Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa: zmieniła avatar i ja się lapie na tym, że myślę "co to za nową baba tu wlazi" a jesteś jedną z moich ulubienic, więc uważaj z takimi nagłymi niezapowiedzianymi zmianami ;p
Ja kiedyś zadzwonilam na police jak chlop wyloil pod sklepem te małą buteleczke wódki i zaraz w samochód wsiadł, acz miałam potem dziwne wyrzuty, to chyba polskie takie.
Niestety nie można podwiazywac niczego, a szkoda.. -
Lol
Zgredka sama sie na tym lapie ze czytam swoje posty bo nie kojarze ze to moj wlasny avatar
Jakos poprzedni mi sie znudzil a Radek tak ladnie rąsie wystawił
Mnie wkurza to, ze tyle jest gadania o zyciu nienarodzonym, ale nikt nie wpadnie, zeby zamiast awantury o in vitro przejrzec prawo pod katem talich patologii i zrobic cos naprawde pokazujacego troske o rodzace sie dzieci. A nie kuzwa, za przeproszeniem, bulwers o zarodki. -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:
Mnie wkurza to, ze tyle jest gadania o zyciu nienarodzonym, ale nikt nie wpadnie, zeby zamiast awantury o in vitro przejrzec prawo pod katem talich patologii i zrobic cos naprawde pokazujacego troske o rodzace sie dzieci. A nie kuzwa, za przeproszeniem, bulwers o zarodki.przecież to taki hajlajf
-
Nieukowa dobra jesteś
Nie komentuje naszego prawa ani ustawodawcy bo szkoda słów. Szkoda mi tylko ludzi którym sady dzieci zabierają bo są biedni a patolom pijącym alko zostawia sie te bezbronne kruszynki.
Mama zabrała Jagodę na spacer, pomagałam jej znieść wózek i Jagida sie rozdarla i co? ... Usiadłam na schodach na klatce centralnie przy wejscu i musiałam dać cyca:) na szczęście nikt nie wchodził ani nie wychodziłmiałam iść spać ale nie umiem na zawołanie:/ już odkurzalam pomykam podłogi teraz słucham muzy i chyba zaraz wyjdę do nich ...
Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Zgredko, Twoja mała jest niezniszczalna, mówiłaś
Ja właśnie zjadłam troszkę fasolki szparagowej, mam nadzieje ze tez nic małej nie bedzie.
Powiedz, gdzie jedziecie na wakacje? -
Nad Soline, z uwagi na odległość dalej mogłoby być za daleko
Już wydrukowalam informacje o miejscach, które będziemy zwiedzać.
Mała prawie spakowane, zostało spakowanie mnie i chłopa
O w polityce nazwali rodzące starsze panie"gieriatrycznymi pierworodkami"Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 19:27
Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny czy skurcze porodowe są bardzo bolesne? bo ja mam co 7 minut, ale sa takie raczej mało bolesne. To pewnie przepowiadające, prawda?
to bardziej takie stawianie macicy i mały ból...do tego mały szarżuje, więc może on to powoduje. boli trochę w kroczu i w odcinku lędzwiowym, ale malutko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 19:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Misia masz wysoki próg bólu???ją mam i dlatego w dzień kiedy zaczęłam rodzić, pieklam sernik, sprzatalam itp, bo dla mnie te skurcze to takie stawanie macicy trochę bolesniejsze niż zwykle były....więc bądź czujna:-D
Tylko mały jak nigdy tak mi sie wygina i buszuje, że może dlatego tak się macica stawia...no nic zobaczymy...już we wtorek pojechalam na IP, ale wówczas miałam mocniejsze bóle i nic z tego. Wczoraj jeden ten krzyżowy a dziś trochę kręgosłup i trochę podbrzuszę.
jej mój mały chyba mi zaraz wyskoczy tak wyciąga rączki, nóżki i wypycha pupęmarissith lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Wrocilam. Skurczy brak. W czwartek o 19 mamy sie stawic z rzeczami I zrobia masaz szyjki I przebija pecherz jak do rana nic sie nie ruszy to oksytocyca. Gin powiedzial, ze w piatek mala musi sie urodzic. Jesli nie ruszy po tym wszystkim to cc....
a Roxy wreszcie powitała rodziców i e-ciotki
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny