Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienna wrote:
A ja nie mogę się doczekać wizyty i trochę się boję... Sama nie wiem czemu....
Blondik pięknie wyglądasz i masz bardzo ładne nogiNie wspomne o brzuszku...cudo!!!
Neukowa przyjemności
Pati trzymam kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 15:33
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Blondik, super zdjęcia i Ty niczego sobie. Super kiecka.
Pati, to trzymany kciuki, informuj nad na bieżąco a tymczasem odpoczywaj..
Czy któraś z Was kupowała piankowe puzzle jako mate? Tyle tego jest.. Chciałabym dużą, a nie wiem co wybraćPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hej,
Moje dziecko odkryło swoje nóżki
Nadal nie chce sie przewracać, ale przemieszcza sie po macie pełzająchaha wyglada jakby dziobała matę
Nosem w matę, pupa w gorze i tak sobie daje radęmarissith, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dzieki kochane. Wlasnie ide do wanny. Kapiel sobie zrobie, umyje wlosy I ogole tam gdzie trzeba I o 18:30 wyjezdzamy do szpitala
musze byc gotowa na przywitanie corci
konwalianka, marissith, Biedroneczka83, LaRa, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
My juz po plazy, dzis bylo strasznie wietrznie, do wody weszlam tylko raz
Jednak bede musila oddac tel do serwisu no i tabiego..
Pati: trzymam kciuki za Ciebie i Roxi
Ja gralam w fasolki dixit cos z pociagiem i carcassonPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Pati trzymam kciuki, u nas we wro w jednym szpitalu używają baloników i słyszałam dobre opinie ze pomaga sie szyjce rozwiewać ładnie
U nas dziś armagedon, zwłaszcza teraz:( jeszcze tak nie krzyczałazjadłam dziś łososia na parze i teraz zastanawiam sie czy to może jej nie podeszło:( płakać mi sie już chce bo nosze nosze maź nosi i moja mama i nic
Maniek
-
nick nieaktualnyŻaden łosoś Maniutku, dzieciaczki maja niedojrzały układ trawienny, a może zbyt fascynujacy dzień był? Pamiętaj że poprzez jelita dzieci odreagowuja, być może za dużo bodźców w ciągu dnia....
Pati 3mam mocno kciukaski....
Misi@???Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Jestem po rozmowie z lekarzem. Teraz mamy isc spac z Tomkiem. Okolo 4 nad ranem mam dostac tabletke I potem oxy I okolo poludnia spodziewaja siw porodu
polozny Tomkowi rozlozyl juz lozko tatusiowe I kazal zbierac sily
takze dziewczyny, Roxanne pojawi sie jutro
zgredka, marissith, beszka, Blondik, Anastazjaaa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Pati: zaczynamy więc trzymać przez sen
Moja wczoraj w nocy jadła 6x, nie wiem co ile, tylko liczyłam. Przez dwa dni tak robiła i albo to nowe miejsce (np brak lampki) a może wypity cydr, więc dziś nie cydruje, tylko radler 2%
Jeszcze dwa pełne dni i do domu, jednak wolę być w domua może są inne powody? Kto to wie ..
-
Zgredka a Ty dalej notujesz jak karmisz?
Malenq nie bodźców nie było dużo, była niespokojna od rana i bardzo mało spała takie drzemki tylko:( i wieczorem używaliśmy windi i brzuszek już był miękki i nie prężyła sie, a krzyczała strasznie ze 2 godz . Teraz padła i śpi w bujaku bo maź ja tam uśpił a ja sie boje jej ruszyć zeby ja nie obudzić
Mam nadzieje ze jutro będzie lepszy dzień.
Pati spokojnej nocy i czekamy na Roxi:) trzymam kciuki.Pati Belgia lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyWróciłam od lekarza mam 1 cm rozwarcia i mam odstawić luteine...jutro czeka mnie mycie okien w salonie
Chciałabym urodzić do 31.08, bo później lekarz wyjeżdza na konferencje i nie będzie go w szpitalu
Dziś mam skurcze a co do biegunki to lekarz powiedział, że trochę długo trwa, więc mam zrobić jakieś dodatkowe badania w sanepidzie, czy jakiś bakterii nie mam ;/
GBS nie wyhodowano
A i nastawiłam sie na poród sn, ale w razie czego będzie cc ... :)Kobieta jednak zmienną jest
Pati kciukam
Ari jak wizyta?
Knowi, ja też chce kupić piankowe puzle, zamiast maty, więc też jestem ciekawa co o tym myślicie
Dobrej nocy!
edit:
Lekarz powiedział, że przyśpieszy cytologie i jak coś będzie nie tak to zadzwoni do mnie...i że na szyjce ma polipWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 22:21
Pati Belgia, Nieukowa, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Powiem, ze jak mnie zbadali to I bole sie pojawily. Narazie mam co 7 minut. Ale z krzyza wiwc spac sie nie da bo stawiaja mnie od razu do pionu. Malzowi daje narazie spac. Niech zbiera sily. Poloznemu tez jeszcze znaka nie dalam bo mnie pod ktg polozy a bole na lezaca niezbyt fajne. Wiec sobie leze a jak mnie lapie to na bacznosc