja córka nieodkladalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:20
Maniek
-
Yas współczuje tej męki z umawianiem sie do lekarzy itd. Tem system jest nienormalny, a ludzie często bezduszni. Mam nadzieje ze jednak szybko cis znajdziesz.
Pati może do czwartku wszystko sie już samo rozwiąże ... Tego Ci życzęPati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyManieczku Wiem, że masz rację. Maż się ze mnie śmieje, ale wiem, że jest po mojej stronie. I w razie czego powie mamie. Tylko on jak jej powie, to się obrazi, bo on mówi prosto z mostu i się nią nie przejmuje, a mnie jest głupio,bo to w sumie jego mama.
Ech Manieczku mam nadzieję, że Jagódką szybko wszystko się ustabilizuje.
Załuje, że swojej mamy nie mam przy sobie, jakoś inaczej niż z teściową
-
Misia: ja bym oddala spacery w ciemno, niech ida a Ty relaks, nawet robienie obiadu bedzie Cie relaksowac, beda takie momenty
My juz nad Solina, dobrze ze wzielam ryz i jablka to obiady mam zapewnione, bo tu sa dwa sklepy. Mala tylko raz dostala szalu na glod, a poza tym przez 300 km byla grzeczna.
Ale jechalismy przez taka trase ze miejscami bylo szerokosci na jeden samochod, a raz nawet przez.drewniany kolebiacy sie mostek..
Wracamy oczywiscid inna trasa
Mari: batdzo dobre rozmiary. Na poczatek najlepiej miec 62 i pare rzeczy 56, moja jako mikrus nosila 56 przez ponad 3 miechyNieukowa, marissith, Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
Witam się po pracy,
Misia jak czytam o tej twojej tesciowei spacerkach to cieszę się że moja mieszka 900 km ode mnie
Przyslali mi dziś kartę ciąży jupiiii przeszczesliwa jestem, taka mała rzecz a cieszyMisi@, konwalianka, marissith, Arienna, Pati Belgia, Anuśka, Malenq, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna gratuluje :)Teraz masz czarno na białym, że fasolka wykiełkowała
Ja ostatnio zajadam sie krówkami. Inne słodycze nie bardzo mi smakują, ale Krówki wedlowskie mniam...
Zastanawiam się czy na kolację nie zrobić sobie budyniu z jeżynami z ogródka moich rodziców :)ale chyba same jeżyny bym zjadłaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny