Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misia ufff
Zgredka to musze sie kopsnąć do pepco
ufff świeto lasu jestem przy kompie hehehe ale jeszcze pranie mnie woła zeby powiesic
Lili spi Zuza jeszcze w Hugo gra
Pati miałas faktycznie ciężki poród ale malutka cudna i nie widac ze chciała buzią wychodzićmoja miała bardziej pokiereszowany nosek i wogóle
Powiem wam czasem jeszcze nie wierze ze ona jestMisi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny witam się podlugim weekendzie nad morzem, wypoczeta i w dobrym nastroju.
Muszę przyznać że morze północne jest zimne.
Misia odpocznij i zrelaksuj się.
Marissith mam nadzieję że czujesz już się lepiej
Pati buziaki dla roxi i wielkie gratulacje dla całej rodzinki
Reszcie dziewczyn buziakiLaRa, Misi@, Anuśka, Biedroneczka83, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Biedro: tam są po dwie pary w paczce ją mam kremowe i różowe czy wisniowe..
A ja nadal nie czuje się mamą.
Misia: no i widzisz
Ana: dobrze, że wypoczelasWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 19:43
-
Ana, super ze wypoczęlas
Trzymaj tak dalejjak sie czujesz?
Zgredzia, no właśnie coś sie moja za szybko do tego siadania rwiea jest to nagminne
Biedronko, rajtuzki kupowałam w carre4'rzezgredka lubi tę wiadomość
-
nie umiem Ci odpowiedzieć jak się czuje bo mam tak zmienny nastrój że ciężko to określić w jednej minucie szczęśliwa w innej czarna razpacz.
Najważniejsze że temoeratura przestała spadać to mnie trochę uspokoiło
Jak po pierwszym badaniu będzie wszystko ok chyba zainwestuje w Detektor tętna plodu, miała któraś z was co o tym sadzicie -
nick nieaktualny
-
Ana cieszę się że wypoczęłaś
Opaliłaś się?
Co to za detektor? Zaciekawiłaś mnie
Misia cieszę się że nic złego się nie stało. Odpoczywaj
Edit:
Już doczytałam i ja bym tego nie kupowała. Zawału bym dostała jakby mi się dziecko przekręciło i nagle bym przestała słyszeć serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:06
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Oplilam się tylko troszkę ponieważ co pięć minut pryskalam się kremem dla dzieci, z natury jestem bardzo blada i jak się opalam to na raka więc unikam tego
No właśnie boję się że na początku będzie mi ciężko znaleźć tętno i będę się stresować ale kusi mnie to strasznieAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny