Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My na plazy. Malanjiz druga drze.ke robi mamy namiocik tako z decathlonu wiec nie jest na slpncu, pogoda w pytke bo nie ma upali slonce opala tak samo, ale wiatr po wyjsciu z wody masakruje
Lara: niezle sobie wiek liczysz
Moja ma oczy brazowe po rodzinie ojca o tez czornaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:11
-
Patryk podobno do mnie podobny, choć kolor oczu teściowej - mam nadzieje ze tyko to.. Włosy blond, na jezyka. Tymek to cały brat mojego męża , tylko oczy ma po tacie - oczy zielone - wg. teściowej diabelskie, dołek w brodzie, dwa zakola na głowie, po mnie nic nie widzę.. Charakter ma po tacie i teściowej, czyli uparty, mądry ale wrażliwy histeryk..
Jaki będzie Patryk, jeszcze nie wiem.. -
Dobra, jest 24 stopnie, więc nie czuje się gorąca, a przecież słońce pali tak samo.. No i się leciutko podparzylam..
A mała wytrzymała aż do 17, taką twardzielka
Ja mam zielone oczy to niby diabelskie?
A mój ma złote czasem zielone czasem czorne, a mała na pewno będzie mieć brąz, już ma czekoladowe -
Ciezka sprawa Zgredka... Musisz chyba znalezc kogos kto ci system od nowa postawi albo przejrzy rejestr w poszukiwaniu tego gie...
Wszystkie niestandardowe oczy nazywa sie podobno szarymija mam tez takie zielono-zloto-brazowo-szare i to sa szare, choc mpj maz upiera sie ze sraczkowate
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 18:41
-
LaRa wrote:Ana!!!! Wzywam Cie na dywanik!!!
Co to za mierzenie tempki? Po co? .
Teraz na pewno nie zaprzestane, musze monitorować mój organizm czy znów nie odwali mi jakiegoś numeru.
Jeśli jutro nadal będzie ze spadkiem pobiegne uprosic polozna o badanie beta.
Misia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Pati a ty kiedy do szpitala w piątek?
Blondik koniecznie pokaż nam fotki, kocham oglądać sesje ciążowe -
Umylam I odkurzylam auto, wymylam okno w naszej sypialni a I tak nic sie nie ruszylo... czyli czekamu do jutra do 19 I kierunek szpital
jutro zamierzam spac caly dzien zeby miec sile na wiwczor
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Martwie się po prostu.
Teraz na pewno nie zaprzestane, musze monitorować mój organizm czy znów nie odwali mi jakiegoś numeru.
Jeśli jutro nadal będzie ze spadkiem pobiegne uprosic polozna o badanie beta.
Misia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Pati a ty kiedy do szpitala w piątek?
Blondik koniecznie pokaż nam fotki, kocham oglądać sesje ciążowe