X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara a ile ty masz lat :D?

NIEUKOWA biedny Radzio :(

Domi spi. Znowu niemyty smrodek. Ostatni raz chyba w piatek go mylismy i to pod prysznicem hehe.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, 31 :)
    Ania tez nie była dzis myta, ale tylko dzis (od piątku to by brudem zarosła)

Dobra, uciekam... Pa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 23:03

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć lara ale wredna baba

Nieukowa, współczuję bardzo.. Mój Tymek to Azs-owiec i alergik.. Wiele wycierpał.. Jest na fb grupa dla AZS i alergii, jeśli chcesz to Cię zaprosze

Patryk dziś urządził sobie nocna zabawę, od 2 do 4 także tego..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ją też 31 i walnęłabym tego babsztyle między oczy, za babcię..wiem że wyglądem słabo, no ale Ty cudmiód malina jesteś i dlatego daleko Ci do babci....

Dzień bry....

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzieki Malenq :* jak zrzucę ze 20 kg to będę cud malinka :) hahaha
    Zawsze sądziłam, ze mam młodsza twarz niz faktyczny wiek, ale chyba jednak nie. Dobra juz sie nie nakręcam, choc zdziwiona jestem nadal.
    Co u Kosi?

Dziecko obudziło sie z uśmiechem od ucha do ucha, teraz piszczy z babcia, mam nadzieje, ze humor bedzie sie jej trzymał cały dzien bo mam plan na zakupy, a wtedy dobrze by było gdyby dała sie pokazać ludziom jako grzeczne dzieciątko :)
    Ale to moj plan hihi

Miłego dnia

Pati?
    Misi@?

Malenq lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Na necie i w ksiazkach stoi ze dzieci w wieku 4miesiecy powinny juz przesypiac wiekszosc nocy z 2-3 pobudkami na karmienie a Domi jak w zegarku budzi sie co 1,5h :(. Jestem padnieta.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana!!!! Wzywam Cie na dywanik!!!

Co to za mierzenie tempki? Po co? Nie masz wpływu juz na nic! Po co sie denerwujesz i nakręcasz?
    Jak urodzisz to Cie kopne w doopsko, bo ciężarnych sie nie bije :)
    Także ten.....

Nieukowa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, nie czytaj tego! Tylko się zdolujesz.. Mój Tymek się tak budził przez półtora roku! Patryk spał pięknie do 4 m-ca z jedną pobudka.. A teraz co 2h

beszka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za wsparcie dziewczyny- na razie bede smarowac dupsko, wietrzyc (dobrze ze urodzil sie w lecie) no i obserwowac te zmiany. Poki co nie ma tragedii, troche sucha slorka przynstopkach i wyprysk na twarzy ktory juz.nial zszedl. Jak sie poglebi, to czeka nas jazda po lekarzach.

Anastazjaaa!!! Bez schiz plz! Bedzie co ma.byc! Ja tez schizowalam i kazda dziewczyna ktora miala problemy takie jak ty. Ale trzeba wziac gleboki wdech i liczyc dni :)

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Czy ja jestem tutaj najstarsza? ;) 33....

Helen, jestes? Odezwij sie....potrzebuje porady nt.organizacji rano bo u nas masakra a maz na 9 jezdzi. Co to bedzie jak zacznie na 7 :( no i wczoraj o 22 przygotywowalam obiad na dzisiaj.....ja sie musze wziac do robity no ;)

My nie mozemy Hanki na macie zostawiac czy w ogole gdziekolwiek samej, gdy mlodszy syn jest w domu, bo ja gniecie i sciska i pod osi. Dzis ja podniosl troszke do gory i puscil na mate :( takze Hanka wiekszosc dnia nie schodzi z rak.....

U nas dzis 3 dzien pieknej pogody :) jestem z Hanka na dworze, bo podobnie jak MANKA mala, H spi tylko w wozku i to trzeba caly czas jezdzic (Maniek moje wszystkie dzieci tak mialy, predzej czy pozniej zaczna spac w domku...zobaczysz), to az milo posiedziec :)

Milego dnia wszystkim :)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, Lara może babol ślepy i tak strzeliła głupio bez namysłu wiesz jak jest. Najważniejsze jak Ty sie czujesz a nie co mówi jakaś obca baba. A może była chora psychicznie!

Malenq tak odbijam zawsze, beka jak stary chłop potem trzeba często dokarmić i znów odbijam a i tak jeszcze czasem ulewa. Dziś miałam inny system wstawałam wcześniej i taka jeszcze śpiąca przystawiając zeby nie jadła tak łapczywie jak zwykle i faktycznie jest spokojniejsza... No chyba ze to zbieg okoliczności.
    Beszko nic sie nie stało, co do jedzenia to moja nie odmawia raczej ona płacze i sie pręży ale buzie otwiera do cyca i jak zabieram bo mnie ciągnie to sie złości, muszę ja uspokoić odbić i znów przystawiam.

Bardzo wam współczuje tych odparzeń, ja smaruje bepaptenem przy każdej zmianie pieluszki. Oczywiście najpierw przemywam wacikiem z woda i narazie jest ok. Oby szybko sie zagoiło.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko póki jest ciepło to ja moge spacerować - kondycje sobie wyrobie :) tylko sie boje co będzie jak jesień i zima przyjdzie:( mam nadzieje ze do tego czasu lepiej sie dogadamy co do wypoczynku :/

beszka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, my wkladamy ubrania przeciwdeszczowe i chodzimy. U nas wiekszkosc czasu pada, wiec nie mamy wyjscia. Moj maz czesto siedzi z H kolo domu. Mamy przy wejsciu zadaszenie (taras na gorze dosc spory) a na dole kamyki, po ktorych H lubi jezdzic. Tam maz ja czesto wozi, siedzac na krzesle i ogladajac cos na ipadzie ;) mala spi a ten sie nie meczy. Mowi ze na zime chyba grzejnik zamontuje ;) oby sie malej odmienilo, bo za rok robimy tu taras z desek i kamieni nie bedzie, wiec trzeba bedzie chodzic non stop. Chloocy, gdy mieli 6-8 mies. Zaczeli ladnie spac w domku. 2 drzemki po 2 godz.

Mloda w wanience sie nie miesci. Chyba w wannie bedziemy sie kapac, tylko mamy okropna wanne, bo z jacuzzi i z obudowa dookola (scianki i drzwi) wiec ciezko mala trzymac i myc. Rehabilitantka nam cos takiego polecila http://babyswimmer.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6&virtuemart_category_id=1&Itemid=211

Chcielismy kupic bedac w PL ale wyprzedane. Moze we wrzesniu uda sie zakupic

Jeszcze basenik chce kupic z kuleczkami i zastanawiam sie nad babycookiem. Ma ktoras?
    My mamy urzadzenie do gotowanai na parze, ale oni duze jest. Nie bedzie mi sie chcialo wyciagac tego tylko dla Hanki...sama nie wiem, bo nie jest to maly wydatek...

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :-)

Lara, Malenq 25 sierpnia ja tez dolacze do grona 31 lat :-)

U mnie cisza I nie licze, ze sie rozkreci przed jutre.. czeka mnie wiec przebicie pecherza plodowego I pewnie masaz szyjki. Mam nadzieje tylko, ze unikne oksytocyny.... jitro musze spac caly dzien. Na 19 do szpitala...

Milego dnia kochane :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś ciężką noc, może dlatego, że inny pokój inne oświetlenie, mała budziła się z 4 razy, a zazwyczaj to max 2 ;(
    Jestem zmęczona, zamierzam spać nad jeziorem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie

- ja dziś obolała jeszcze bardziej, chodzić nie umiem rypie mnie kręgosłup ... wszyscy mówią że wymioty, ze bóle porodowe, że pęknięcia a nikt nie mówi w necie że końcówka ciąży boli z powodu obciążenia mięśni i stawów ..,. no cóż :P

dostałam od koleżanki stojak pod wanienkę i przewijak na łóżeczko :)

jeszcze ze dwa wypady do sklepów i będziemy mieć chyba komplet, zaczyna się powoli wszystko układać :)

kabina w łazience już stoi, dziś małż będzie podwieszał sufit a piątek sobota i niedziela będzie malować :) a potem już będziemy przestawiać meble (oczywiście ja będę tylko pokazywać co gdzie :P ), rozpakowywać rzeczy dla małej i możemy odliczać :)

jutro mam konsultację u pani gin - prywatnie, zobaczymy co powie ... hehe oby się nie okazał że mała będzie szybciej bo jak tak to będzie świr paleta z przygotowaniami :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 10:13

Nieukowa, zgredka lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari będzie dobrze ja jutro też mam wizytę i innej opcji nie ma. Gratuluje kabiny :)

Pati kciukm by się rozkręciło
    Zgredko biedaku,mam nadzieję, że uda się Tobie odespac nockę.

Miłego dnia kochane :)

Arienna, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    u mnie we wrześniu stuknie 30 :D

Ari, Misia trzymam kciuki za wasze wizyty :)
    Pati no i za Ciebie i Roxi też, uparta malutka, jak się pchała przed czasem to zatrzymali, to ona już nie zamierza wychodzić :P

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ARI super ze wszystko sie uklada :)

KONWI - to mnie pocieszylas ;), 1,5 roku mowisz ;)

BESZKO - fajny ten babycooker

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari supernze wszystko ruszylo z kopyta!

Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja druga sasiadka jest w ciazy :) ale bedzie gang na dzielni, teraz sa 3 chlopaki, na dniach rodzi sie dziewczynka i teraz kolejny brzuszek :)

Zlej matki ciag dalszy: udalo mi sie przerazic moje dziecko az sie panicznie splakalo. Mam strasznie donosne kichanie. Zakrecilo mnie jak sie nad malym pochylalam... Atak paniki mial taki, ze z 5 min uspokajalam :/ ciekawe jak mam w takim razie cicho kichac...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 1106 1107 1108 1109 1110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ