X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja masz dzisiaj zapewnione moje modlitwy za zdrowie Twojego groszka.

zgredka moje i smoka dziecko na butli, więc je co 3 godziny. Jak zaczęłam dawać na noc kaszkę to przesypiała całą noc, ale teraz znowu je w nocy, podejrzewam że to przez zęby również.

A beszka Ty kp czy mm?

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana tulam ♡ i jestem z Tobą myślami.
    Ja póki co kaszki jeszcze nie dawałam tylko warzywa ale musze zapytać lekarza czy mam jej dawać. Bo moja to kluska ;) a ciuchy to 74-80 zależy jaka firma ale rośnie błyskawicznie.

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zaczęłam zakładać 74 teraz.

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mojego chyb anarazie niestety nikt nie przebije. Domi budzi sie w nocy co 1,5h...Dalabym mu mm na noc zeby dluzej pospal (jesli tu jest problem) ale on nie pije z butli :/

Moze dlatego tak malo rosnie? My nadal w ubrankach 62 i pieluszki 2...

No i mam do was pytanie. W przyszlym tygodniu jedziemy na urlop, na 2 miesiace. Nie mam pojecia jakie ciuszki zabrac bo maly pewnie cos urosnie ale ile?

W czym w ogole spia teraz wasze dzieci? Bo mo spi w bodziaku krotkim, razem ze mna i pod moja koldra ale wiadomo ze ja go nie przykrywam po szyje tylko tak do polowy piersi. Czy to nie za chlodno. Ja na przyklad przykrywam sie po szyje.

dzisiaj ostatni dzien pracy mojego meza :) i ma 2 miechy wolnego :D

Ok zabeiram sie za cwiczenia na brzuch i plecy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 14:03

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka miłego urlopu ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, doszłam do wniosku, ze juz jest gotowa. Jest ciekawa tego co jem (patrzy i mlaska), wkłada wszystko do buzi i zaciska wargę.
    Pozatym dokarmiam mm.
    Marcheweczka jak na pierwszy raz weszła całkiem niezle :)
    Fotę z pierwszej marchewki wrzucę na grupę na fb.

Ana, trzymam kciuki-mocnoooooooooooo

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzisiejszej nocy spala już w długim rekawie i polspiochach bo się ochłodzilo a nakrywam ją cienkim kocykiem i zawsze się rozkopuje więc żeby nie zmarzla.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka wow 2m wakacji pozazdrościć :-D

Lara powodzenia w rozszerzaniu diety pamiętaj że marchewką może powodować zaparcia....

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie pochwalilam za wczesnie :P. Dzisiaj Domi pospal godzinke zamiast trzech :/. Jest teraz marudny okropnie. W ogole to mi sie nudzi i nei mam sily sie z nim bawic a maz dopeiro po 22 wroci :/. na spacer nei chce mi sie isc bo ciagle to samo...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już w domu, rozpakowani prawie, mała jakoś zniosła podróż z dwiema przerwami na karmienie, teraz też szamie,
    Starszą siostra ociagala się z wyjściem (mój ją odwozi do matki) bo chciała nosić i bawic małą..

Kotka: moja śpi w body z krotkom zazwyczaj. Ale ostatnie dwa dni na wyjeździe to długi rękaw i portki, na wyjazd weź 62-68 na pewno, moja też nosi 62 choć od niedawna

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Ana nie martw sie, będzie dobrze ale Ty musisz być pozytywna.
    Psotka fajnie wam 2 miechy wolnego :)

Lara Marchewkowa Ania przednia :)

U nas wieczór straszny , bylismy u mojego brata a potem brat męża przyjechał do nas i Jagoda chyba to odczuła bo nie mogła zasnąć :( może za dużo wrażeń ? A i jeszcze sie z mężem pokłóciłam :( wnerwił mnie w dodatku gdy karmiłam i to może tez na nią podziałało ?
    Dziś zabrałam mamę i pojechałyśmy do galerii bo nie mam sie w co ubrać wiec kupiłam sobie 3 bluzki z luźnym dekoltem i spodnie które wyglądają jak legginsy :) gdyby nie maz tondxien byłby udany :/

Anastazjaaa, LaRa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, rozumiem mające i body dl rękaw, pajaca nie wiem czy mm, bo jestem fanem portek tylko teraz
    Wysyłać foty?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka body dł rękaw i pajace, spodnie narazie dziękuje.
    Nie zdjeć nie trzeba :) ostatnio były super ciuszki wiec te tez bedą pewnie fajne :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana- będzie dobrze :) musi być...

kurde aż mi głupio, zrobiłam awanturę na pól osiedla i to jeszcze gdy wszyscy sąsiedzi byli na dworze z dziećmi.... wyobraźcie sobie że zaparkował gość na środku drogi, wycofałam i wjeżdżam w podwórko z drugiej strony, ale ni było gdzie zaparkować wiec żeby wyjechać musiałam wycofać przez całe podwórko, po jednokierunkowej, między autami i murkami ( droga szeroka na jedno auto tylko) i jeszcze na dodatek serpentyną.... wycofałam do połowy spociłam się przy tym strasznie i nakurwowałam, patrze a gość wsiada do auta podjeżdża pod moje auto i mówi żebym wycofała bo on chce przejechać.... no i kurwa nie wytrzymałam..... wydarłam się na niego że parkuje jak debil, że zastawił całą drogę, że ma szczęście bo nie zdarzyłam zadzwonić na policję, że jestem w 9 miesiącu ciąży i nie wycofam mu więcej bo nie umiem się obrócić i to on teraz będzie cofał przez całe podwórko by mnie wypuścić..... tak się wystraszył ze przeprosił i cofał chyba dobre 300 m bym mogla przejechać.... ale teraz mi głupio bo wszyscy sąsiedzi w oknach

kupiłam sobie dziś sweterek i kurteczkę jeansową - póki co to się w nią nie zapinam :P ale jak urodzę będzie dobra :) i ustaliłam że na półkach w Auchanie jest wszystko co mi zostało do kupienia i jutro jedziemy na zakupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:03

Anastazjaaa, PsotkaKotka, beszka, LaRa, Blondik, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: pajace mam dwa jeszcze nie noszone ale ją nie będę zakładać chyba i mam spiochy, spiochy to te bez rękawów tylko na ramiaczka no i body mam a jakże

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari korzystaj z przywilejów dopóki możesz.... Potem z dzieckiem już się nie liczą z kobietą, a z brzuchatką jeszcze tak....

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari hormony bizuja ;) wsoja droga ludzie to mają tupet... U nas ostatnio facet zatrzymał się na małym rondzie i gadał z kolegą który szedł chodnikiem.... A ja czekałam....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no ludzie są bezczelni.... a najgorzej że nie widzą w swoim postępowaniu nic złego :/

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie bo jakbym to ja zablokowała mu drogę to byłaby awantura... Ale im wolno.... Brak słów...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj wlozylam malemu nowego bodziaka. Kupilam go w h&m jeszcz eprzed porodem. Rozmiar 62. Do ego byly jeszcze spodenki i czapeczka smieszna. Tylko ze on ta czapke to zakladal zaraz po porodzie juz a teraz to na nim ona jak mycka wyglada raczej ;). Kupilam mu czapki na wiek 6 miesiecy hehe.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 1117 1118 1119 1120 1121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ