X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka my nie msikalismy na kikut. Dopiero jal sie ranka zababrala to przemywalismy szpatulka nasaczona octemiseptem.
    Mi sie sprawdzil tez np. jak sobie ucho zakazilam od nowevo kolczyka :P

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: zmieniła avatar i ja się lapie na tym, że myślę "co to za nową baba tu wlazi" a jesteś jedną z moich ulubienic, więc uważaj z takimi nagłymi niezapowiedzianymi zmianami ;p

Ja kiedyś zadzwonilam na police jak chlop wyloil pod sklepem te małą buteleczke wódki i zaraz w samochód wsiadł, acz miałam potem dziwne wyrzuty, to chyba polskie takie.

Niestety nie można podwiazywac niczego, a szkoda..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lol :P Zgredka sama sie na tym lapie ze czytam swoje posty bo nie kojarze ze to moj wlasny avatar :P
    Jakos poprzedni mi sie znudzil a Radek tak ladnie rąsie wystawił :)

Mnie wkurza to, ze tyle jest gadania o zyciu nienarodzonym, ale nikt nie wpadnie, zeby zamiast awantury o in vitro przejrzec prawo pod katem talich patologii i zrobic cos naprawde pokazujacego troske o rodzace sie dzieci. A nie kuzwa, za przeproszeniem, bulwers o zarodki.

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

Mnie wkurza to, ze tyle jest gadania o zyciu nienarodzonym, ale nikt nie wpadnie, zeby zamiast awantury o in vitro przejrzec prawo pod katem talich patologii i zrobic cos naprawde pokazujacego troske o rodzace sie dzieci. A nie kuzwa, za przeproszeniem, bulwers o zarodki.
    Tak, a później przeciwnicy in vitro krzyczą, żeby adoptować te biedne dzieciaczki z domów dziecka. Niech sami adoptują dziecko z FAS :( przecież to taki hajlajf

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa dobra jesteś:)
    Nie komentuje naszego prawa ani ustawodawcy bo szkoda słów. Szkoda mi tylko ludzi którym sady dzieci zabierają bo są biedni a patolom pijącym alko zostawia sie te bezbronne kruszynki.

Mama zabrała Jagodę na spacer, pomagałam jej znieść wózek i Jagida sie rozdarla i co? ... Usiadłam na schodach na klatce centralnie przy wejscu i musiałam dać cyca:) na szczęście nikt nie wchodził ani nie wychodził:) miałam iść spać ale nie umiem na zawołanie:/ już odkurzalam pomykam podłogi teraz słucham muzy i chyba zaraz wyjdę do nich ...

Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuuuu niedobrze mi, a jak małą też rozboli brzuszek?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, Twoja mała jest niezniszczalna, mówiłaś :)
    Ja właśnie zjadłam troszkę fasolki szparagowej, mam nadzieje ze tez nic małej nie bedzie.
    Powiedz, gdzie jedziecie na wakacje?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nad Soline, z uwagi na odległość dalej mogłoby być za daleko
    Już wydrukowalam informacje o miejscach, które będziemy zwiedzać.
    Mała prawie spakowane, zostało spakowanie mnie i chłopa

O w polityce nazwali rodzące starsze panie"gieriatrycznymi pierworodkami"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 19:27

Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy skurcze porodowe są bardzo bolesne? bo ja mam co 7 minut, ale sa takie raczej mało bolesne. To pewnie przepowiadające, prawda?
    to bardziej takie stawianie macicy i mały ból...do tego mały szarżuje, więc może on to powoduje. boli trochę w kroczu i w odcinku lędzwiowym, ale malutko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 19:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia masz wysoki próg bólu???ją mam i dlatego w dzień kiedy zaczęłam rodzić, pieklam sernik, sprzatalam itp, bo dla mnie te skurcze to takie stawanie macicy trochę bolesniejsze niż zwykle były....więc bądź czujna:-D

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Misia masz wysoki próg bólu???ją mam i dlatego w dzień kiedy zaczęłam rodzić, pieklam sernik, sprzatalam itp, bo dla mnie te skurcze to takie stawanie macicy trochę bolesniejsze niż zwykle były....więc bądź czujna:-D
    hehe no mam podobnie dziś :)

Tylko mały jak nigdy tak mi sie wygina i buszuje, że może dlatego tak się macica stawia...no nic zobaczymy...już we wtorek pojechalam na IP, ale wówczas miałam mocniejsze bóle i nic z tego. Wczoraj jeden ten krzyżowy a dziś trochę kręgosłup i trochę podbrzuszę.
    jej mój mały chyba mi zaraz wyskoczy tak wyciąga rączki, nóżki i wypycha pupę :D

marissith lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Wrocilam. Skurczy brak. W czwartek o 19 mamy sie stawic z rzeczami I zrobia masaz szyjki I przebija pecherz jak do rana nic sie nie ruszy to oksytocyca. Gin powiedzial, ze w piatek mala musi sie urodzic. Jesli nie ruszy po tym wszystkim to cc....
    Pati trzymam kciuki zeby do czwartku było już po :) a Roxy wreszcie powitała rodziców i e-ciotki

Pati Belgia lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    dziewczyny czy skurcze porodowe są bardzo bolesne?

Hehe ale pytanie. Jak dla mnie to ten bol to jakis kosmos. Po tym to juz nic nie boli hehe.

Misi@ lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uznalam moje środowe skurcze za przepowiadajace a w czwartek urodziłam ;p

Misi@, Malenq lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... Zalezy jak dla kogo... Ja wspominalam juz, ze u mnie gorsze id skurczy macicy byly skurcze lydek podczas porodu ;P

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam kolację i znów odwiedziła toaletę...ciekawe co się wydarzy;) chciałabym rodzić pod koniec miesiąca, ale mogę sobie chcieć ;)
    Chyba nie zasne z tych emocji dziś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:17

• zgredka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia: w sumie to już 37 tydzień ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie tak, ale ją tam chyba lubię być w ciąży ;D i tak mi trochę szkoda, że już po bo raczej na drugie się nie zdecydujemy ;/

• zgredka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    A czemu?
    Podpinam sie pod pytanie...??????????????????????

‹‹ 1102 1103 1104 1105 1106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ