Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć lara ale wredna baba
Nieukowa, współczuję bardzo.. Mój Tymek to Azs-owiec i alergik.. Wiele wycierpał.. Jest na fb grupa dla AZS i alergii, jeśli chcesz to Cię zaprosze
Patryk dziś urządził sobie nocna zabawę, od 2 do 4 także tego.. -
nick nieaktualny
-
Hej, dzieki Malenq :* jak zrzucę ze 20 kg to będę cud malinka
hahaha
Zawsze sądziłam, ze mam młodsza twarz niz faktyczny wiek, ale chyba jednak nie. Dobra juz sie nie nakręcam, choc zdziwiona jestem nadal.
Co u Kosi?
Dziecko obudziło sie z uśmiechem od ucha do ucha, teraz piszczy z babcia, mam nadzieje, ze humor bedzie sie jej trzymał cały dzien bo mam plan na zakupy, a wtedy dobrze by było gdyby dała sie pokazać ludziom jako grzeczne dzieciątko
Ale to moj plan hihi
Miłego dnia
Pati?
Misi@?Malenq lubi tę wiadomość
-
Ana!!!! Wzywam Cie na dywanik!!!
Co to za mierzenie tempki? Po co? Nie masz wpływu juz na nic! Po co sie denerwujesz i nakręcasz?
Jak urodzisz to Cie kopne w doopsko, bo ciężarnych sie nie bije
Także ten.....Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Dzieki za wsparcie dziewczyny- na razie bede smarowac dupsko, wietrzyc (dobrze ze urodzil sie w lecie) no i obserwowac te zmiany. Poki co nie ma tragedii, troche sucha slorka przynstopkach i wyprysk na twarzy ktory juz.nial zszedl. Jak sie poglebi, to czeka nas jazda po lekarzach.
Anastazjaaa!!! Bez schiz plz! Bedzie co ma.byc! Ja tez schizowalam i kazda dziewczyna ktora miala problemy takie jak ty. Ale trzeba wziac gleboki wdech i liczyc dni -
Dzien dobry
Czy ja jestem tutaj najstarsza?33....
Helen, jestes? Odezwij sie....potrzebuje porady nt.organizacji rano bo u nas masakra a maz na 9 jezdzi. Co to bedzie jak zacznie na 7no i wczoraj o 22 przygotywowalam obiad na dzisiaj.....ja sie musze wziac do robity no
My nie mozemy Hanki na macie zostawiac czy w ogole gdziekolwiek samej, gdy mlodszy syn jest w domu, bo ja gniecie i sciska i pod osi. Dzis ja podniosl troszke do gory i puscil na matetakze Hanka wiekszosc dnia nie schodzi z rak.....
U nas dzis 3 dzien pieknej pogodyjestem z Hanka na dworze, bo podobnie jak MANKA mala, H spi tylko w wozku i to trzeba caly czas jezdzic (Maniek moje wszystkie dzieci tak mialy, predzej czy pozniej zaczna spac w domku...zobaczysz), to az milo posiedziec
Milego dnia wszystkim -
Hej dziewczynki, Lara może babol ślepy i tak strzeliła głupio bez namysłu wiesz jak jest. Najważniejsze jak Ty sie czujesz a nie co mówi jakaś obca baba. A może była chora psychicznie!
Malenq tak odbijam zawsze, beka jak stary chłop potem trzeba często dokarmić i znów odbijam a i tak jeszcze czasem ulewa. Dziś miałam inny system wstawałam wcześniej i taka jeszcze śpiąca przystawiając zeby nie jadła tak łapczywie jak zwykle i faktycznie jest spokojniejsza... No chyba ze to zbieg okoliczności.
Beszko nic sie nie stało, co do jedzenia to moja nie odmawia raczej ona płacze i sie pręży ale buzie otwiera do cyca i jak zabieram bo mnie ciągnie to sie złości, muszę ja uspokoić odbić i znów przystawiam.
Bardzo wam współczuje tych odparzeń, ja smaruje bepaptenem przy każdej zmianie pieluszki. Oczywiście najpierw przemywam wacikiem z woda i narazie jest ok. Oby szybko sie zagoiło.Maniek
-
Maniek, my wkladamy ubrania przeciwdeszczowe i chodzimy. U nas wiekszkosc czasu pada, wiec nie mamy wyjscia. Moj maz czesto siedzi z H kolo domu. Mamy przy wejsciu zadaszenie (taras na gorze dosc spory) a na dole kamyki, po ktorych H lubi jezdzic. Tam maz ja czesto wozi, siedzac na krzesle i ogladajac cos na ipadzie
mala spi a ten sie nie meczy. Mowi ze na zime chyba grzejnik zamontuje
oby sie malej odmienilo, bo za rok robimy tu taras z desek i kamieni nie bedzie, wiec trzeba bedzie chodzic non stop. Chloocy, gdy mieli 6-8 mies. Zaczeli ladnie spac w domku. 2 drzemki po 2 godz.
Mloda w wanience sie nie miesci. Chyba w wannie bedziemy sie kapac, tylko mamy okropna wanne, bo z jacuzzi i z obudowa dookola (scianki i drzwi) wiec ciezko mala trzymac i myc. Rehabilitantka nam cos takiego polecila http://babyswimmer.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6&virtuemart_category_id=1&Itemid=211
Chcielismy kupic bedac w PL ale wyprzedane. Moze we wrzesniu uda sie zakupic
Jeszcze basenik chce kupic z kuleczkami i zastanawiam sie nad babycookiem. Ma ktoras?
My mamy urzadzenie do gotowanai na parze, ale oni duze jest. Nie bedzie mi sie chcialo wyciagac tego tylko dla Hanki...sama nie wiem, bo nie jest to maly wydatek... -
Hej hej
Lara, Malenq 25 sierpnia ja tez dolacze do grona 31 lat
U mnie cisza I nie licze, ze sie rozkreci przed jutre.. czeka mnie wiec przebicie pecherza plodowego I pewnie masaz szyjki. Mam nadzieje tylko, ze unikne oksytocyny.... jitro musze spac caly dzien. Na 19 do szpitala...
Milego dnia kochane -
hej misie
- ja dziś obolała jeszcze bardziej, chodzić nie umiem rypie mnie kręgosłup ... wszyscy mówią że wymioty, ze bóle porodowe, że pęknięcia a nikt nie mówi w necie że końcówka ciąży boli z powodu obciążenia mięśni i stawów ..,. no cóż
dostałam od koleżanki stojak pod wanienkę i przewijak na łóżeczko
jeszcze ze dwa wypady do sklepów i będziemy mieć chyba komplet, zaczyna się powoli wszystko układać
kabina w łazience już stoi, dziś małż będzie podwieszał sufit a piątek sobota i niedziela będzie malowaća potem już będziemy przestawiać meble (oczywiście ja będę tylko pokazywać co gdzie
), rozpakowywać rzeczy dla małej i możemy odliczać
jutro mam konsultację u pani gin - prywatnie, zobaczymy co powie ... hehe oby się nie okazał że mała będzie szybciej bo jak tak to będzie świr paleta z przygotowaniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 10:13
Nieukowa, zgredka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ari supernze wszystko ruszylo z kopyta!
Wlasnie sie dowiedzialam, ze moja druga sasiadka jest w ciazyale bedzie gang na dzielni, teraz sa 3 chlopaki, na dniach rodzi sie dziewczynka i teraz kolejny brzuszek
Zlej matki ciag dalszy: udalo mi sie przerazic moje dziecko az sie panicznie splakalo. Mam strasznie donosne kichanie. Zakrecilo mnie jak sie nad malym pochylalam... Atak paniki mial taki, ze z 5 min uspokajalamciekawe jak mam w takim razie cicho kichac...