Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja masz dzisiaj zapewnione moje modlitwy za zdrowie Twojego groszka.
zgredka moje i smoka dziecko na butli, więc je co 3 godziny. Jak zaczęłam dawać na noc kaszkę to przesypiała całą noc, ale teraz znowu je w nocy, podejrzewam że to przez zęby również.
A beszka Ty kp czy mm?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No to mojego chyb anarazie niestety nikt nie przebije. Domi budzi sie w nocy co 1,5h...Dalabym mu mm na noc zeby dluzej pospal (jesli tu jest problem) ale on nie pije z butli
Moze dlatego tak malo rosnie? My nadal w ubrankach 62 i pieluszki 2...
No i mam do was pytanie. W przyszlym tygodniu jedziemy na urlop, na 2 miesiace. Nie mam pojecia jakie ciuszki zabrac bo maly pewnie cos urosnie ale ile?
W czym w ogole spia teraz wasze dzieci? Bo mo spi w bodziaku krotkim, razem ze mna i pod moja koldra ale wiadomo ze ja go nie przykrywam po szyje tylko tak do polowy piersi. Czy to nie za chlodno. Ja na przyklad przykrywam sie po szyje.
dzisiaj ostatni dzien pracy mojego mezai ma 2 miechy wolnego
Ok zabeiram sie za cwiczenia na brzuch i plecyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 14:03
-
Malenq, doszłam do wniosku, ze juz jest gotowa. Jest ciekawa tego co jem (patrzy i mlaska), wkłada wszystko do buzi i zaciska wargę.
Pozatym dokarmiam mm.
Marcheweczka jak na pierwszy raz weszła całkiem niezle
Fotę z pierwszej marchewki wrzucę na grupę na fb.
Ana, trzymam kciuki-mocnooooooooooooAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My już w domu, rozpakowani prawie, mała jakoś zniosła podróż z dwiema przerwami na karmienie, teraz też szamie,
Starszą siostra ociagala się z wyjściem (mój ją odwozi do matki) bo chciała nosić i bawic małą..
Kotka: moja śpi w body z krotkom zazwyczaj. Ale ostatnie dwa dni na wyjeździe to długi rękaw i portki, na wyjazd weź 62-68 na pewno, moja też nosi 62 choć od niedawna -
Hej, Ana nie martw sie, będzie dobrze ale Ty musisz być pozytywna.
Psotka fajnie wam 2 miechy wolnego
Lara Marchewkowa Ania przednia
U nas wieczór straszny , bylismy u mojego brata a potem brat męża przyjechał do nas i Jagoda chyba to odczuła bo nie mogła zasnąćmoże za dużo wrażeń ? A i jeszcze sie z mężem pokłóciłam
wnerwił mnie w dodatku gdy karmiłam i to może tez na nią podziałało ?
Dziś zabrałam mamę i pojechałyśmy do galerii bo nie mam sie w co ubrać wiec kupiłam sobie 3 bluzki z luźnym dekoltem i spodnie które wyglądają jak legginsygdyby nie maz tondxien byłby udany
Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ana- będzie dobrze
musi być...
kurde aż mi głupio, zrobiłam awanturę na pól osiedla i to jeszcze gdy wszyscy sąsiedzi byli na dworze z dziećmi.... wyobraźcie sobie że zaparkował gość na środku drogi, wycofałam i wjeżdżam w podwórko z drugiej strony, ale ni było gdzie zaparkować wiec żeby wyjechać musiałam wycofać przez całe podwórko, po jednokierunkowej, między autami i murkami ( droga szeroka na jedno auto tylko) i jeszcze na dodatek serpentyną.... wycofałam do połowy spociłam się przy tym strasznie i nakurwowałam, patrze a gość wsiada do auta podjeżdża pod moje auto i mówi żebym wycofała bo on chce przejechać.... no i kurwa nie wytrzymałam..... wydarłam się na niego że parkuje jak debil, że zastawił całą drogę, że ma szczęście bo nie zdarzyłam zadzwonić na policję, że jestem w 9 miesiącu ciąży i nie wycofam mu więcej bo nie umiem się obrócić i to on teraz będzie cofał przez całe podwórko by mnie wypuścić..... tak się wystraszył ze przeprosił i cofał chyba dobre 300 m bym mogla przejechać.... ale teraz mi głupio bo wszyscy sąsiedzi w oknach
kupiłam sobie dziś sweterek i kurteczkę jeansową - póki co to się w nią nie zapinamale jak urodzę będzie dobra
i ustaliłam że na półkach w Auchanie jest wszystko co mi zostało do kupienia i jutro jedziemy na zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:03
Anastazjaaa, PsotkaKotka, beszka, LaRa, Blondik, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj wlozylam malemu nowego bodziaka. Kupilam go w h&m jeszcz eprzed porodem. Rozmiar 62. Do ego byly jeszcze spodenki i czapeczka smieszna. Tylko ze on ta czapke to zakladal zaraz po porodzie juz a teraz to na nim ona jak mycka wyglada raczej
. Kupilam mu czapki na wiek 6 miesiecy hehe.