Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati gratulacje
Konwi nam te puzle odpowiadaja sa super wykonane i bez rakotworczych badziewi, nie wiem dlaczego ma zle opinie, dla nad jest ok, ale moze znajdziesz jakas fajniejsza
Aniu wszystkiego najlepszego a rowno 7 miesiecy temu urodził sie maly Leos
Ariena gratki dorodnej coreczkijuz sie pewnie nie mozesz doczekac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 10:44
Arienna, LaRa, Malenq, konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Widze, ze 21-szy oblegany
Leoś,
Ania,
Jagoda,
Roxanne
Buziaki dla wszystkich dzisiejszych miesięczniakówMANIEK, Arienna, Misi@, justta, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati i Tomku gratuluje
Ari najwazniejsze, ze coreczka zdrowa. Ja jakos nie stresuje sie porodem i nawet chce rodzic sn...a wczesniej nawet o tym nie chcialam myslec ;p
Czekam na kurieramial byc miedzy 9 a 12 i nadal go nie ma...dobrze, ze poszlam juz sobie na poczte, bo bym sie denerwowala, ze czekam a jego jak nie ma tak nie ma.
U mnie krwawienie ustalo mam tylko plamienie, wiec to na pewno skutek badania.skurcze co raz rzadziej.
Jeszcze mam lazienke do ogarniecia, ale nie mam sil ;p
Moze pozniej ogarne a teraz sie troszke poloze
-
Kurde nie dziecko ma chyba alergie na gluten.. Wczoraj i przedwczoraj dostał pietkę chleba i juz wczoraj dostał suchych plam.. Twarz szorstka.. Mam nadzieje ze to jednak coś innego.. Póki co nie daje glutenu i czekam aż zejdzie..
Ari super wieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak myślę że tak, czasem nawet miska w takiej piekrani może być w czymś czego "bezpośrednio" nie ma w danym chlebie....
Spróbuj za 2 tyg w domku upiec choćby małą bułeczkę i podać....
Ją teraz odstawiłam maliny, brzoskwinie i pomidory...za 2tyg zrobię od początku małej test....aaąaa i kurczaka bo małą wysypuje jak zje....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 20:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny