Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:
Anuśka ten filmik nie jest już aktywny:(
Mam skrót. Kwintesencja tego co było w tamtym filmiku. Niesamowite. Jakby dziecko miało wyłącznik płaczuJak spróbujesz to daj znać czy działa
http://ciekawnik.pl/dzieci-i-my/1017-5-sposobow-na-uspokojenie-niemowlcia-doktor-harvey-karp-radzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:45
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Dziewczyny plamie cały czas czy mam się tym martwić? Poplakalam się przed chwilą bo mały nie chciał się dziś ruszać. Zjadlam czekoladę i puszczalam mu muzykę. Nie wiem co mam robić ;/
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Dzien dobry
Pati, ogromne gratulacje!!! A Roxxanne jest przesliczna ❤️
Porodu wspolczuje, ale jak piszesz, warte tego
Ja dwa razy peklam do odbytu i jesli moge cos radzic, to wez cos od razu co pomoze ci w toalecie z 2mi jeszcze proponowali jakies oklady z lodem,a le balam soe cokolwiek tam przykladac
Sprawdzili Ci zwieracze zaraz po zszyciu?
Maniek, sorry ze dopiero dzisiaj. Wejde dzis na kompa i zaakceptuje Twoje zaproszenie do przyjaciolek, to podasz mi adres. Tylko nie wiem czy dzis uda mi sie wyslac. Pewnei dopiero w poniedzialekale i tak z mojej wysoy dopiero w pon.pojdzie dalej....
Malusia ma kolki. Szczerze, jak juz Ci pisalam, to na porzadne kolki, nic nie pomaga. Na wzdecia moze cos pomoc....a przy kolkach trzeba przeczekac te pare godzin. Byc blisko malenstwa. Nocis, przytulac, masowac.
Ja jak juz mialam dosc, to mezowi dawalam i on z nia chodzil po schodach. Maz twierdzi, ze to pomagalo, bo gazy szybciej szly i mala lepiej odbijala. Teraz jak ja brUch boli, to chce do taty
-
Spokojnie Beszko i tak czekamy do poniedziałku
Kupki ma normalne musztardowe.
Anuśka odpaliłąm link i poczytam zaraz, dzięki.
Zgredko no jakoś mi tak szybko rośnie, ale jak ciąge cyca ciumka to ja się nie dziwie. Dziś tak się obsrała że mimo że miałam ją w pionie to kupa na plecach i bokiem nogawką wyskoczyła teraz bodziaków nie moge dopraćbo to w środku nocy było i nie zaprałam od razu....ehhh
Lece do mamy i malej bo są na spacerze.Maniek
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Dziewczyny plamie cały czas czy mam się tym martwić? Poplakalam się przed chwilą bo mały nie chciał się dziś ruszać. Zjadlam czekoladę i puszczalam mu muzykę. Nie wiem co mam robić ;/
Jadę na godzinę na IP jak mąż wróci. Idę się kąpać. Mały sie obudził, więc mi już lżej...ale mnie nastraszył. -
Misia dobrze ze mały się ocknal ale na izbę jęz, tym bardziej ze miałaś juz rozwarcie. Takie plamienie to z szyjki myślę, rozwiera się.. Daj znać
Pati, super ze juz jesteś po, widzę ze u nas na forum więcej porodów z przeżyciami niż bez..Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Maniek jestem jestem!
Wspolczuje kolek
Sprobuj prac ciuszki w 60 stopniach, mi kupa zawsze schodzi niezaleznie w czym piore...
Mari bez paniki- po weekendzie jesli dalej bedziesz plamic to zadzwon do gina...
Pati wspolczuje porodu i gratuluje Roxi! Zdrowiej nam szybko...
Co do radkowego tylka to poradzilismy sobie- niestety tylko tetra zmieniana od razu po kazdym siku. Ale za to pupcia ganc
Misia kciukam za wizyte, oby wszystko bylo okej a porod szybko i gladkoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 14:13
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
a czym było dziecko?? kurą?? i no tak, o moralności mogą mówić a że poród to już się nie zna więc nie popełnił przestępstwa, a jakby się dziołcha wykrwawiła?? jak mógł czekać aż dziecko się urodzi żeby sprawdzić czy żyje, no k$%^a no.... masakra jakaś
Misia trzymam kciuki, będzie dobrze -
Wow LARa twoja juz chce siadac?
MARI - powiedzialabym zebys sie nei martwila ale to nic nie da bo po takich wynikach kazdy sie martwi i tak naprawde dopiero porod lub ewentualna amniopunkcja by cie pewnie uspokoily. Pomysl ze to tylko statystyka. Czytalam o przypadkach gdzie prawdopod. bylo 1:2 i dziekco bylo zdrowe
PATI - rety wspolczuje porodu. Normalnie az zaczynam sie cieszyc z emoze drugie dziecko tez mi z brzucha wyciagna
MISIA - moze jednsk poszukaj jakiegos terapeuty. To nie musi byc brzuszek nawet jelsi gazy ida. Wiem, ze nie chcesz sprobowac sposobu mojej terapeutki ale hmmm Jagodka i tak i tak krzyczy wiec moze jednak by to pomoglo?
Dziewczyny a gdzie wy te wszystkie zdjecia ogladacie? Wklejacie tu i usuwacie tak ze nie zdaze zobaczyc?
Dzisiaj pierwszy raz zostajemy z Domim sami na noc. Moj maz musi pracowac w weekend i wroci dopeiro jutro pozno.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z doskoku
Pati ogromne gratulacje córeczki! !!! I zdrówka Wam życzę!
Maniutku współczuję i rad nie mam bo nam nic nie pomogło tylko czas
Misi@ trzymam kciuki.
Mari za Was również trzymaj się!
A zgredzia jest taki olejek OLEJUSZKA na ciemieniuche nam ekspresowo pomógł.
Zosia zajada kurczaka i czeka z otwartą buzia na łyżeczkę
Ogólnie wszystko ok.
Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki!Blondik, Pati Belgia, LaRa lubią tę wiadomość
-
Moja nawet nie mysli, zeby pomyslec i siedzeniu.
Maniek w nd ptzejrze rzeczy, cos sie na pewno znajdzie, bo wlasnie zalozylam 1 raz body a ledwo weszloa takie sliczne
Faaaak
My juz po plazy, bo chmury zasnuly slonce. Kupilam dzieciakom po pluszaku i koniec z suwenirami... -
nick nieaktualny